• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ DOSTLARLA YENİDEN ...

fatmaipek

kızımın kardeşi yolda :)
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
5.481
1.578
198
44
slm kızlar konumuzu açtım bakalım kimler gelecek ....eski nicim şuliş

Hoşgeldin iz kızlar. ...
Teşekkür ederim bu arada şimdilik iyi gidiyor hamiş lik

kızlar bende geldim adora :)) ama pek umutlu değilim kimse gelmez gibi sıkılıyorum anneler dünyası hep aynı kimse uğramaz oldu

kızlar bende geldim adora :)) ama pek umutlu değilim kimse gelmez gibi sıkılıyorum anneler dünyası hep aynı kimse uğramaz oldu
Hoşgeldin cnm bende kim bu cambazz dedim ....gelen gelir gülşah ne yapalım ben hergün buralardayım zaten gelen olursada konuşuruz

nasıl geçti doktor randevunuz şule,bakalım bir tahmin yapacakmı doktorunuz cinsiyet için bazı doktorlar çok erken söylüyor
gittik cnm dr birşey demedi bende sormadım ya erken diye...10+5 iken 11+4 çıktı usg ye göre öyle çıkınca ikili testide yaptırdık ense kalınlığıda 1 çıktı eylüle kaldı cinsiyet

Hoşgeldiniz kızlar...diger forumada çok giren yoktuki 3 5 kişi oda kapanacagı için en azından burdan görüşürüz

Aynen cnm zaten o yuzden kapanicak.herkes uzuldum.kapanmasin .diyor.ama.girmiyorda dogru.düzgün.
Nasil geciyor hamilelik.cnm,rahat misin. Ipek.nasil.davraniyor.kardesi.olcak.diye. seviniyormu..

Aynen cnm zaten o yuzden kapanicak.herkes uzuldum.kapanmasin .diyor.ama.girmiyorda dogru.düzgün.
Nasil geciyor hamilelik.cnm,rahat misin. Ipek.nasil.davraniyor.kardesi.olcak.diye. seviniyormu..
iyi gidiyor bilge zorlu kısımları yazın atlattım şimdi daha rahat.ipek çok istekliydi zaten kardeş olayına.yanında çok konuşmuyoruz bebişten zaten ama dogunca çok kıskanacaktır.birine hediye alsam bana niye almıyorsunuz diyor bebege alırken gizli almayı düşünüyorum artık

iyi gidiyor bilge zorlu kısımları yazın atlattım şimdi daha rahat.ipek çok istekliydi zaten kardeş olayına.yanında çok konuşmuyoruz bebişten zaten ama dogunca çok kıskanacaktır.birine hediye alsam bana niye almıyorsunuz diyor bebege alırken gizli almayı düşünüyorum artık
Kac aylik oldu simdi cnm ,dogum ne.zamana olucak kismetse. Biz.cok gec.soyledik erene,kardesi olcagini 6.aydi sanirim, mecburen beraber.gittik kontrole.o da bakti ultrasona doktorun yanina.oturdu falan.cok hosuna.gitti. ama hic.kiskanclik olmadi Allaha şükür, cok seviyor kızım diyor.hep.insallah sizdede.olmaz.fazla.

Kac aylik oldu simdi cnm ,dogum ne.zamana olucak kismetse. Biz.cok gec.soyledik erene,kardesi olcagini 6.aydi sanirim, mecburen beraber.gittik kontrole.o da bakti ultrasona doktorun yanina.oturdu falan.cok hosuna.gitti. ama hic.kiskanclik olmadi Allaha şükür, cok seviyor kızım diyor.hep.insallah sizdede.olmaz.fazla.

Bilge sata göre 6 mart ama usgde 25 27 şubat çıkıyor hep bide sezeryan olunca şubatın en geç 20 si olur heralde kilo durumuda önemli tabi kilosu az olursa 39.haftaya kadar beklerim.
ipek etraftan duymadan bizden duysun istedik bir sıkıntı yok ama bana yardımcı olmaya çalışıyor göbegime dokunup kardeşini seviyor

Back