- 8 Ekim 2012
- 16.932
- 9.114
- Konu Sahibi MutluBulut_
kuzum günaydın, var mı haber fotoğraflardan?
nihancım ben de nişandan önce senin gibiydim. Elbisem yetişecek mi? Elbiseye uygun ayakkabı bulamayacak mıyım? Bu olacak mı? Şu olacak mı? Saçım nasıl olacak, makyajımı nerde yaptıracağım? bu ve bunun gibi bir sürü konu... Sonra bunlar düşünmekten strese girdim ve vertigo oldum. Vertigo kaba tabirle baş dönmesi atakları. Kulağın içindeki denge meerkezi hasar görüyor ve ayağa kalamaz hale geliyorsun. Nişana 20 gün kalmıştı ve ben evde yatıyordum. O günden itibaren stres yapmayacağıma söz verdim kendi kendime. Ve nişanım o kadar sorunsuz geçti ki.. Olan sorunları da ben görmemezlikten geldim.
Elbise her türlü hazır olur kuzucum, sen mutlu ol yanındaki sevdiğinle, önemli olan o. Hangisi gönlüne güzel geliyorsa sipariş et onu, olmazsa bir beden büyük söyle, yaşadığın yerde terzi varsa tadilat yaptırırsın. Baktın tenine açık geldi, makyaj hilesi yapar halledersin en kötü ihtimal. Ama yeter ki içine sinsin.
canım çok şükür dün aksam gittik cok yardımcı oldular sevdigimde begendi fotoları düzeltecekler kesmedikleri yerleri..telafi olarak 17 foto falan biraz büyük boyda hediye verecekler cocuk baya bi ugrastı anlattı tek tek kullanıkları makineyi malzemeleri herseyi gösterdi :44:hatta tek tek ayarlamaya calıstı bizim fotolar cekilirken hem flash patlamıs hemde ısıklar cok aydınlık olmus o yüzden soluk cıkıyor rengini koyulastırmayı denedi önümüzde bu seferde resimler kötü oluyo yüzümüz gözümüz kararıyo :44:baya 1 saati geckin süre anlattı ben hatta sinirimden agladım sonuc = gece yarısına kadar oturdugum düşündügümle, bütün gün boyu kafa yordugumla,üzüldügümle,sinirlendigimle,sevdigimin basının etini yedigimle kaldım her zamanki gibi