- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.760
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.941
Doğuştan sürekli tekrarlayan iltihap sorunum var. Zamanla sol kulakta arıza bıraktı.Problemin ne ki ?
Benim üst solunum yolu alerjik toza nem e küfe herşeye alerji var ://Doğuştan sürekli tekrarlayan iltihap sorunum var. Zamanla sol kulakta arıza bıraktı.
Alerji bende de var,ama test yaptirmadim halaBenim üst solunum yolu alerjik toza nem e küfe herşeye alerji var ://
Simdi gordum canim bende ozledim valla benim oglan cok mizmiz nefes aldirmiyor derdinide bulamiyorumbasbelasiyim nerelerdesin? Bayadır görüşemedik, özledim.
İnşallah kimsenin önemli bir şeyi yokturKızlar göçük olmuş şuan yaralılar varmış habire ambulans geçiyor yine çok korkuyorum
Noldu nerde cnmKızlar göçük olmuş şuan yaralılar varmış habire ambulans geçiyor yine çok korkuyorum
Soma da kaya goctu yazılmış haberin birinde ama bildgiin maden göçmüş 4 ksii çıkartılmış onlar ilk govukteki leri kurtarmaya girenler ilk gocuktekiler hala çıkmamış haber beklyiroizNoldu nerde cnm
10 yarali,hepsi çıkarilmiş diye okudumSoma da kaya goctu yazılmış haberin birinde ama bildgiin maden göçmüş 4 ksii çıkartılmış onlar ilk govukteki leri kurtarmaya girenler ilk gocuktekiler hala çıkmamış haber beklyiroiz
Bebek bakmak büyütmek zor, inşallah en kısa sürede tekrar eski haline döner minnakSimdi gordum canim bende ozledim valla benim oglan cok mizmiz nefes aldirmiyor derdinide bulamiyorum
Allah şifalar versin inşallah can kaybı yokturKızlar göçük olmuş şuan yaralılar varmış habire ambulans geçiyor yine çok korkuyorum
Eşim de 7 kişiden haksediyor sadece asıl 3 kişi kalmış onları kurtarırken 4 kislik kurtarma ekibi de kalmışMANİSA'nın Soma ilçesinde, kömür madeninde göçük meydana geldi, 10 işçi yaralandı. Yaralanan 10 işçiden 7'si mesai arkadaşları tarafından kurtarılırken, toprak altında kalan 3 işçi ise ekipler tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Hepsi çıkmış diye okudum. İnşallah öyledirEşim de 7 kişiden haksediyor sadece asıl 3 kişi kalmış onları kurtarırken 4 kislik kurtarma ekibi de kalmış
Sonradan giden ekip kurtarılmış ama 3 kişi hala çıkmamış ama çıkartılan ekip yaşadıklarını söylemiş( söylenti)
İns ama yayagara kopmasın diye sanırım ambulans bile sadece ışıkta açıyor sireni hemen kapatıyor hastane şuan ana baba günü imişHepsi çıkmış diye okudum. İnşallah öyledir
Allah yardımcıları olsun inşallah,çok zor çokİns ama yayagara kopmasın diye sanırım ambulans bile sadece ışıkta açıyor sireni hemen kapatıyor hastane şuan ana baba günü imiş
Medya nerdeeee biz nerede
Şükür onlarda yaşıyor Muş konusarak irtibat sağlanmış ama daha yer altından cikmamislar şükürAllah yardımcıları olsun inşallah,çok zor çok
Çıkarlar Allah'ın izniyle tez zamanda inşallahŞükür onlarda yaşıyor Muş konusarak irtibat sağlanmış ama daha yer altından cikmamislar şükür
Sasirdimmo tabiki hayir bizim ulkemizde en degersiz ucuz sey insan cani ! Allah yardimcilari olsunSoma da kaya goctu yazılmış haberin birinde ama bildgiin maden göçmüş 4 ksii çıkartılmış onlar ilk govukteki leri kurtarmaya girenler ilk gocuktekiler hala çıkmamış haber beklyiroiz
Amin insallah canim valla ben zorlugun farkinda degilmisim bu kadar beklemiyordum yalan degil :))Bebek bakmak büyütmek zor, inşallah en kısa sürede tekrar eski haline döner minnak
Allah şifalar versin inşallah can kaybı yoktur