Eski es ve Ev sorunu :/

Ziynetle konut durumu birbirinden ayrı. Yasal maddi haklarınızı ödemek için evi satışa çıkarabilir ve haklarınızı ödeyebilir.
Ya anlamiyorum kiraci bile olsan haklarin var ev sahibi bile ha deyince çıkaramıyor. O evde hakim kararı var. Gitsin tahliye davası açsın o zaman cocugum var çıkmazsam ben ne yapabilir evi göstermek için bile açmıyor kiracı yeri geliyor

Eski eşinizle şahsi sorunlarınızı bir kenara bırakıp bir an için düşünürseniz , karşı tarafın bu konuda haklı olduğunu fark edebilirsiniz.

Avukatı "satın almak" gibi şehir efsaneleri kaldı mı... avukatınız olanı söylüyor yaranamamış size. Hallederiz kadir avukatlar daha değerli oluyor sanırım.

Avukatı "satın almak" nedir ya... avukatınız olanı söylüyor yaranamamış size. Hallederiz kadir avukatlar daha değerli oluyor sanırım.
Daha önceki avukatım gereken delilleri sunmadiysa neyi anlatayim ben hanım efendi. Adamın kafasına silah dayamis bir hafta sonra adam vekaltinizi alın diye ısrar etti hemde davaya bir hafta kala. Para vermis sonra ben zar zor bir avukat bulupta duruşmaya girdim.

Bosanma Davanız istinafta ise feragat vermeyip "Ben kocamı seviyirum,boşanmak istemiyorum" diyerek davaya itiraz edin.Evi size verip boşanmayi kabul edene kadar da bosanmayin.O zaman evi de satamaz sizi de çıkartamaz.
Bosanma sebebinizi vs bilmiyorum.Ama bi arkadaşım böyle yaptı ve eşi sevgilisyle evlenebilmek için evi arkadaşıma verdi bosanabilmek için.

icinde olduğunuz durumu bilmiyorum.Ama evladinizla zor durumda kalacaksaniz bir düşünün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…