- 22 Mart 2019
- 690
- 1.068
- 50
- Konu Sahibi YeniBiHayatBu
onlada ayrılır merak etme...Öyle bir insana layık olamadığını bilerek teselli ol ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onlada ayrılır merak etme...Öyle bir insana layık olamadığını bilerek teselli ol ❤
yeniden asik olucagin bir adam cikar karsina degmez sadece kendine haksizlik ettiginle kalirsin boswer onlarin sonu iyi deil yuva yikanin yuvasi olmaz cocuguna iyi bir anne ol ve ayaga kalk ki karsi taraf utansin varsa utanmasiAslında dediğiniz gibi düşünüyorum düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor bazen. Bu kadar erken olması çok zoruma gitti. Bir de hep inkar ederdi, ailesine de hep beni suçlu gösterdi ama her şey ortada. Yine de 14 yılı unutamıyorum. Özlüyorum bile ama onu değil de sanki o duyguları hissetmeyi.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. O kadar vakit ayırıp yazdınız bana. Allah razı olsun sizden. Dilerim ki yaptığı hainlik yüzünden helallik istemeden ölemez. Daha ne diyeyim. Bu arada sizce her hsonu görüyor çocuğumuzu ama mahkeme kararı 2 haftada 1. 2 haftada bir görmesi daha mı iyi olur?
Ben seni degil de o kadinin kendini nasil teselli ettigini merak ediyorum. Seni Allah kurtarmis da yani... ne bileyim 6 yillik karisina bunu yasatan bir adama nasil guvendi acaba? O kendini neyle teselli ediyor ki? Hele bir de cocugu olan bir adam.. karisina cocuguna bunu yapmis sana neler eder yani. Ay bu kadinlarda hic akil yok mu ya?
Sen de sukur namazi kil yoluna bak bence. Allah kurtarmis seni o adamdan. Gecmisler olsun.
Esini sevebilir isteyedebilir..esiydi sonucta sevmis! ama elin kadinida kocasi kadar suclu...! Baska erkek mi yok !! Eşi kadar elin kadinida pislik.. ikiside bulsun belasiniYuvanızı o kadın değil, eşiniz yıktı. Faturayı elin kadınına kesmemelisiniz. Hala eşinizi istiyorsunuz sanırım.