Eski dostum düşman mi olmuş sizce ?

Tamamdrdik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
461
113
18
25
Benim bir arkadaşım vardi o başka sehirde ben başka sehirde okuyoruz neyse bayramda buluştuk kendi memleketimize geldik. Önceden göçük harabede yaşıyorlardı ama biz onlari hic dislamadik geldi evimizde yemek yedi filan cok kez. Onlarin evine gittim belediye baskanina ev yaptirmislar evin ici ayni bizim evimiz gibi odalar karsi karisya banyo tuvalet ayni yerde bizim ev gibi bunun 11 yaşında ki kuzeni bana hep sizin ev mi güzel olucak dedi benim de sinirim bozuldu gelemem böyle laflara dovesim geldi. Ben hoca kiziyim abisi diyor ki sen mi güzel okucaksin benim kardeşim mi ama arkadaşım hic bsieyden anlamazdi hep yalandan hava atıyorlar. Bu dediklerim geçen yil oldu. Bu sene de gelmiş yine benim arkadaş evinize gelicem seni gorucem dedi sinsi ya hani evimizi kopya yapmış o yüzden hayır isim var dedim bu da anladim ben seni kuzum filan dedi trip atti düğün oldu ertesi gün o da gelmiş düğüne sarıldım ona kalbi kirildi ya neyse bu arkadaşımın babası öldü abileriyle yaşıyor birde annesi var. Yengesi kucumser bakti bana bakislari kötüydü. Sonra dediki büyüdun ya bizi tanimassin. Sonra biz arkadaşımla oynadik düğünde bu bana hep sizin ev mi güzel olucak diyen yengesinin kızı sürekli bana bakti anneme bakti. Sonra arkadaşım da yengesinin yakininda oynattirdi yengesi hafif güldü kucumsedi bunların amaci ne bide bunun annesi sürekli önümüze dikilip bize bakti üstümüze basimiza bide hava atıyor ev yaptirdik diye bunlar bizi kıskanıyor mu dost mu düşman mi bunlar

Özeniyor olabilirler bazı şeylerin eksikliğini böyle çıkarıyorlar demekki. Ben kendimi de geçtim, onların ruh sağlığı için hepsini engellerim görüşmem başıma gelse.

Yaa hic gelemem böyle gorgsuzu insanlara büyüdün bizi tanimassin diyor. Kendileri namaz bilmez abdest bilmez beni arıyor alo mevlitteyim sonra kapatiyor. Alo dershanedeyim ama kit kiz ful yalan salliyorlar. Bende yüzlerine vurayim diyorum aslında siz bize ozenmissiniz de ayni yapmissiniz sonradan gorme filan dicem nerdeyse biz onlari ezmedik bişey yapmadık ama bakislari cok kötü o yengesinin filan ezikliyor gülüyor bende samimiyet kurmuycam yani daha

Ama çok ezik davranmiyorlarmi bakışları fettan
Olsun, ne önemi var ki?Beğenip yaptırdıysa evini bence sevinin zevkiniz başkalarınca kabul görmüş,ünlü tasarımcı olsanız çalıntı olsa hani mesleki kazanç kaygısı falan tamam haklısınız ama yapmayın. Ya komple irtibatı kesin ya da kendinizi böyle doldurmayın. Yorulursunuz, bitmez böyle ömür.

aşağılık kompleksı olan dost ayağına takılan kışıler.hanı vardır ya "10 tane düşmanım olacağına bı tane senın gıbı dostum olsun yeter" dıye ıste o ınsanlardan onlar.

aşağılık kompleksı olan dost ayağına takılan kışıler.hanı vardır ya "10 tane düşmanım olacağına bı tane senın gıbı dostum olsun yeter" dıye ıste o ınsanlardan onlar.
Yaa eskiden annesi diyordu ki beni eve almaz onlar küçük görürdü kendini ama biz öyle hor görmedik onlari herkes eziyordu sevilmiyorlardi fakir diye ben onu evime soktum herseyimi gördü. Hep derdi ki keşke Benim de olsa. Simdi onun oldu herşey. Nazar mi degdirdiler bilmiyorum simdi benim yok o kadar şeyim islerim hep ters gidiyor öyle bir bakiyorlar ki annesi kafayi dikiyor havaya kibirleniyor sanki bişey yaptik o yengesinin lafi da buyuklendin diyor ne yapmalıyım

Sen hoca kızıysan ben de müdür kızıyım tabii bu durumda senden daha güzel okuyorumdur
Tövbe est. Yaşınız 27 olamaz bence şu muhabbetler çok anormal

Bu arada eski dostunun nur topu gibi düşmanı olmuş

Ne bu demek?

15 yaş altı mı üstü mü sen?

2010 öncesi lise gibi yazmışsın

Ben hava atmiyorum haci hoca diye sadece iki kuruş için yada neyse adı böyle saçma şeyler icin eski dostunu yemek yedigin evdeki insanı kirmak cok sacma. Kim kime düşman acaba benim düşman oldugumu nerden cikariyosun onlar sacma sapan konuşuyorlar diyorum bende suc yok

Özeniyor olabilirler bazı şeylerin eksikliğini böyle çıkarıyorlar demekki. Ben kendimi de geçtim, onların ruh sağlığı için hepsini engellerim görüşmem başıma gelse.
Ben haksizmiyim simdi kibirli çekemeyen kötü ben mi oldum yani ? Anlamıyorum ya benim burda sucum ne hemen bana demişler ki nur topu gibi eski dostunun düşmanı olmussun ben ne yaptım ona

Ben yaşınızın cok kucuk ve lise caginda oldugunuza kanaat getirdim okurken.Kimseyi asagilama.Kimse ne yaparsa yapsin sakın ezikleme.Yengeye sinir oldun diye insanlara fesat deme.Bu yaptığın yanlis .Bence sen onlarin durumu duzeldigi icin bozuluyorsun icten ice.Baskasi icin iyiyi iste ki Allah sana iyiyi versin.Kimseye kotu niyet iyilik getirmez .Bu dediklerim kulağına kupe olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…