- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
Benim bir arkadaşım vardi o başka sehirde ben başka sehirde okuyoruz neyse bayramda buluştuk kendi memleketimize geldik. Önceden göçük harabede yaşıyorlardı ama biz onlari hic dislamadik geldi evimizde yemek yedi filan cok kez. Onlarin evine gittim belediye baskanina ev yaptirmislar evin ici ayni bizim evimiz gibi odalar karsi karisya banyo tuvalet ayni yerde bizim ev gibi bunun 11 yaşında ki kuzeni bana hep sizin ev mi güzel olucak dedi benim de sinirim bozuldu gelemem böyle laflara dovesim geldi. Ben hoca kiziyim abisi diyor ki sen mi güzel okucaksin benim kardeşim mi ama arkadaşım hic bsieyden anlamazdi hep yalandan hava atıyorlar. Bu dediklerim geçen yil oldu. Bu sene de gelmiş yine benim arkadaş evinize gelicem seni gorucem dedi sinsi ya hani evimizi kopya yapmış o yüzden hayır isim var dedim bu da anladim ben seni kuzum filan dedi trip atti düğün oldu ertesi gün o da gelmiş düğüne sarıldım ona kalbi kirildi ya neyse bu arkadaşımın babası öldü abileriyle yaşıyor birde annesi var. Yengesi kucumser bakti bana bakislari kötüydü. Sonra dediki büyüdun ya bizi tanimassin. Sonra biz arkadaşımla oynadik düğünde bu bana hep sizin ev mi güzel olucak diyen yengesinin kızı sürekli bana bakti anneme bakti. Sonra arkadaşım da yengesinin yakininda oynattirdi yengesi hafif güldü kucumsedi bunların amaci ne bide bunun annesi sürekli önümüze dikilip bize bakti üstümüze basimiza bide hava atıyor ev yaptirdik diye bunlar bizi kıskanıyor mu dost mu düşman mi bunlar