- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- Konu Sahibi MutluBulut_
- #1.441
günaydıın kızlaar
çok sağolun buarada.. bakalım merinosunkileri çok çok beğendim ama inşallah uzun ömürlü olurlar
hani nasıllar bakıyım canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydıın kızlaar
çok sağolun buarada.. bakalım merinosunkileri çok çok beğendim ama inşallah uzun ömürlü olurlar
canlarım selamm
iyimisinizzz
maşallah nihanım ne güzel geçmiş
inşallah bu yaşadıklarımız ilk ve tek olur
inşallah çooook huzurlu ömür geçiririz sevdiğimiz,aşık olduğumuz insanla beraber
babanda elbet aşacak bu günleri kuzum,onlarada zor geliyor..kolaymı
içinde aşk olduktan sonra çok güzel gececek kiii bak bizim hayırlısıyla 3 ay kaldı
Ooo Nişan olmuş Tebrik Ederim canım ,
İnşallah Bu heyecanınız mutluluğunuz daim olsun
Ebisim Allah razı olsun evet cok sükür her sey icime sindi.İnsallah donrası da böyle olur. Sana da cok gecmis olsun canim dikkat et kendine.Canlarımm çok özledim sizi yaa O kadar hasta oldum ki, bir de o halde iş yoğunluğu arttı. Günlerdir gelemedim hiç. Nasılsınız? Sohbetinizi çok özledim kızlar.
Nihanımmm hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin canımcım. İçine sinmesine çok sevindim, ne güzel geçmiş. Maşallah Darısı düğünün başına diyelim artık :)
nihan okadar sevindimki adına.. sen okadar bekledinki.. rabbim herşeyi gönlüne göre verdi. darısı bekleyenlerin başına
yeşil kıyafet alıcam diyodun onu aldın sandım.. merakla fotograflarını bekliyoruz.. çok şükür bir kızımız daha nişanlı bağyan oldu
hani nasıllar bakıyım canımm
tüm beğendilerim yokki deryam sitesinde
ben bunu çok beğendim ama sevdicek beğenmedi.
canlı canlı bakınca nette beğenilmeyen şeyler bile beğeniliyor.
mesela şu an benimde o kadar hoşuma gitmedi ama orda bayılmıştım
ama diğerlerine bakış burdakileri daha çok beğendim..inşallah nasip olur
Günaydınlar
Yeni ciciler ekledim çeyiz topiğime beklerim
Berfincim evet cok bekledik Allah'a cok sükür nasip oldu.Yesili almıstım ama cok dar geldi geri gönderdim.Bordomu giydim ve iyi ki onu giymissin dedi herkes.Darısı hayırlısıyla basınıza kuzum. Ya fotograf konusunda nisanlim( sükürler olsun :) ) hassas istemiyor eklememi kuzum Tepsimi, bohcamı filan yükleyebilirim ancak.
Berfincim özel mesaj atamıyorum sana telden
günaydınn kızlarrr
günaydın diloş nasılsın
iyiyimm canımm sen nasılsınn
bende iyiyim canım gittikce heyecan yapıyorum sadece bazende duruyo hic birşey kalmıyo
Günaydınnlarrr
Günaydın canım nasılsın
Kızlar bu arada son 1 buçuk aydır alınan çeyizlerimi Güncelledim
Çok iim canım sen nasılsın Aldıklarına bayıldım yaa nazar değmesiiinn
gelin olucaz bizzzzo bende de arada oluyoo
hatta kimi zaman yatmadan gelinlik fotoma bakıyorumm daha çok heyecanlanıyorumm
Günaydınlar
Günaydınnlarrr
gelin olucaz bizzzz
nasılsınız canlarımm
Amin Canım Çok Sağolasın
Bende iyiyim canım nolsun tatilimin tadı çıkarmak istiyorum ama haftaya son olduğu aklıma gelince içime sıkıntı giriyor