Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

selamlar...ben de eski sayılırım kabul ederseniz arada selam veririm size...:)) güzel olmuş bu topic...

ben cıkmısım sız gelmısınız.
bır turlu denk gelemıyoruz yahu.

bebeklerle uğraşmaktan vakit ayıramıyoz kendimize:)ben kızımı uyuttum.hemen kendmi buraya attım

cnm ordada dile getirdim.bence kayra ismi kulağa hoş geliyo ama sanki kız ismini anımsatıo gibi geldi bana.eray ismide gzl bence

cnm ordada dile getirdim.bence kayra ismi kulağa hoş geliyo ama sanki kız ismini anımsatıo gibi geldi bana.eray ismide gzl bence
canım tesekkur ederım oylamaya katıldıgın ıcın.
bende kayra ısmını sevıyorum yalnız dedıgın gıbı bıraz kız ısmı gıbı.
bakalım sonuclar bellı olsunda ona gore bıraz daha netlesır hersey.kaydirigubbakcemile3

h.g yeşilcim.sen yinemi hamişsin.diğeride daha küçük değilmi.benmi yanlış hatırlıyorum yoksa?

evet canım yeniden hamişim 3.5aylık olduk bile kızımda9 aylık olduuu zor olacak ama napalımmm allah bütün isteyenlere versinn inşş :emir_bebek:

mrb kızlarr nasılsınızz anlaşılan kimsenin vaktibirbirine uymuyooo
bugun uykusuzum kızım hiç uyumadıı
evi süpürdüm yemek yaptımm kızımı banyo yaptırdımm uyuttum oturdum netin başına ama kimsecikler yokkk gene
neyse birgün karşılaşırız elbetttttttt öpüyorum hepiniziiii

merhaba yesılcım.
bugun cok yorulmusun anlasılan.
bende arada bır bakıyorum buaraya ama herkes aynı anda topcıte olmuyor maalesef.

slm kizlar
bugun evde yoktum
sabahtan kahvaltiya davetliydik
simdi geldim
pek kimsede yok
görüselim diye forum actik ama kimse gelmiyo herkesi:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

X