Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

rosemcim cnm seninde dogumuna az kalmis cnm ALLAH kurtarsin insALLAH cinsiyeti belli oldumu cnm??

hayılı geceler seveconımmm ...hadı kalk kaynaşalım kız hoppidi hopiidi hoplatalım kızzzz:))))))))
rosemm hoşgeldın canım senınle dah ponce sohpette konuşmuştukk şimdide manevı beebek topicinde gördum orda ahtılamamıştım ama burda hatıladımm şimciikkk..kız sneın bebışi ben alam barı manevı bebek olarakkk:))))

amma yazmışım haa yazılar bırbnırıne karışmışşş neyse anlayın siz onuuu:))))

arkdasalar ben kaciyorum hazir kizimda uyumusken bende uyuyuyum :a015: firsatlaari degerlendirim arkadaslar yarin belki giremem simdiden

herkesin anneler günü kutlu olsun ....
allah evlat hasretiyle yanıp tutusan annelerin karınını bos bırakmasın.....
insALLAH
a.s.a.s.a.s.:a.s.

çilekım saol canımm bütün topiclerı gezıyon galıbaa saol bıdenemmmm

iyi uykular canımmm ..
saol tatlım senınde annaler günün kutlu olsunnn...
amın canım inşalah rabbım canı gönulden isteyen herkese anneliği nasıp etsıninşallahhh..

cadıcım senınde analar günün kutlu olsun şekerr
ve tüm annelerın anneler günü kutlu olsunnnn a.s.

Gunaydin pamucuklarim, nabersiniz bakalim, anneleriyle guzel gunler gecirsin insallah herkes, optum sizleriiiiiiiiiii

evet canım sımdı bende hatırladım sohbette konusuyorduk:)
eskı sohbet gunlerı ne guseldı degılmı kıslar?kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
demek manevı bebek olarak bızı almak ıstıyorsun.al bakalım bızı,bızden ıyısını mı bulucan.:lepi:

bende butun annelerın ve anne adaylarının anneler gununu kutluyorum kıslar.a.s.

mrb kızlar bende arkadaşınızın annesiyim benimde kızımsınız annelerin ve anneadaylarınınannelar gününü kutluyorum hepinizi çok öpüyorum bebişlerinizide tabiiki

selam cümleten ben geldiiiiiiiiim alkisalkisalkis anneler gününüz kutlu olsun canlar a.s. kuru kafam hayırlı olsun topiğimiz inş bol sohbetli bugün misafirlerin var demek ha beni çağırmak yokmu nan :dilcikar:

selam kıslaaar bende geldiiim..... :sm_cool::sm_cool:

ohh walla güsel oldu burası böyle yaa.... sositososito
neyse daha uzun bi zamanda gelip kaynatırız ortalığı....kaydirigubbakcemile5

allalım tabı ama senın oğlan erkencı olacakk bızımkısınden ama olsun zaten benım oğluşla aynı tarıh te oolacak yok alalım senın pamuğuu alkisalkisalkis

mrb kızlar bende arkadaşınızın annesiyim benimde kızımsınız annelerin ve anneadaylarınınannelar gününü kutluyorum hepinizi çok öpüyorum bebişlerinizide tabiiki

saol teyzemm senınde anneler güünün kutlu olsun güzel ellerınden öpüyorummm hoşgeldın aramızaaa....

escape hoşgeldın tatlımmm...

melek lora çağırmıyorsa sen bıze gel anacummm ben ağırlarım sneı kuzuşlarda oynar beraberrr a.s

tşk ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…