Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

cnm vercek olan rabbim verir merak etme dualarımız seninle özlemiştik valla bu topik sayesinde buluştuk...müjdeli ihaberlerini bekliyoruzzz...öpiyem seni

çıkın çıın cnm gexdir damadımı bende çıkarıyom bizim bura hep yaz sayılır zaten bi kere kar ya yağar ya yağmaz bi ara 5 sene hiç yağmamış.bu arada sabahları yazışıyonuz heralde..

günaydın eski dostlar kimse yokmu?????????????? herkes uyuyomu yaaa

tam fırsatını bulmuşken girdim....emir uyuyo bi hastayız teyzeleri amann sormayınnn grip olduk((

günaydin dostlar gezmekten hafta sonu giremedim
umarim herkesler iyidir

slm kızlar napiniz bu aralar evle uğraşıyorum pek giremedim fazlada bişi yazmamaşınız zati:roflol:

merhaba kızlar..
nasılsınız..
giremiyorum ne zamandır..
misafirim vardı..
bu akşam yine var..
gündüzde gezmekteydim..
çok meşgulüm bu aralar :))))
sizlerden ne var ne yok?

ne o kız hiç benim yazdıklarıma cvb yazmiyin başka dünürmü buldun yoksam sengözlerimebaksanab aşk olsun hangi saatlerde giriyonuz siz yaa geyik yaptığınıza göre belli saatleriniz var heralde..

ne o kız hiç benim yazdıklarıma cvb yazmiyin başka dünürmü buldun yoksam sengözlerimebaksanab aşk olsun hangi saatlerde giriyonuz siz yaa geyik yaptığınıza göre belli saatleriniz var heralde..

bacim bu aralar fazla giremiyorum inan
havalar güzel bol bol geziyom oglusla misafirimde cogaldi
yoksam seni unuturmuyum
senden ala dünürmü bulcam ayol
cok öpüldün gelinimle

selam hatunlar.
bende bu aralar pek fazla bakamıyorum baslıgımıza.
ders calısıyorum bu aralar.
toplu olarak hıc denk gelmıyoruz zaten.klava:
en azından kk ya her gırdıgımızde baslıga ugrayıp ne yapıp ettıgımızı yazalım barı.kaydirigubbakcemile2

merhaba hanimlar sekerlerim nasilsiniz bakalim, aman gezin gezin bakalim, benim kocis geldi ama hic evde yok gibi, adam iycene alt ust oldu babasini kaybetti kendisini gitti sanki tovbe tovbe, allak bulak, hic sevgi yok bana karsi gibi oyle duryor bilmem neden ama, hayirlisi bakalim, insallah duzelir, aksama da pilav et bi de salata yapcam sonra papatyam dizisine bakcaz, ve de sonra yanina cay oh gel keyfim gel
optum sizleri, bu ara pek giremiyorum e malum kocisle arami duzeltmeye calisyorum adam bi degisik oluverdi

slm kızlar ben de bir kaç gündür uğrayamadım..dogum hazırlıkları malum..bu arada benimki 3,5 atıyor :1shok:bugun dr kontrolü vardı..bebek baş aşağı geliyormuş.normal olsun dogum o zaman dedim.günümün dolmasına 3 hafta var..bebişim şimdi 3,5 kilo en az ..dr gününe kadar 4 kiloyu geçer dedi.normal dogum da olabilir ama çok zorlanırsın falan dedi..ben de ne karar vereceğimi şaşırdım..hafataya tekrar dr a gideceğim..sizce kızlar bu durumda normal doğum riskli mi olur..

canım masallah pasana.
aslında herseyın normali iyi ama 4 kılo olan bebeklerın dogumunun zor olabilecegini duymustum.
iyice arastırıp öyle karar verirsin canım.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…