- 24 Eylül 2018
- 97.170
- 292.440
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Bir sen ,bir benİyi akşamlar gençlik ne haber
Kimsecik yok sarılalim o zaman muahhhBir sen ,bir ben
Han gardaşım ,sarılalımKimsecik yok sarılalim o zaman muahhh
Benim adam beni anama goturecekti evde horltular yükseliyor şuanHan gardaşım ,sarılalımmuaahhh
E yoruldu demek misina çekmektenBenim adam beni anama goturecekti evde horltular yükseliyor şuan
EvetE yoruldu demek misina çekmekten
İyidir canım. Sen nasılsın?Selam nasilsiniz canlarim.
Hosgledildin sen nasılsınSelam nasilsiniz canlarim.
Benim ortanci dün yıktı ortalığı çok üzdü bizi inadiyla şuan hala uyuyor ://Benim velet 10 a kadar nobet tuttu valla ustumden tir gecmis gibi
Günaydıniyi geceler kızlar
İyim jennam cok sukurİyidir canım. Sen nasılsın?
Gunaydin canlar iyim cok sukur. Bu haftadan hic bisey anlamadim surekli bir kosturmaca yasadim:)Hosgledildin sen nasılsın
Günaydın bu arada
Niye hayirdir. Uyumamak icinmi direndi:)Benim ortanci dün yıktı ortalığı çok üzdü bizi inadiyla şuan hala uyuyor ://
Sürekli isyan etti dün bağır çağır bana şunu yapın bana bunu alım ağlaya ağlaya gözü şişti yapıyoruz ama ben öyle istememiştim böyle istemiştim onu da yapıyorsun yok ya olmadı ben istemiyorum deyip bağırdı çağırdı dün gece en sonNiye hayirdir. Uyumamak icinmi direndi:)
Hiç ergen tribi yapamadan yaşlandık biz ,şimdi ki bebeler 2 yaş sendromuyla başlıyorSürekli isyan etti dün bağır çağır bana şunu yapın bana bunu alım ağlaya ağlaya gözü şişti yapıyoruz ama ben öyle istememiştim böyle istemiştim onu da yapıyorsun yok ya olmadı ben istemiyorum deyip bağırdı çağırdı dün gece en son
Annem dedi benim çocuklarına sükurker olsun kızım bu ne böyle
Bu bahsettiğim 6 yaş diğeri öfff deyip kapı çarpmaya başladı benim işim iş valla :/Hiç ergen tribi yapamadan yaşlandık biz ,şimdi ki bebeler 2 yaş sendromuyla başlıyor
Allah yardımcın olsun canım ,bol bol sabır versin :/Bu bahsettiğim 6 yaş diğeri öfff deyip kapı çarpmaya başladı benim işim iş valla :/