- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Ama çok ezik davranmiyorlarmi bakışları fettanHayat küçük hesaplara takılmak için sizce de çok kısa değil mi?
Olsun, ne önemi var ki?Beğenip yaptırdıysa evini bence sevinin zevkiniz başkalarınca kabul görmüş,ünlü tasarımcı olsanız çalıntı olsa hani mesleki kazanç kaygısı falan tamam haklısınız ama yapmayın. Ya komple irtibatı kesin ya da kendinizi böyle doldurmayın. Yorulursunuz, bitmez böyle ömür.Ama çok ezik davranmiyorlarmi bakışları fettan
Yaa eskiden annesi diyordu ki beni eve almaz onlar küçük görürdü kendini ama biz öyle hor görmedik onlari herkes eziyordu sevilmiyorlardi fakir diye ben onu evime soktum herseyimi gördü. Hep derdi ki keşke Benim de olsa. Simdi onun oldu herşey. Nazar mi degdirdiler bilmiyorum simdi benim yok o kadar şeyim islerim hep ters gidiyor öyle bir bakiyorlar ki annesi kafayi dikiyor havaya kibirleniyor sanki bişey yaptik o yengesinin lafi da buyuklendin diyor ne yapmalıyımaşağılık kompleksı olan dost ayağına takılan kışıler.hanı vardır ya "10 tane düşmanım olacağına bı tane senın gıbı dostum olsun yeter" dıye ıste o ınsanlardan onlar.
Ne bu demek?Yaa hic gelemem böyle gorgsuzu insanlara büyüdün bizi tanimassin diyor. Kendileri namaz bilmez abdest bilmez beni arıyor alo mevlitteyim sonra kapatiyor. Alo dershanedeyim ama kit kiz ful yalan salliyorlar. Bende yüzlerine vurayim diyorum aslında siz bize ozenmissiniz de ayni yapmissiniz sonradan gorme filan dicem nerdeyse biz onlari ezmedik bişey yapmadık ama bakislari cok kötü o yengesinin filan ezikliyor gülüyor bende samimiyet kurmuycam yani daha
Yoo ben 19 yaşındayım üye olurken dikkat etmedim yaş araligina. Dershane olayi geçen sene oldu o da benle ayni yasNe bu demek?
15 yaş altı mı üstü mü sen?
2010 öncesi lise gibi yazmışsın
19 yaşındayım27 yaşındamısınız gerçekten
Ohh rahatladım19 yaşındayım
Ben haksizmiyim simdi kibirli çekemeyen kötü ben mi oldum yani ? Anlamıyorum ya benim burda sucum ne hemen bana demişler ki nur topu gibi eski dostunun düşmanı olmussun ben ne yaptım onaÖzeniyor olabilirler bazı şeylerin eksikliğini böyle çıkarıyorlar demekki. Ben kendimi de geçtim, onların ruh sağlığı için hepsini engellerim görüşmem başıma gelse.
Ben haksizmiyim simdi kibirli çekemeyen kötü ben mi oldum yani ? Anlamıyorum ya benim burda sucum ne hemen bana demişler ki nur topu gibi eski dostunun düşmanı olmussun ben ne yaptım ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?