- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.760
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.061
Yok geçer geçer ins ilk 6 ay oluyor düzensizlik benim ilk oğlan 2 sene huzursuzdu diğerleri maşallah gece bı yatar beni hiç uzmeden kalkarlardi :)Saol canim ya bu duzensizligi kalmaz demi uzuluyorum valla gozleri kipkirmizi uyumak istemiyor
Evet yaaa semaver de çay :)Kız denizin kenarında böyle ateş yakıp oturacaksın ne güzel olur ya.
Bu kuzumda oyleydi 8 de uyur 2 defa uyanirdi mis gibi simdi ne gunduz ne gece uyumuyor konusun benimle oynayin derdinde :)))Yok geçer geçer ins ilk 6 ay oluyor düzensizlik benim ilk oğlan 2 sene huzursuzdu diğerleri maşallah gece bı yatar beni hiç uzmeden kalkarlardi :)
Akşam üzeri yor sen onu kol bacak hareketleri yaptır konuş o zaman hemen teslim olurBu kuzumda oyleydi 8 de uyur 2 defa uyanirdi mis gibi simdi ne gunduz ne gece uyumuyor konusun benimle oynayin derdinde :)))
Bir de sohbet. Tam anlamıyla huzur. ^.^Evet yaaa semaver de çay :)
Evet bir gün kamp yaptik eşimin arkadaşları onların eşleri ile o geldi şuan aklıma erkekler uzaklaştı biraz bizden olta atti bizde közde kahve yapıp dedikodu yapmıştık ne güzeldi :))Bir de sohbet. Tam anlamıyla huzur. ^.^
Ne yapsam olmuyor valla denemedigim yol kalmadiAkşam üzeri yor sen onu kol bacak hareketleri yaptır konuş o zaman hemen teslim olur
Ay ne güzel ya. Ben hep hayalini kuruyorum henüz yaşamadım.Evet bir gün kamp yaptik eşimin arkadaşları onların eşleri ile o geldi şuan aklıma erkekler uzaklaştı biraz bizden olta atti bizde közde kahve yapıp dedikodu yapmıştık ne güzeldi :))
Kollarını ve bacaklarını oyun oynayarak hareket ettir masaj gibi :)Ne yapsam olmuyor valla denemedigim yol kalmadi
Bende geçen yaz yaşadım sonra herkes çadırına geçti çok güzel di çadırda uyumak rahat değildi ama yaşamaya değerdi :)Ay ne güzel ya. Ben hep hayalini kuruyorum henüz yaşamadım.
Çadırda bir gece geçirmek bana biraz ürkütücü geliyor ama yine de fırsatım olursa kaçırmam. ^.^Bende geçen yaz yaşadım sonra herkes çadırına geçti çok güzel di çadırda uyumak rahat değildi ama yaşamaya değerdi :)
Bende uyuyamadım dışardan gelen seslerden :/Çadırda bir gece geçirmek bana biraz ürkütücü geliyor ama yine de fırsatım olursa kaçırmam. ^.^
Güzel bi anı oldu ama. ^.^ Arada böyle maceralar yaşamak lazım. Yoksa hayat çok sıkıcı geliyor ya. ://Bende uyuyamadım dışardan gelen seslerden :/
Güzel bi anı oldu ama. ^.^ Arada böyle maceralar yaşamak lazım. Yoksa hayat çok sıkıcı geliyor ya. ://[/QUOTE
Eltiyle çadır keyfi. Düşüncesi bile kötü.O benim ikinci çadır deneyimimdi diğeri berbatti ektim le gittiğim için
AynenEltiyle çadır keyfi. Düşüncesi bile kötü.
Allah tekrarını yaşatmasın. -_-
Deneyeyim canim saol :* insallah ise yararKollarını ve bacaklarını oyun oynayarak hareket ettir masaj gibi :)
Yok artık görüşmüyoruz şükürAllah tekrarını yaşatmasın. -_-