Eski eş sorunsalı..

eski eşin psikolojisi sizi ilgilendirmesin de
zaten okulu bitirmeden evlenmeyin

bide küçük bıdık sizle yaşamaya başlarsa hepten zor olur

Annesi gibi tabiki olamam ama çok iyi bir abla olacağıma inanıyorum. 2. Annesi gibi gibi görürse de ne mutlu bana. Ben de babamla büyüdüm o kızı asla bırakmam tabiki çok da seviyorum. Bana kendi küçüklüğümü hatırlatıyor. Sadece eski eşinin bu denli vazgeçmeyip hala umutlu olması beni korkutuyor..

korkmayın. her koyun kendi bacağından asılır. o şansını kaybetmiş zaten. siz önünüze bakın. bir başkasının geçmişi yüzünden geleceğinizi ertelemeyin..

Bu 2. üniversitem olduğu için aslında okul olayını dert etmedim canım. Söylediğin gibi olabilecek yıkıcı hareketler beni tedirgin ediyor. Sanırım biraz daha bekleyip önümü görsem iyi olacak. Ama bir yandan da erkek arkadaşım bana bu kadar güveniyorken erteleyip onun güvenini de kırmak istemiyorum açıkçası. Dediğin gibi düşündüm hiç de dert etmiyorum kızını, küçük bi kardeşimmiş gibi seviyorum.

O çocukla yaşamak istediğine emin misin?

eski eş eski eştir. senin degil erk. ark. problemi. sana ne kadının psikosundan... boşver... ama şu var okulunu bitirmeden evlenme.
ayrıca sevgilinde- eski eşi de ajitasyon yaparak alkolik olcagım demiş.- ol bana ne, kızımı da alırım yanıma. ne halin varsa gör diyebilirmiş.
hiç bana göre degil hiişç eski eşe bak....
eski eşin arkadaşına gelince - evli kaldıkları süre içinde olayları biliyorsa kadın dayanışması yapmak istemiş ama becerememiş. aldırma.
sadece erkek arkadaşın gercekten iyi birimi onu anla. flortlügü olabildiginde uzat. iyi tanı.
benim bir ark. böyle 2 cocıgu olan boşanmış bir adamla evlendi.
ben 2. eşi tanıyoırum. birde ortak tanıdıgımız 1.eşin arkadaşı hanım vardı. bana karşı 1. eşi savıundu. bende 2. eşi.
bir zaman soınra anladık ki adam lö pogtanmış. 2. eşi de boşanmak için evi terk etti.

Alkol konusunda kesinlikle katılıyorum, erkek arkadaşıma da söyledim çok karışıp kararlarını etkilemek de istemiyorum ama almak isterse de destek olacağımı söyledim. Umarım dediğiniz gibi herşey güzel olur:)

Eski esin sindirmesini beklersen bosa beklersin.benim eski esimde sindiremiyor baskasiyla birlikte olup evlenecek olmami.
Takintili tipler iste.
Bu arada sevgilin kizini annesi alkolik oldugu icin alacaktir.sen sadece kendi çocuğun oldugu zaman ayrim yapmayacagina emin olmalisin.hassas konular

Eşler iyice karışmış 1.,2. derken Haklısınız alkolik olacağım demesi beni de kızdırdı ama sanırım biraz annemle özdeşleştiriyorum kadını o yüzden bu denli hassasım. Okulun bitmesine 1yıl kaldı, bu 2.üniversitem o yüzden de beklemek istemiyoruz biraz. Evet kadın dayanışması yapmak istedi o yüzden normal karşıladım ne de olsa arkadaşı. Sadece alışık olmadığım için bu türden iğneleyici muhabbetler beni yoruyor..

Evet gerçekten hassas konular, elimden geleni yapacağıma inanıyorum erkek arkadaşımı çok seviyorum ve vazgeçmek istemiyorum. Fakat sürekli böyle onu elde etmek için mi uğraşacak bu beni düşündürüyor. Umarım üstesinden gelebilirim.

Ruhen yorucu olacak.ben kendi erkek arkadasimdan biliyorum adam tolere edim diye o sekilden sekile giren ifadelerini cogu zaman saklayamadi.zamanla birbirinizden emin oldukca akliniza gelmeyecektir.ins hayirli olur sizin icin

Kayınvalideler, görümceler, eltiler bitti de eş adayının arkadaşı kaldı. Bu kadını niye ciddiye alıyorsunuz? Dış kapının dış mandalı sonuçta, istediğini söylesin ondan size ne, mesafenizi koyun gitsin. O kim ki senin okulunu, evliliğini, okulun parasını kimin ödeyeceğini sorguluyor? Altta kalmayın sakın, prim vermeyin bu dış kapının mandalına. Evlilik okulunuzu engellemeyecekse de ertelemeyin, kimsenin etkisi altında kalmayın. Kendi mutluluğunuza odaklanın lütfen.

Ekleme: Ben sevgilinin arkadaşına sinir olduğumdan eski eş sorununa hiç gelmemişim bile.
Ama aynı şekilde düşünüyorum, eski eşi düşünmek zorunda değilsin, sonuçta boşanmışlar, onun ne hissettiği sizi ilgilendirmemeli.

Son düzenleme:

Ah çok tatlısınız bir solukta okudum yazdıklarınızı şuan ben de tekrardan sinirlendim kendi kendime gaza gelip Açıkçası erkek arkadaşımın maddi durumu gayet iyi olduğu için sanırım beni maddi açıdan da tehlike olarak görüyor eski eş ve onun arkadaşı. Oysaki erkek arkadaşım kızına da eşine de maddi anlamda çok cömerttir, hiçbirşeyi eksik bırakmaz, asla lafını etmez. Benimle evlenince de birşey değişmeyecek eminim. Küçük kıza üzülüyorum doğrusu bizim ilişkimiz ciddiye bindiği için eski eşi bu denli içiyor o minik de etkileniyor. Şimdiye kadar eski eşi böyle sorun yaratmıyordu bu kadar içmiyordu çünkü ilişkimizi ciddi olarak görmüyordu sanırım. Kızıyla da ilgilenen bir anne aslında içmediği sürece, keşke böyle yapmasa içkiyle bizi böyle tehdit etmese. Şuan aramız çok iyi kızıyla ama bunlar için beni suçlayıp beni sevmezse diye de endişe ediyorum bir yandan. Neyseki erkek arkadaşım soğukkanlı ve kararlı bi adam yoksa çok daha zorlanacaktım.

Okulun bitmesi mantikli. Baban ne der bu ise? Evlenirsen cocuga bakabilecek misin?

Bu 2.üniversitem o yüzden daha fazla beklemek istemiyoruz. Eski eşi şuanda bu evlilik olayından dolayı abarttı alkol olayını yoksa böyle yapmıyordu. Bir nevi tehdit yani. Böyle içmeye devam edecekse zaten o kızı o evde bırakamayız. Babam başta karşıydı doğrusu boşanmış ve çocuklu olduğu için ama tanıdıktan sonra tüm fikirleri değişti. Onu çok sağlam ve güvenilir buluyor. Üstelik ben çok aşığım, tek sorunumuz eski eşinin hala umutlu olması ve kabullenememesi. Kendini toparlayıp kabullenebilse bir sorun kalmayacak.

kadın dayanışması yapmak istemiş becerememiş. sen yuva yıkan degilsin ki! yada boşanmamışlar ama sürec başlamış ve seni bulmuş da degil. demek ki arkadaş hanım sacmalamış... (umarım ilişkiniz böyle bir süreç içinde başlamamıştır.eger böyle ise ark. hanımıın kızması laf sokmasını anlarım-sende bu adamı 2-3.5 kes 12000 kez iyi tanı- iyi degerlendir. )

Biz tanıştığımızda onlar boşanalı 2yıl fln olmuştu. Yani benimle hiç ilgisi yok. Ama dediğiniz psikolojideler sanki ben olmasam birleşeceklerdi ve ben düzenlerini bozmuşum gibi düşünüyorlar sanırım.

hiç sevmedigim insan tipi... hiiçç...
bende eşimin 2.cisiyim. cocuk yok - ben tanıştıgımda da sanırım 3-4 yıllık bekardı. eski eşi duymuş evlenecegini tek dedigi ''anneni bu evliliginden uzak tut'' oldu saolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…