Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

kızlar merhabalar hihoyyyt Pazartesi bebişlerimi yuvasına koyacaklar ve tedavi bitmiş olacak :asigim: dün yumurtalarımı toplattım bugün haber bekliyorum kaç veledim oldu diye :nazar:

dıptıs canım insallah tutar..az kaldı bebişlerine kavuşmana..içimden bir his güzel haberler vereceksin diyor.

cnm dıptis çok sevindim.allahım gönlüne göre versin cnm.hayırlı haberlerini bekkiyozzsz

günaydin sekerler
sabah giremedim temizlik yaptim hep birikmisti islerim
az sonra oglusumu alip nehir kenarina yürüyüse cikacaz havalar kac gundur kötü idi
bugun cok guzel tadini cikaralim dedim
umarim herkesler iyidir

kızlar merhabalar hihoyyyt Pazartesi bebişlerimi yuvasına koyacaklar ve tedavi bitmiş olacak :asigim: dün yumurtalarımı toplattım bugün haber bekliyorum kaç veledim oldu diye :nazar:

diptiscim hadi hayirlisi cnm seni icin cok edecem bitanem allah gönlüne göre versin

Dıpımm damlam fıstığımm benimm.Her zamann dua ediyorumm sanaa inann.Allahımm inşallahh emekleriin karşılığında bebeklerini sana göndericekk.Allaha emanett ol güzel arkadaşımm öpüyorumm seni sefiyom:asigim:Şeniz
:dance::dance::dance::dance:

canlarım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben bu anı çok bekledim umarım bu kadar yaklaşmışken yıkılmaz ümitlerimiz :asigim:

canlarım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben bu anı çok bekledim umarım bu kadar yaklaşmışken yıkılmaz ümitlerimiz :asigim:

diptiscim icimdeki his be sefer olacak diyor genelde hislerimde yanilmam
isallah bundada yanilmam cnm

delikafadulden alkisalkisalkis delikafadulden alkisalkisalkis delikafadulden alkisalkisalkis

bugün bebiklerin haberi geldi aslında çok sevinemedim ne yalan söyleyeyim... 18 yumurta toplanmıştı 13 tanesi işleme alınmış ve 6 tane döllenmiş 6 bana çok düşük geldi o kadar yumurtada benneyaptımki aslında diğer insanlar çok geliyor ama 18 yumurtada 6 tane az geldi gözüme, inşallah daha fazla fire vermeyiz benneyaptımki bana 3 tane 1. kalite yeterde artar bile bakalım pazartesi ne olacak saat 11de transferim var hayırlısı diyelim...

bugün bebiklerin haberi geldi aslında çok sevinemedim ne yalan söyleyeyim... 18 yumurta toplanmıştı 13 tanesi işleme alınmış ve 6 tane döllenmiş 6 bana çok düşük geldi o kadar yumurtada benneyaptımki aslında diğer insanlar çok geliyor ama 18 yumurtada 6 tane az geldi gözüme, inşallah daha fazla fire vermeyiz benneyaptımki bana 3 tane 1. kalite yeterde artar bile bakalım pazartesi ne olacak saat 11de transferim var hayırlısı diyelim...

Canım benim herşeyin hayırlısı olsun gülüm..Hemen umudunu yitirme,umutsuzluğa kapılma emi.İnan ben innaıyorum güzel haberler alacağız senden alkisalkisalkis

slm tatlım naber ya görüşemiyoruz bu havalar düzeldi ama bebekler içieri girmiyooo:)))hergün her dk dışarıdayız bide senin ufaklık var kolay gelsin sana canm
mrb kızlarr nasılsınızzz
ben çok fırsat bulup giremiyorum ancak kızım uyuyuncaa iş olmazsa giriyorumm zaten bide havalar ısındı kızım hiç içerigirmek istemiyooo sürekli dışarda oturuyozzz gezmeciki sormayın çok seviyo sürekli gezdirin diyo anacım bu cadı bende çok yoruluyorum walla bu kızın tempsuna yetişemiyorummmm

canm herşeyin hayırlısı olsun bitanem....rabbimhayırlı evlatlar nasip etsin inşş..canm mudunu yitirme pozitif düşün biz senden güsel haberler bekliyoruz...

selam nassınız kızlar dıptıs hayırlısı olsun canım:1hug:a.s.
slm canm....iiiz sen nasılsın y aslında topiğimiz henüz rayına oturmadı doğru dürüst görüşemiyoruz..ben oğlumdan dolayı çok giremiyorum girsem hemen çıkıyorum girdiğimdede kimscikler olmii bee amann-tatlicadiarzu-

mrb ben murgizin annesi murgizin p c bozulmuş yeni alacaklar onun için giremiyor selamı var

yinemi kimse yok.neyse ben geldim ama yorgunluktanda mahvoldum.bütün gün temizlik yaptım.cam kapı halılarımı sildim.yemeğimi yaptım.süpürge tuttum.toz aldım.öldüm yorgunluktan.kızımı uyuttum demin.birazdan kocişim gelcek.fırsat bulur bulmaz hemen topiğimize girdim.ama kimsecikler gok:KK43:

oh masallah bu ne hiz valla ben temizlik yapmaya firsat bulamiyorum biraz da useniyorum uykusuzluktan basim agriyor kizim uyuymuyor birturlu ...
benim ev iyice kirlendi nasil olucak bilmiyorum valla...

Gunaydin bal sekerler, nasilsiniz bakalim gorusmeyeli, ben iyim sukuz, kocis geldi onceki gibi fazla giremicem, kendileri pc basinda ben oturunca deliriyor su an bile ama belli etmiyor :roflol: sonra belki de bahceye gezmeye gidebiliriz yada baska bi yere optum sizleri

canım yaa... bende bu cadı nerelerde diyodum..
çok şükür geldin sende...
hoşgeldin sefalar getirdin... :)))

günaydin sekerler
sabah giremedim temizlik yaptim hep birikmisti islerim
az sonra oglusumu alip nehir kenarina yürüyüse cikacaz havalar kac gundur kötü idi
bugun cok guzel tadini cikaralim dedim
umarim herkesler iyidir

ohhh maaşallah.. program süper valla çık gez canım al oğluşunuda, bakın keyfinize :)))

çok sevindim..
Allah yardımcın olsun canım..
inşaallah kavuşacaksın bebeklerine...
:ecrin_bebek:

diptisim hayirlisi olsun canim,insallah sen de anne olucaksin hayirlisiyla.
guzel haberlerini bekliyorum.

dıptıss.. :nazar:
canım inşallah Allah gönlüne göre verir...:Saruboceq:

tez zamanda inşallah sende alırsın kucağına bebişlerini sağlıkla, huzurla ve sonsuz mutlulukla....:emir_bebek:

X