Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin cnm bende kim bu cambazz dedim ....gelen gelir gülşah ne yapalım ben hergün buralardayım zaten gelen olursada konuşuruzkızlar bende geldim adora :)) ama pek umutlu değilim kimse gelmez gibi sıkılıyorum anneler dünyası hep aynı kimse uğramaz oldu
Kk da takip ediyorsun gebelik konularini bende takip etmiştim halada bakıyorumHoşgeldin cnm bende kim bu cambazz dedim ....gelen gelir gülşah ne yapalım ben hergün buralardayım zaten gelen olursada konuşuruz
Evet cnm daha çok paylaşım ve kişi var aynı sorunları paylaşanKk da takip ediyorsun gebelik konularini bende takip etmiştim halada bakıyorum
nasıl geçti doktor randevunuz şule,bakalım bir tahmin yapacakmı doktorunuz cinsiyet için bazı doktorlar çok erken söylüyorGünaydın kızlar bugün bebişi görmeye gideceğiz
gittik cnm dr birşey demedi bende sormadım ya erken diye...10+5 iken 11+4 çıktı usg ye göre öyle çıkınca ikili testide yaptırdık ense kalınlığıda 1 çıktı eylüle kaldı cinsiyetnasıl geçti doktor randevunuz şule,bakalım bir tahmin yapacakmı doktorunuz cinsiyet için bazı doktorlar çok erken söylüyor
iyi gidiyor bilge zorlu kısımları yazın atlattım şimdi daha rahat.ipek çok istekliydi zaten kardeş olayına.yanında çok konuşmuyoruz bebişten zaten ama dogunca çok kıskanacaktır.birine hediye alsam bana niye almıyorsunuz diyor bebege alırken gizli almayı düşünüyorum artıkAynen cnm zaten o yuzden kapanicak.herkes uzuldum.kapanmasin .diyor.ama.girmiyorda dogru.düzgün.
Nasil geciyor hamilelik.cnm,rahat misin. Ipek.nasil.davraniyor.kardesi.olcak.diye. seviniyormu..
Kac aylik oldu simdi cnm ,dogum ne.zamana olucak kismetse. Biz.cok gec.soyledik erene,kardesi olcagini 6.aydi sanirim, mecburen beraber.gittik kontrole.o da bakti ultrasona doktorun yanina.oturdu falan.cok hosuna.gitti. ama hic.kiskanclik olmadi Allaha şükür, cok seviyor kızım diyor.hep.insallah sizdede.olmaz.fazla.iyi gidiyor bilge zorlu kısımları yazın atlattım şimdi daha rahat.ipek çok istekliydi zaten kardeş olayına.yanında çok konuşmuyoruz bebişten zaten ama dogunca çok kıskanacaktır.birine hediye alsam bana niye almıyorsunuz diyor bebege alırken gizli almayı düşünüyorum artık
Kac aylik oldu simdi cnm ,dogum ne.zamana olucak kismetse. Biz.cok gec.soyledik erene,kardesi olcagini 6.aydi sanirim, mecburen beraber.gittik kontrole.o da bakti ultrasona doktorun yanina.oturdu falan.cok hosuna.gitti. ama hic.kiskanclik olmadi Allaha şükür, cok seviyor kızım diyor.hep.insallah sizdede.olmaz.fazla.