- 22 Aralık 2012
- 1.270
- 271
- Konu Sahibi MutluBulut_
- #1.661
Evet canım ya az kaldı demi :)
Senin düğünden tahminen 1 ay önce gibi olsa nişanımız benim hazırlıklarımda girmemizlik yapmazsın demi topiğe
Canım normalde bende pek hoşlanmazdım daha doğrusu ilk zamanlar 1. filmi komik geldi, 2,3 beğenmedim pek.
Bu 4. fragmanından güzel gibi geldi bana :26: Şu sıra streslerde çok ya İyi gelir belki diye gitmek istiyorum :) Ama ancak 1 2 haafta sonra gidebilirz orası ayrı :)
Gelmez olur muyum hiiiçç :) Hele bir gelsin bakalım o günler inşallah.
merhaba kızlarrrr
nasılsınızzzz
iyi diyelim iyi olsun canım. Sen nasılsın?
Fıstıklarım nabeerrr
Hazırlıklar devam ediyormuş ne güzel.Edoşum az kaldı, mobilyalarınız hayırlı olsun çok güzeller.
Bizde hiiiiiiççççbir hazırlık yok. Düğün tarihi bile belli değil. Balayı yattı zaten...Mobilya da baktığımız yok, beyaz eşya da...
Ev ne zman boşalır, ne zaman tutulur hiç belli değil.Burda tokideki evler temmuzda boşalıyor genelde tayinlerle, ağustos başı düğün olsa nasıl olcak?
Ki ben memlekete ne zaman gidicem, ne zaman gelinlik bakcam, ne zaman çeyizimi tamamlayacam.Tayin davamız var nikah önce mi yapılmalı ne zaman olmalı? Her şey ama her kocaman bir soru işareti olarak karşımda.Ve kimsenin umrunda değil
Nihanııımm, için sıkılmış senin, bunalmışsın ve seni çok iyi anlıyorum canım. Bu sorularla sadece sen ilgileniyorsun di mi? Sana bir tavsiye olarak şunu söyleyebilirim. Plan yap arkadaşım. Aylara böl yapacağın işleri ve o ay içinde iki elin kanda olsa bu iş yapılacak gözüyle bak. O zaman bir şekilde çevrendekileri de gaza getirip yaptırabiliyorsun.
Gelinlik için bulunduğun yere yakın bir yerden bakamıyor musun?
Çeyiz işinin büyük kısmını ben internetten hallettim biliyor musun? Bildiğin markaları internetten alabilirsin mesela. Bu da az çok çeyizine katkı olur.
Uzaklıktan en dertli ikimiziz sanırım. Bizim nikah tarihini önümüzdeki hafta almamız gerekiyordu, ancak nişanlım o tarihte izin alamadığı için şu anda gün alamıyoruz. en erken 1 nisandan sonra gelebilecek. İnşallah halledebiliriz bir şekilde. Ona belli etmemeye çalıştım ama üzüldüm ister istemez...