- Konu Sahibi MutluBulut_
gizz canım gelinligin nasıl bi model
oyyy 3 ay mııııııııı dur kızzz kalbime inecek ayy varya bide dün sevdigime bi ev buldum sizin eve minibüsle yakın dedim merkezi bi yerde yine dedim sevdigim uctu birden acaba nikah tarihini nisandamı alsak diye dur dedim mayısa yetilşemem diyorum ben nisana haytta yetişemem sonuc olarak daha cok zaman var evi tutmuyoruz
haklısın canım hemde cok haklı hersey güzel olacak ki inşallah yani
gelinlik için 2 hafta sonra baksam gec mi kalırım nedense kendimi bu hafta ve haftaya hazır hissetmiyorum canımmm benim yaaa bende inanmalıyımmm bu arada bana baska tavsiyelerin varmı
kızlarr bunun sadece alt kısmı yani etek kısmı istedigim gibi kınada tamda böyle kabarık böyle etegi olan bişey istiyorum o kadarmı pahalıya
Mor prenses etek abiye | Gelinlik Çeşitleri 2013-2014 Gelinlik Modası
bide gelinlik konusunda ben fakir kol dantelli falan diyodum ama birden aklım buna gitti tabi pembe kusagı olmadan malum kırmızı takıcaz evden cıkarken ( ama nikah dairesinde belimden cıkarıcam kırmızıyı ) :44:bide yarın eminönüne gidicez inşallah kına malzemeleri için kusakta alayım kurdele ama düm düz kırmızı mı alsam yoksa bu hazır olanlardan mı :44:gelinlikte buuu
Pembe kuşaklı prenses gelinlikler | Gelinlik Çeşitleri 2013-2014 Gelinlik Modası
eda canım benim kollar güpürlü alt kısmı ise tül olacak gelinliğim annemin gelinliği öyle idi hayalimde aynen öyle olmak