- 29 Haziran 2010
- 488
- 29
- Konu Sahibi MutluBulut_
çok çokkk eksik çokkk bide çalışınca inanılmaz zor oluyo aksam cıkıcam şimdi 6 da zaten hava kararıyo ne yaparsın nereye yetişirsin
bende kafamda düşünüyodum nikah ve kına yeri belirlenince direk gidip bastırsam erkenmi ıolur diyodum son ay dagıtılmaya baslanır ama hazır olması daha iyi sanırım :44: bizim bide nikah şekeri var nikah olacagı için :44:
bende hepsini tasarladım bu cumartesi eminönüne gidelim alalım diyorum amaaa ne olur bilmiyorum annemde kayınvalidenleri yemege alalım oturur ailece konusuruz hem hep kalabalıga denk gedli diyo bilmiyorum ne yaparız
ohh canım o konuda rahatsın o zaman ben bide onun panigini yapıyorum nişan çekimlerini yaptırdıgımız yerde hem günler doluyo hem fiyatlar artıyo eski fiyatlardan yararlanıp almamız lazım şu günü :18:sen rahatmıssın o zaman ohh
bak bende bu konuda rahatım nişanda oldugu gibi yine kendi kuaförüme gidicem nasipse nikah tarihini alınca pazartesi belki o aksam belki salı falan hemen gidip randevü ve fiyatları konusucam :44:
kuzum şükret bak evin ile ilgili eksiklerin azaldı masallah bizim ortada ne ev var ne eşya
bitmez tabi canım yaa ben eskiden herseyimi alıcam yapıcam diyodum ama şimdi kesin eksiklerim kalacak amann napayım diyorum :44:
tabii ya tarih işi kesinlesince öyle oluyo kuzum gerci sizinde salon tarihi beliydi ama inşallah canım sizde hafta bitene kadar alırsınız gününüüzü
öyle düşünüyoruz canım telafi ettiler ya hatalarını ama inşallah eski fiyatlardan yaparlarsa bize
gercekten öyle inanılmaz pahalı nişan için 500 verdik dügün 700 eger artmazsa gelin yardımcı oluruz vs dediler ama
gizzzzzz sen bana panik yapma de sonra heyecan yapp seni böyle gördüm bakkk benimde okuyunca elim ayagıma dolastııı ayy 4 ay sonra burada biz çamasır bulasıkmı konusucazzzz
inşallah canım yaa. bide şu ev işi sürekli kafamda mart gelse de kurtulsam diorum. çünkü ben her eşyayı eve göre almayı planlıyorum ev olmayıncada hepsi beklemede kalıyo benim içim rahat etmiyooo:18::18: