Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

birgül ay maaşaalah çoktandır görüşmedik kızın olduğunu bilmiyodum allah analı babalı büyütsün

birgül amin herkese anneliği nasip etsin rabbim
balımada inşşşşş

sagolun canlarim, nedek iste ugrasiyozn bebekle oglumla,
he balima da versin ozleme de versin isteyen herkese versin insallahhhhhhhhhhhhhhh

işte geldım burdayumm ben bu işte ustayummm fıstıklarrr naberrrr..loracım canım hayırlı olsun topicimizzz..
murgizimmm canımmdoğum gününüz kutlu olsunnn paşamızınnn cadıyla bızımkılerınde doğum gunu yaklaşıyorrr..
rosemınkınınde doğacağıı günnnn:) oyy iyi olmuş buraaaa

rose bacum hoşgeldinn vete temmuzada az kaldıı yaz geliyo valla

evet yaz gelıyor murguzım ama bız hala getiremedık yazıı hastalıklarla uğraşıyoruzz oğluşum hastaaa ...tam artık bıdaha hastalanmaz dıyorum pat gene başlıyor bronşitli oldu oğluşumm(

evet yaz gelıyor murguzım ama bız hala getiremedık yazıı hastalıklarla uğraşıyoruzz oğluşum hastaaa ...tam artık bıdaha hastalanmaz dıyorum pat gene başlıyor bronşitli oldu oğluşumm(

ay kıyamam kuzucuğuna ya allah şifasını versin
üzüldüm yaaaa nerden kaptı yaa
senağlama

ay canlarım benim ne kadar çabuk geçiyor zaman değilmi senağlama daha dün gibi çorumlu hamişdi birgül rosem ben lora balkafa sevocan hamiş kalmak için uğraşıyorduk bir balkafa ve ben kaldım... loram hatırlıyormusun işe başlayacaktım karar veriştin ama süpriiiz hihoyyyt özledim sizleri kızlar çoook şimdi ankaradayım tüp bebek tedavime başladım :teytey:

hoşgeldın sevocan senle daha önce karşılaşmamaıştıkk tatlım burada kaynaşuruk inşalalh bir iki arkdş daha var daha önceden tanımaduğum ama zamanlan kaynaşurukkkk

hoşgeldin canım
hayırlı olsun tedavinkaydirigubbakcemile5

ssaol muzgızımm amin canım inşalahhh..

dıptısdıptıss dualarımız senınle ve ballla kuzumhayırlı haberlerını beklıyorussss canımmm...rabbım tes zamanda sizinde kucağınıza versınn inşalalh kuzucuklararınızıı

Son düzenleme:
Allah yardimciniz olsun gullerim benim, insallah en kisa zamanda saglikla hayirlisi ile yavrulariniza meleginize kavusursunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

diptisim insALLAH güzel haberler verirsin cnm benim darisi en kisa zamanda sana olsun insALLAH ama az kaldi sabret cnm sonunda insALLAH bebegini alirsin kucagina

murummm canım bildiğin gibi bebişim. oğluş kociş ev işleri yuvarlanıp gdiyoruz sizleri çok özledim bugün kısa kesicem uykum var bizimkiler uyudu bende yatıyım beni affedin yaın itibariyle sizlerleyim. ro-se canım tabiki kaynaşırız en kaynayanından zuhahahahahah. şimdilik dostça ve esen kalınnnnn. dıptısss öptümmmmmm

ayy herkes burda ne gusel..hihoyyyt
cok iyi oldu bu topıc kıslar.
dıptısım su avatarı degıstır kuzum ya pek bır cırkın.kaydirigubbakcemile3
bu arada tedavın hayırlı olsun canım insaalh guzel haberlerle donersın.
kıslar ne cabuk gecmıs zaman bebısler kocaman olmus.yaslarına bıle gırmısler.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…