- 12 Aralık 2007
- 3.933
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bu aralar üzüyor teyzesi,uyku duzeni bozuldu 6.ayin 2 sinde asisi var ben d eonu bekliyorum kontrol icin bakalim ne diyecek dr hanim.
ay bir de ev isi yemek falan derken harab bitap düstüm iyi mi
senin yakisikli oglusun nasil ??
benimkide ii teyzesi uyuttum simdi ama uyandiracam cunku bu saatte uzun uyuyunca gece sabahliyoruz
evt ilk asisinda benimki de cok aglamisti ateslenmisti ama sonra sonra bünye alisiyor ki azaldi.bu ucuncu asimiz olcak............
benim acimdan da cok pis bir gun lora evi bir gorsen aldi basini gidiyor:))
aynen ben de simdi uyandiricam yoksa gece durmayacak.
hem acikmistir da emzireyim bari ..gerci sütüm de cok az ama olsun:ecrin_bebek:
neyse canim ben kacayim kizimi emzireyim sen de oglusunu uyandir nasilsa kaynatacak bir topik var artik bulusuurz yine.hadi öptüm sekercik.
şekerler nabersiniz bakam kimsecikler yokmuuuuuuu????men geldimde nise sonra yine gelirim:)))
günaydın ayşecim.ben bugünde yokum.kahvaltımı yapıcam şmdi.ondan sonra bütün gün temizlik yapıcam.hepinizi öpt
Gunaydin bal sekerler, nasilsiniz bakalim gorusmeyeli, ben iyim sukuz, kocis geldi onceki gibi fazla giremicem, kendileri pc basinda ben oturunca deliriyor su an bile ama belli etmiyor :roflol: sonra belki de bahceye gezmeye gidebiliriz yada baska bi yere optum sizleri