Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

ayeşcim hatırladım tabi seni.sohbette konuşuyoduk geçen sene:)ozaman sen hamişdin bende yeni hamişlerdendim.

off varya canım çıktı.kızımıa d3 ve kan ilacını içirmek 2mizede işşknce haline geldi artık:)o içmek istemiyor ama ben zorla içiriyom bu seferde ağlıyo ağzını kitliyo resmen:)şimdi uyudu beşiğine koydum dönencesini açtım mışıl mışıl uyuyo kuzucum.bende bi nescafe yaktım keyif yapıyom:)

kimse yokmu yoksa benmi göremiyom ya.haydi ses verin yawwww.herhalsde herkez bebelerinle uğraşıyo:):):)

evet cnm iyide tanittin kendini valla
olsun bacim sen yine butun yogunlugundan siyril gel dedikodu yapalim bol bol
özledim yahu

selammmmmm oh oh doldurmusunuz sayfakari yafffff yeni geldim kurstan ama zamanim yok selam verem cikayim dedim görüsmek üzere zaman buldukca ugrayacam :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

yemeğimi ateşe koydum bi bakayım dedim bu ne la bıraktığım gibi kimsecik yok:kızgın:kötükedihüso

merhaba bacılar
ben bugün mutfağı döktüm dolaplarını falan temizliyorum kombiyede dolap geldi onla uğraşıyodum çok işim var çokkkkkk
bi bakayım dedim berrin arkadaşınmız gelmi hoşgelmiş ama bende çıkartamadım kusura kalma canım
neyseeee rosemin kontrolü iyi geçmiş çok şülür herkescikler iyiymiş
hepinizi öptüm

off varya canım çıktı.kızımıa d3 ve kan ilacını içirmek 2mizede işşknce haline geldi artık:)o içmek istemiyor ama ben zorla içiriyom bu seferde ağlıyo ağzını kitliyo resmen:)şimdi uyudu beşiğine koydum dönencesini açtım mışıl mışıl uyuyo kuzucum.bende bi nescafe yaktım keyif yapıyom:)
aynen berrincim bizimkide sevmiyor
ben iyice sebeklik yapip dikkatini dagitiyorum
selammmmmm oh oh doldurmusunuz sayfakari yafffff yeni geldim kurstan ama zamanim yok selam verem cikayim dedim görüsmek üzere zaman buldukca ugrayacam :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
kolay gelsin bacim
yemeğimi ateşe koydum bi bakayım dedim bu ne la bıraktığım gibi kimsecik yok:kızgın:kötükedihüso

kiz islerimi hallettim bende
yagiz pasa uyandi
bide kocisi simdik yolladim ise
artikin burdayim

ne yemek yapiyon nan
merhaba bacılar
ben bugün mutfağı döktüm dolaplarını falan temizliyorum kombiyede dolap geldi onla uğraşıyodum çok işim var çokkkkkk
bi bakayım dedim berrin arkadaşınmız gelmi hoşgelmiş ama bende çıkartamadım kusura kalma canım
neyseeee rosemin kontrolü iyi geçmiş çok şülür herkescikler iyiymiş
hepinizi öptüm

kolay gelsin sekerim
anlasilan bugun herkeslerin isleri var
herkese kolay gele

sölemesi ayıp etli nohut yapim severmisin nandelikafadulden yanınada pilav yaparım alkisalkisalkis

aynen berrincim bizimkide sevmiyor
ben iyice sebeklik yapip dikkatini dagitiyorum

kolay gelsin bacim

kiz islerimi hallettim bende
yagiz pasa uyandi
bide kocisi simdik yolladim ise
artikin burdayim

sagol canim anaaaa yine kimseler yok ya offfffffffffffff -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

hoşbuldum tşk nasılsın:1hug:

nasil olayim ya neden kimseler yok diye dövünüp duruyorum yaaa
öyleden önceleri giremiyorum eve gelir gelmez pc basindayim ama
kimsecikler yok herkezler cikmak icin öyleden sonrayimi buluyo acaba
:uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

X