- 23 Aralık 2023
- 402
- 262
- 28
Merhaba arkadaşlar ben boşanalı 6 ay kadar oldu eski eşimin anneci olduğunu düşünüyorum hatta akrabacı olduğunu. Şöyle ki ailemle iyi geçinmelisin sen sorun yaratmazsan ailemin sorun çıkarcagini düşünmüyorum diyen birisiydi. Kız kardeşi bosanmisti ve kocası çocuğuna bakmıyordu lakin kız kardeşi calisiyor durumları kötü değildi eski eşim yiğeninin babası olduğunu söylüyordu yani hep destek olduğunu ( dayısı olarak elbet destek olacak ama babasiyim kelimesi aşırı fazla). Ailesinin kırmızı çizgisi olduğunu bana aile meselesiyle gelme diyen brisiydi. Ailesinin aynı sehirde olmamıza rağmen bize yatılı kalmalarını istiyordu.Kardeşinin annesinin hattı dahi bunun üzerineydi bu odemesede belki oduyordur tabi. Bosanirkende suçlu sensin ufak seyleri sorun ettin deyip hep beni sucluyordu.Bu kişi evde çok iyi bana yardımcı ilgili yemek iş yapan birisi kötü sozü küfrü olmayan siniri olmayan birisi. İnanır mısınız bunun o kadar kötü huyu ( aileci) olmasının yanında bu evde iyi olması beni zaman zaman çok dusundurttürüyor ben bu girdaptan çıkmak istiyorum. İyi anılarım aklımdan çıkmıyor.Sanki bu evde iyi oluşu kafamda suçluyu ben yapıyor halbuki suçlu ama hep iyi tarafı aklıma geliyor benim bunu yenmem gerekiyor. Niye böyle düşünüyorum bilmiyorum.Sanki bir daha ev içinde öyle uyumlu ilgili birini bulamazsan diye kaygilaniyorum biliyorum çok saçma artık kaygilanmak istemiyorum. Fikirlerinizi alabilir miyim?
Son düzenleme: