Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

canım masallah pasana.
aslında herseyın normali iyi ama 4 kılo olan bebeklerın dogumunun zor olabilecegini duymustum.
iyice arastırıp öyle karar verirsin canım.:1hug:

slm arkadaslar nailsiniz umarim herkes iyidir bu aralar bende fazla siteye giremiyorum kizimla gezmekle geciyor zaman havalar güzellesti gibi ama simdide yagmur yagiyor kizima bol bol hava aldiriyorum onunla ugrasmaktan vakit bulamiyorum

canim bence herseyin normali güzeli bence bende ocak annelerinde duymustum 5 kilo bebek doguran var ama yinede sen bilirsin hakkinda hayirlisi olsun

günaydın kızlar.bugün kimsdeler uğramamış buraya.ilk açılışı ben yapayım dedim.herkeze günaydınlar.dün giremedim.malüm kocişim evdeydi.bütün günümü kocamla geçirdim.çok gzl geçti.evde olduğu günlerde çok mutlu oluyorum.zaman geçsin hiç istemiyorum.neyse pazarada az kaldı:)

selam kızlar bugun oglusum asısı vardı cok agladı oglusum ay bu asılar cok zor

ogluslarınız kac kılo bu arada benım oglusum 7 kilo 3950 dogmustu merak ettim sizinkileri

benim kızım 7 aylık en son 9200 dü şimdi kaç kilo oldu bilmiyorum cnm

canım masallah pasana.
aslında herseyın normali iyi ama 4 kılo olan bebeklerın dogumunun zor olabilecegini duymustum.
iyice arastırıp öyle karar verirsin canım.:1hug:

sagol canım..
kararı dr a bırakacagım ..insallah hayırlısıyla kucagımıza alırız..

ben de normal istiyordum hep ama doğumda zorlanırsam bebek zarar görürse diye korkuyorum..hayırlısı drumuz ne diyecek bakalımm..

ogluslarınız kac kılo bu arada benım oglusum 7 kilo 3950 dogmustu merak ettim sizinkileri

slm canim benim nasilsin?
bende her asida cok zorlaniyorum bide asi vuruldugu zaman doktor ikiser ikiser vuruyor 2 ay sonrada sonkez ikili asisi var sonra nihayet 1 yasina kadar bekleyecek canim benim kizim agladigi zaman inan bende hic dayanamiyorum
oglusunun kilosuna masALLAH
benim kizimda 6700

haydi halaya kızlar.bebişim 7.ayını doldurdu:teytey::teytey:
berrincim masallah kizina darisi bizlere isallah

gecmis olsun cnm
benim oglum 3.5 aylikken 7 kiloydu cnm
bence senin oglununda masallahi var

evet cnm malesef oyle oluyor
bencede herkes ayni anda girememsede bu baslikta kendinden haber versin
simdi havalar guzel hepimiz disarlardayiz
yarin kis gelsin yine toplasiriz
cnm benim esin su an babasinin ölümünü sindirmeye calisiyordur
biraz anlayisli olmasin ona karsi
kolay degil sonucta
eminim zamanla duruma alisip eski haline donecektir

allah hayirlisiyla kurtarsin senide cnm
nurcum ultrason hep yaniltiyor cnm
daha oncede demistim sanirim banada 4 kiloya yakin dogar demislerdi 3610 dogdu
bence normali beklemelisin
evet zor ama sonrasi kolay
cok isterdim normal olmasini
hala sezeryan dikislerim agirir benim
görüntüde hic hos degil karnimin
bence 40 haftzaya kadar bekle gecikirse sezeryana alin derim

ahh...ahh.....gebelikte sohbet ettiğim arkadaşların hepsi doğurmuşlarda bir ben kalmışım......ballım var herhalde....birde dıptıs...senağlama

ahh...ahh.....gebelikte sohbet ettiğim arkadaşların hepsi doğurmuşlarda bir ben kalmışım......ballım var herhalde....birde dıptıs...senağlama

canimin ici ya sizde doguracaksiniz bigun
bak yine senin bir kizin var onla sukret
hakkinda hayirlisi olsun bitanecim

günaydınnnn...önce evi toparlayıp yürüyüşe çıkacagım..hala geziyorum..bu gidişle çarşıda pazarda doğururum benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm hanımlar.yine kimsecikler yok.bende kahvaltımı yaptım.kuzucuğumu anneme bıraktım.nescafemi içiyorum.ondan sonra temizlik yapıcam.baya yorucu bigün beni bekliyo.hadi öptüm herkezi.arasırada olsa uğrayın yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…