bu ıyı olmuş tatlım uzun zaman dır görüşemedıklerımız ve bırbırımızı tanımyanlar var ortak arkaşlar o nednele tanıtmak ıyı olmuş gerçi zamanla tanışır kaynaşırız zzatıı mujuksss.bu arada sende benım gıbı temmuz annesısin galıbaa.. ama hıç karşılaşmadıkk nedne geşlmıyorsun sen bızım topicimizeee..
ben çanakkaleden katılıyorum aranızzaa..evlıyım 9,5 aylık oğlum var bu arada 23 yaşındayımm çalışmıyorummev kızı:)) delikafadulden:sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkis[/QUOTE[/FONT]
canım ağustos annesiyim oyüzden görüşemedik..ama ben seni sohbetten hatırlıyorumdelikafaduldendelikafadulden
canım öncelikle bebeğini rabbim analı babalı büyütsün...bez içinde her bebeğin cildi farklı oluyooo ben prima ve molfix kullanıyorum...istersen bi molfixle başla derimkıslar yarın doktora gıdecem kontrolumuz var.
hazır doktora gıtmısken alısverıste yapalım dıyorum.
henuz cok eksıgımız var.
bebek bezı ıcın hangısını onerırsınız?
evet akadaslar annelik gercekten bambaska iyiki anne olmsum evlat sevgisi gercekten bambaska dün gece bende hem agladim hemde ALLAHima skrettim bana hayirli saglikli evlat nasip ettigi ícin
rose bende ayni foto makinesi elimden düsmüyor hic
evet arkadaslar bebeklerinizin resimlerini koyundaakalim bi lora bende yagizi cok merak ediyorum daha hic görmedim
kıslar yarın doktora gıdecem kontrolumuz var.
hazır doktora gıtmısken alısverıste yapalım dıyorum.
henuz cok eksıgımız var.
bebek bezı ıcın hangısını onerırsınız?
ben koydum ya mervenin resminiiiiiiiii
merhaba loracım...görüşmeyeli çok oldu..nasılsın canımm..
sagol teyzesi su an uyuyo, resmen anne delisi benim kizim, anne de anne, illa bana gelcek, acindiriyor kendini, ille kucagina aldircak, almazsam salya sumuk oluyor :roflol: kucagima aldigim da hemen susuyor, ben onu boyle alistirmadim ama nasil oldu da alisti anlamiyorum, bi de meme delisi kendilerihe darisi yagizin da basina insallah