- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- Konu Sahibi MutluBulut_
fiyat olarask tam orta bir fiyata almıssın canım anladıgım kadarıyla inşallah bizde cok gezmeden buluruz gezdikce bunalıyo insan içine sinmesi çok önemli bide tavsiye üzerine bi yere gitmek dahada önemli mesela ben gidicem tamam denedim begendim ama aklımda şüphe kalacak ya begendigim gibi olmazsa diye pazar günü bakalım bari dedim ama nereden baslıcam bilmiyorum kendi oturdugum yerden mi baslasam bakırköyemi gitsem ama oranında fiyatları ucukmudur yada baska bi yermi
ikisinede gelsinler yaa kız bu arada ne dicem kav davetiye bastırmıstı ablanlar annem sadece bize 400 olmalı onlarada o kadar basın 800 iyi diyo fazla geldi bana çok abartılı bişey istemiyorum ama ne kadar olurki maliyet :26: babamı görsen liste yapmıs mesela amcamın baldızının kızı :44: ona davetiye ulasır mı ulasmaz mı belli degil büyük ihtimal amcama dagıt diye verilir ve dagıtılmaz direk çöp sizdede böylemi oldu :44: herkese tek tek davetiyemi göndericez şimdi :44:400 kız tarafına cok gibi geldi bana inşallah bunun içnde benimde cevrem vardır :44:
ikisine de gelmyolar işteee
biz düğünde davetiye için hiç para vermedik. erkek tarafı bastırdı. bize 350-400 davetiye vermişlerdi. biz çok açılmadık öyle.
dıdısının dıdısına vermemiştik zaten dediğin gibi amcaya veriliyo. eşinin tarafına o dağıtıyo. ulaştırırsa ulaştır. aslında davetiyeye cok önem vermemek lazım.