- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhabalar hihoyyyt Pazartesi bebişlerimi yuvasına koyacaklar ve tedavi bitmiş olacak :asigim: dün yumurtalarımı toplattım bugün haber bekliyorum kaç veledim oldu diye
kızlar merhabalar hihoyyyt Pazartesi bebişlerimi yuvasına koyacaklar ve tedavi bitmiş olacak :asigim: dün yumurtalarımı toplattım bugün haber bekliyorum kaç veledim oldu diye
canlarım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben bu anı çok bekledim umarım bu kadar yaklaşmışken yıkılmaz ümitlerimiz :asigim:
bugün bebiklerin haberi geldi aslında çok sevinemedim ne yalan söyleyeyim... 18 yumurta toplanmıştı 13 tanesi işleme alınmış ve 6 tane döllenmiş 6 bana çok düşük geldi o kadar yumurtada benneyaptımki aslında diğer insanlar çok geliyor ama 18 yumurtada 6 tane az geldi gözüme, inşallah daha fazla fire vermeyiz benneyaptımki bana 3 tane 1. kalite yeterde artar bile bakalım pazartesi ne olacak saat 11de transferim var hayırlısı diyelim...
mrb kızlarr nasılsınızzz
ben çok fırsat bulup giremiyorum ancak kızım uyuyuncaa iş olmazsa giriyorumm zaten bide havalar ısındı kızım hiç içerigirmek istemiyooo sürekli dışarda oturuyozzz gezmeciki sormayın çok seviyo sürekli gezdirin diyo anacım bu cadı bende çok yoruluyorum walla bu kızın tempsuna yetişemiyorummmm
canm herşeyin hayırlısı olsun bitanem....rabbimhayırlı evlatlar nasip etsin inşş..canm mudunu yitirme pozitif düşün biz senden güsel haberler bekliyoruz...bugün bebiklerin haberi geldi aslında çok sevinemedim ne yalan söyleyeyim... 18 yumurta toplanmıştı 13 tanesi işleme alınmış ve 6 tane döllenmiş 6 bana çok düşük geldi o kadar yumurtada benneyaptımki aslında diğer insanlar çok geliyor ama 18 yumurtada 6 tane az geldi gözüme, inşallah daha fazla fire vermeyiz benneyaptımki bana 3 tane 1. kalite yeterde artar bile bakalım pazartesi ne olacak saat 11de transferim var hayırlısı diyelim...
slm canm....iiiz sen nasılsın y aslında topiğimiz henüz rayına oturmadı doğru dürüst görüşemiyoruz..ben oğlumdan dolayı çok giremiyorum girsem hemen çıkıyorum girdiğimdede kimscikler olmii bee amann-tatlicadiarzu-selam nassınız kızlar dıptıs hayırlısı olsun canım:1hug:a.s.
Gunaydin bal sekerler, nasilsiniz bakalim gorusmeyeli, ben iyim sukuz, kocis geldi onceki gibi fazla giremicem, kendileri pc basinda ben oturunca deliriyor su an bile ama belli etmiyor :roflol: sonra belki de bahceye gezmeye gidebiliriz yada baska bi yere optum sizleri
günaydin sekerler
sabah giremedim temizlik yaptim hep birikmisti islerim
az sonra oglusumu alip nehir kenarina yürüyüse cikacaz havalar kac gundur kötü idi
bugun cok guzel tadini cikaralim dedim
umarim herkesler iyidir
bugün bebiklerin haberi geldi aslında çok sevinemedim ne yalan söyleyeyim... 18 yumurta toplanmıştı 13 tanesi işleme alınmış ve 6 tane döllenmiş 6 bana çok düşük geldi o kadar yumurtada benneyaptımki aslında diğer insanlar çok geliyor ama 18 yumurtada 6 tane az geldi gözüme, inşallah daha fazla fire vermeyiz benneyaptımki bana 3 tane 1. kalite yeterde artar bile bakalım pazartesi ne olacak saat 11de transferim var hayırlısı diyelim...