- 24 Eylül 2018
- 97.193
- 292.498
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.821
Sağolasın gülüm sana da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın gülüm sana da
Sağolasın canım :*Geçmiş olsun canım uyu dinlen sen en iyisi :**
Benim de öyle vallaTenceresiz kaldim anne seni bekleyeyim dedim ama gözlerim kapanıyor
Ahahaha özgüven e bakkkSivilce konusunda kompleks yapmıyorum yaa onlar benim güzelliğimi zedeleyemez
Ben de çok iş yaptım eşimin istediği soslu tavuk vardı onu yaptım çocuklar lahmacun istedi onu yaptım akşam yedik sonra onları ayarlarken fırına kek attım baktım dolapta kabak boynu bükük duruyor onu tatlı yaptımTenceresiz kaldim anne seni bekleyeyim dedim ama gözlerim kapanıyor
Tembellikte marifeti filan degilmissin baya baya marifetli hatunsun :)Ben de çok iş yaptım eşimin istediği soslu tavuk vardı onu yaptım çocuklar lahmacun istedi onu yaptım akşam yedik sonra onları ayarlarken fırına kek attım baktım dolapta kabak boynu bükük duruyor onu tatlı yaptım
Sonra onların bulaştığını attım
Eşim çocukları yıkadi tek tek bende o arada çay demledim
Çayın başına oturduğumdq 10 bucuktu saat 12 de çocukları yatırım eee anca ..
Şimdi de yoğurdu bekliyorum açıp da öyle yatacağım :))
Her zaman böyle değilim madam uaosamda kolayına kaçarımTembellikte marifeti filan degilmissin baya baya marifetli hatunsun :)
Bende öyleyim bazen hamaratligim tutuyor bazen de yan gelip yatıyorum tüm gün çocuk da olmayıncaHer zaman böyle değilim madam uaosamda kolayına kaçarım
Nasılsın cnm ❤Runkli gel uykusuz anne :))
Tembel halin buysaHer zaman böyle değilim madam uaosamda kolayına kaçarım
Nazara geldim yine galiba yoğurt tutmadı sabah kaynatıp lor yaptımTembel halin buysa
E fincan kalmayan evde yoğurt mu tutar?Nazara geldim yine galiba yoğurt tutmadı sabah kaynatıp lor yaptım
Ahahaha hiç güleceğim yok tü valla öyle oldu Jenna ama lor çok güzel oldu az tuzlu mmhhhh :))E fincan kalmayan evde yoğurt mu tutar?
İyi hadi,en azından lezzetli olmuş,afiyet olsunAhahaha hiç güleceğim yok tü valla öyle oldu Jenna ama lor çok güzel oldu az tuzlu mmhhhh :))
Tşk ederim sen neler yapıyorsun bakalımİyi hadi,en azından lezzetli olmuş,afiyet olsun
Kız kardeşim çagırdı ,oraya gideceğiz inş,eşi şehir dışına gidiyormuş. Değişiklik olsunTşk ederim sen neler yapıyorsun bakalım
Uzak mi aynı yerde misinizKız kardeşim çagırdı ,oraya gideceğiz inş,eşi şehir dışına gidiyormuş. Değişiklik olsun
Sağol canım :) Yakın ,10dk falan var arada işteUzak mi aynı yerde misiniz
İyi gezmeler bu arada :))
Ayyy keşke bende öyle olsamSağol canım :) Yakın ,10dk falan var arada işte