- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
- Konu Sahibi minikorganizer
-
Hayatta kimse için canina kiymaya deger mi ? Ölünce hersey normalemi dönecek? Erkek arkadaşına guvenip biseyleri paylasmissin ama ondan bir insan olamadiysa bunun suclusu sen olamazsin. Kac yasindasiniz, mesleginiz var mi bilmiyorum ama istediklerinizi yapabilmek icin her yas erken yaştır yeterki yapmak isteyin. Hayatınız size ait yanlis insanlardan dogru hareketler beklenmez. Önünüze bakmaniz gerekiyor. Hayat birindennibaret degil ki yasamak icin o kadar cok neden var ki herkes kendince sorunlar yasiyor ama cok şükür ekimiz ayagimiz tutuyor gözümüz görüyor saglikliyiz geri kalan hersey halledilir. Halledilecek problemler icin olmeyi dusunuyorsunuz. Gelecekte bir bakmissiniz karsiniza dogru birbinsan cıkmış hayat surprizlerle dolu bugunleri akliniza getirip üzüleceksiniz kendinize iyi davranin bu dunyada teksiniz .Biliyorum diyeceksiniz ki kimse için değmez ama eski erkek arkadaşım beni öyle bi kandırdı ki asla bırakmicam hep yanında olucam vazgeçmicem evet ilk başta ailem onu istemedi ama vazgeçmedi hep çabaladı ve gözüme girdi,sonra ne kadar istemesem de benimle birlikte olmak istedi bana dokunmasını istemediğim halde zorladı çok ağladım ama bitsin de istemiyordum beni defalarca aldattı sonradan aklım başıma geldi şimdi de kesinlikle bitti diyor dayanamıyorum çok canım yanıyor bu şekildr de yaşamak istemiyorum zaten psikolojik sorunlarım vardı ilaç kullanıyordum şimdi daha kötü durumdayım canıma kıymak istiyorum bu şekilde yaşamaya devam etmek istemiyorum
saçmalama lütfen bir erkek için değer mi kuzum ilerde önüne kimler kimler çıkacak ölünce kurtulacak mısın ahirette nasıl cevap verceeksin rabbime. senin verdiğin cana bir erkek için kıydım mı diceksin bu yalan hayat için ahiredinizi yakmayın kuzum hersey düzelirBiliyorum diyeceksiniz ki kimse için değmez ama eski erkek arkadaşım beni öyle bi kandırdı ki asla bırakmicam hep yanında olucam vazgeçmicem evet ilk başta ailem onu istemedi ama vazgeçmedi hep çabaladı ve gözüme girdi,sonra ne kadar istemesem de benimle birlikte olmak istedi bana dokunmasını istemediğim halde zorladı çok ağladım ama bitsin de istemiyordum beni defalarca aldattı sonradan aklım başıma geldi şimdi de kesinlikle bitti diyor dayanamıyorum çok canım yanıyor bu şekildr de yaşamak istemiyorum zaten psikolojik sorunlarım vardı ilaç kullanıyordum şimdi daha kötü durumdayım canıma kıymak istiyorum bu şekilde yaşamaya devam etmek istemiyorum
Neden banlandı?
Bende ona bakıyorum ne oldu tartışmada yaşamamışMune abla kendimi istedi
Böyle önemli konularda üye neden hemen banlaniyor ?
Bekaret için ölmek sacmaliktir hayal kırıklığını üzüntünu anlayabiliyorum ama biraz oturup mantıklı düşününce hicbirseyin senin yaşamından önemli olmadığını anlayacaksın.
Üyeler kurallara uymazsa ne olursa olsun banlanır lakin bu konuda bir banlama yok.Niye banlandı ki cevapta yazmamış hiç
Hayat çok guzel.Olan olmuş önüne bakBiliyorum diyeceksiniz ki kimse için değmez ama eski erkek arkadaşım beni öyle bi kandırdı ki asla bırakmicam hep yanında olucam vazgeçmicem evet ilk başta ailem onu istemedi ama vazgeçmedi hep çabaladı ve gözüme girdi,sonra ne kadar istemesem de benimle birlikte olmak istedi bana dokunmasını istemediğim halde zorladı çok ağladım ama bitsin de istemiyordum beni defalarca aldattı sonradan aklım başıma geldi şimdi de kesinlikle bitti diyor dayanamıyorum çok canım yanıyor bu şekildr de yaşamak istemiyorum zaten psikolojik sorunlarım vardı ilaç kullanıyordum şimdi daha kötü durumdayım canıma kıymak istiyorum bu şekilde yaşamaya devam etmek istemiyorum
Merhaba Canım , hasas bir çizginin üzerindesin , yönünü kaybetmişsin bulmakta da kendin zorlanıyorsun , evet bu kişiyi çok seviyor olabilirsin , onsuz olamayacağını veya yaşayamayacağını da düşünebilirsin ama bunu düşündüren nedenler olmalı bu soruya kendin yanıt vermelisin , onu istiyorsun çünkü onunla olman için zorunlu hissettiğin sebeplerin olduğu için , peki ya senin mutluluğun geleceğin ne olacak ? Seni üzen aldatan bir bey efendinin seni bu derece zor bir sürecin içinde bırakmasını hak edecek ne yaptın , bence hiçbirşey .... Yaşın kaç olursa olsun hiç önemli değil , insan bazen zayıf anlarında ASLA YAPMAM dediği şeyleri yapabiliyor ..Biliyorum diyeceksiniz ki kimse için değmez ama eski erkek arkadaşım beni öyle bi kandırdı ki asla bırakmicam hep yanında olucam vazgeçmicem evet ilk başta ailem onu istemedi ama vazgeçmedi hep çabaladı ve gözüme girdi,sonra ne kadar istemesem de benimle birlikte olmak istedi bana dokunmasını istemediğim halde zorladı çok ağladım ama bitsin de istemiyordum beni defalarca aldattı sonradan aklım başıma geldi şimdi de kesinlikle bitti diyor dayanamıyorum çok canım yanıyor bu şekildr de yaşamak istemiyorum zaten psikolojik sorunlarım vardı ilaç kullanıyordum şimdi daha kötü durumdayım canıma kıymak istiyorum bu şekilde yaşamaya devam etmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?