- 5 Aralık 2011
- 2.061
- 6
- Konu Sahibi MutluBulut_
canım mutfak çeyizim tam sayılır. ben günlük ayrı almıcam ya.12 kişilik yemek takımım ve 6 kişilik bernardo kahvaltılığım var. yeter onlar bana. sadece sevdicekle ikimize özel 2 kişilik takımlardan alabilirim. bilmiyorum yani:))giz bence hicccc gerek yok canım..kac kere gördüm dügün içinde olan nikahları kimsede birsey dagıtmadı hee yapsan hos olurmu olur ama hem ayrı bir telas ne yapıcam ne dagıtıcam diye hemde bunca masrafın arasında bence artı bir masrafa hic gerek yok :44:
ben kendime makyajı yakıstırmazdım ama nişanda çok begendim kuaförümün yaptıgını güveniyorum inşallah dügündede pişman olmam dedigin gibi sacı hepsi bi sekilde yapıyorda makyaj en önemli olan
arkadasının dedigi mantıklı aslında bende o gün sabah cekilicem benimkide biraz kirleneblir sanırım ama ben o heyecanla cekilmek istiyorum nişanlının fikride cok süper ama bu seferde fotograf cekimene gelene kadar kirlenecek gelinlik :44:
gizz bende ceyiz serme yapmak istemiyorum herkes biseye karıssın hic istemiyorum zaten ben kolay kolay baskasının yaptıgı işide begenmem işime karılmasınıda sevmem ama bizim mesafe yakın olmayacak nişanlımın arabasıda yok bu yüzden mecbur hepsi toplu gitmeli bide kırmızı kurdelelerle cıkması o ceyizlerin hosuma gidiyo ama şöyle yapsak olmazmı herkes toplansın kamyona ceyizleri yüklesin sonraaa herkes yok olsun evimize en fazla annem ben sevdigim kv yerleştirelim hatta altından kalkarım dyodum eskiden şimdi vazgectim sadece sevdigim ve ben yapska ama yok yok o kadar telasın içinde anneler yardım etsin
bizim nişan öyleeeeeee yaparsak dügünde öyle olacak işte evlilik foto ile
evet digerlerine göre pahalı oluyor
ceyiz falan ne durumda canım senin ben sürekli iyiki bu kadar almısım hatta neden daha cok almamısım diye kızıyorum kendime günlük yemek takımlarımı bile almadım ben daha
süpürgem falan yoktu onuda daha geçen hafta aldım. bide ütümü almayı düşünüyorum. önümüzdeki aylardada ütü masası, çamaşırlık, plastikler, yatak örtüsü diye uzayan bir listem var büyük eşya olarakta sadece beyaz eşyamız var mobilya bir türlü seçemedik
gizz rüzgar başo bilmem ama akif başo iyiymiş. benim kuaförümüde düşünebilirsin pendikte.
maşallah mayıs çok bereketli geçecek herkes mayıs gelini oluyor ben fotoyu ve kuaförü aralıkta hallettim. 2013 fiyatından yararlandım