- 7 Mart 2008
- 1.423
- 7
- 37
canım masallah pasana.
aslında herseyın normali iyi ama 4 kılo olan bebeklerın dogumunun zor olabilecegini duymustum.
iyice arastırıp öyle karar verirsin canım.:1hug:
canım masallah pasana.
aslında herseyın normali iyi ama 4 kılo olan bebeklerın dogumunun zor olabilecegini duymustum.
iyice arastırıp öyle karar verirsin canım.:1hug:
slm arkadaslar nailsiniz umarim herkes iyidir bu aralar bende fazla siteye giremiyorum kizimla gezmekle geciyor zaman havalar güzellesti gibi ama simdide yagmur yagiyor kizima bol bol hava aldiriyorum onunla ugrasmaktan vakit bulamiyorum
canim bence herseyin normali güzeli bence bende ocak annelerinde duymustum 5 kilo bebek doguran var ama yinede sen bilirsin hakkinda hayirlisi olsun
selam kızlar bugun oglusum asısı vardı cok agladı oglusum ay bu asılar cok zor
ogluslarınız kac kılo bu arada benım oglusum 7 kilo 3950 dogmustu merak ettim sizinkileri
berrincim masallah kizina darisi bizlere isallahhaydi halaya kızlar.bebişim 7.ayını doldurdu:teytey::teytey:
selam kızlar bugun oglusum asısı vardı cok agladı oglusum ay bu asılar cok zor
ogluslarınız kac kılo bu arada benım oglusum 7 kilo 3950 dogmustu merak ettim sizinkileri
evet cnm malesef oyle oluyorselam hatunlar.
bende bu aralar pek fazla bakamıyorum baslıgımıza.
ders calısıyorum bu aralar.
toplu olarak hıc denk gelmıyoruz zaten.klava:
en azından kk ya her gırdıgımızde baslıga ugrayıp ne yapıp ettıgımızı yazalım barı.kaydirigubbakcemile2
cnm benim esin su an babasinin ölümünü sindirmeye calisiyordurmerhaba hanimlar sekerlerim nasilsiniz bakalim, aman gezin gezin bakalim, benim kocis geldi ama hic evde yok gibi, adam iycene alt ust oldu babasini kaybetti kendisini gitti sanki tovbe tovbe, allak bulak, hic sevgi yok bana karsi gibi oyle duryor bilmem neden ama, hayirlisi bakalim, insallah duzelir, aksama da pilav et bi de salata yapcam sonra papatyam dizisine bakcaz, ve de sonra yanina cay oh gel keyfim gel
optum sizleri, bu ara pek giremiyorum e malum kocisle arami duzeltmeye calisyorum adam bi degisik oluverdi
slm kızlar ben de bir kaç gündür uğrayamadım..dogum hazırlıkları malum..bu arada benimki 3,5 atıyor :1shok:bugun dr kontrolü vardı..bebek baş aşağı geliyormuş.normal olsun dogum o zaman dedim.günümün dolmasına 3 hafta var..bebişim şimdi 3,5 kilo en az ..dr gününe kadar 4 kiloyu geçer dedi.normal dogum da olabilir ama çok zorlanırsın falan dedi..ben de ne karar vereceğimi şaşırdım..hafataya tekrar dr a gideceğim..sizce kızlar bu durumda normal doğum riskli mi olur..
ahh...ahh.....gebelikte sohbet ettiğim arkadaşların hepsi doğurmuşlarda bir ben kalmışım......ballım var herhalde....birde dıptıs...senağlama