ESKİ EŞ KİŞİSİNDEN BIKTIM

Sizin yaşınızı merak ediyorum doğrusu.Bir de mahkemenin verdiği ya da eski eş kişisiyle alınan ortak kararları yazmama rağmen ısrarla bir çaba içindesiniz.Zorunuza giden bir durum mu var mesela tanıdığınız birisi çocuğu olmadığı halde nafaka mı veriyor birisine bu kadar rahatsızlık duymanız çok ilginç.Bu arada neyseki nafakayı yatırıyor.Biraz daha rahatsız olabilirsiniz.Ve konumu baştan sona okumanızı tavsiye ederim.İyi günler.

Haddini bil.İğrenç bir üslubun var.Sana doğru açıklama ve delille de gelsem anlamayacak zihniyettesin.Yazık.

Ömür boyu nafaka nedir ?Kim bunu iddia etti.Sen yazılanları asla okumadan çirkin bir üslupla geldiğin gibi git.Bir de üst üstte ısrarla bir sürü şey yazmışsın.

Ne kadar güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim

Konunu bastan sona okuyacak vaktim yok. Konuya dair hic bi yaram da yok yasımda 33 kendi ayakları üzerinde duran, deyim yerindeyse essekler gibi kendi tırnakları ile kazıyarak istanbul gibi bi
Yerde evini, arabasını, arsasını almıs bir kadınım. Kimilerinin fosur fosur uyuyup yada ceyiz yaptıgı zamanlar ben yurt dısında tabak tasıyor tuvalet temizliyordum :) ( eğitim icin gittim ailemden kurus para almadan )simdi de iste gelinen noktada kimseye ihtiyacım olmadıgı gibi herseyim var
özet su ; cocuksuzsan ömür boyu nafaka alıyorsan omurga eksikliğidir. Bu ömrüm boyunca sgklı ise girmeyeceğim evlenmeyeceğim bir baltaya sap olmayacağım demektir. Ağlayarak günlüklere yazılabilir öpüyorum kocaman

Acaba eski eş kişisinin evleneceği kişimisin diye düşünüyorum artık.Allahım döktürmüşsün okumadım bile.Yorma kendini bu kadar.

Çocuksuzum fakat ömür boyu nafaka kısmını nereden uydurduğunu anlamıyorum.Israrla bir çaban var.Evlenme ihtimalimi şuanki iş arayış çabamı ya da bana dair en ufak bir bilgin olmadan düşünmeyip ısrarla saldırıya geçişini anlamıyorum.Görüyorum ki mal varlığı ahlak ve üsluba bir katkı sağlamıyor.Tahsil cehaleti alır,eşeklik baki kalır…

Ben sana saldırmıyor senin konundan biz cok oldu genele döneli sen yeni uyanmıssın heralde.. oyyy oyy.. ve klasik ben burada ilkokul mezunuyum desem cahil, üniversite diyimce de okumakla esseklik baki bla bla blaaa… tatlım keske sende adam gibi okusaydında baskasına tamah etmeseydin :)))) sana su hayatta her devirde kullanacağın ailenin belki ögrettiği / belki öğretmediği bisey öğreteyim.. Kökü saglam olan ağacı, hic
Bir rüzgar deviremez.
Bu sözde helal olan insana kafidir. Helal olmayana anlatacak cümlemiz yok

Sen okumadığımı nerden biliyorsun Allahım kadına bak şaka gibi.Asla hakkımda hiç bir şey bilmeden burada atıp tutuyor.33 yaşında ama hiç mutlu değilsin bunu ta buradan görüyorum.Yazık sana.Bozuk zihniyetinle seni baş başa bırakıyorum…

Nasıl bir hakkınız var anlamış değilim? Üstelik çalışıyorsunuz. Bence bu yasa düzenlenmeli..

Çok saçma, aranızda ortak hiçbir şey yok.

Siz, ömrünüzü bekar olarak geçirmeye karar verirseniz, bir iki yıl evli kaldığınız adamın ve sizi tehdit eden adamın parasını mı yiyeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…