• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar nasilsiniz biz tum gun disardaydik once ben raapor aldim.sonra minigi kontrole goturdum sonra sgk ya dogum param icin gittim ama hastanede yanlislik olmus 1 saatte zorla duzelttik ikimizde cok yorukduk :( sukur minigim iyi kalcada sorun var demislerdi cidt bez kullaniyorduk kurtulduk :)))

Kizlar nasilsiniz biz tum gun disardaydik once ben raapor aldim.sonra minigi kontrole goturdum sonra sgk ya dogum param icin gittim ama hastanede yanlislik olmus 1 saatte zorla duzelttik ikimizde cok yorukduk :KK43: sukur minigim iyi kalcada sorun var demislerdi cidt bez kullaniyorduk kurtulduk :)))
Çok şükür miniğin iyiymiş canım :KK36: Ben de şimdi girdim,bir bakayım diye :)

Evet sukur cift bezden kurtulduk ama cok yoruldu yaweum indir kaldir :))
Bunu bilmiyordum çift bez kullanıldığını ama bı tane bebek görmüştüm bacakları alçıda çok uzulmustim ://

Kizlar nasilsiniz biz tum gun disardaydik once ben raapor aldim.sonra minigi kontrole goturdum sonra sgk ya dogum param icin gittim ama hastanede yanlislik olmus 1 saatte zorla duzelttik ikimizde cok yorukduk :KK43: sukur minigim iyi kalcada sorun var demislerdi cidt bez kullaniyorduk kurtulduk :)))
Gecmis olsun canim. Bende hastanedeydim bugun sonuclar cok sukur iyi cikti d vitamini dusukmus sadrce damla verdi. Birde kilosu az mama yazalim dedi yeni annesiniz 3 yasa gore 12 kilo azmi

kebap_adana.jpg
images (7).jpeg

Gecmis olsun canim. Bende hastanedeydim bugun sonuclar cok sukur iyi cikti d vitamini dusukmus sadrce damla verdi. Birde kilosu az mama yazalim dedi yeni annesiniz 3 yasa gore 12 kilo azmi
Galiba az canim yegenim 18 aylik 10 kilo

Benim oğlan da hep öyle zayifti çok mama istedik ek takviye istedik yazmadı kimse

Herkes balık yağı onerip geçti benim oğlum 1 yaşındayken 9 kiloydu çok az az kilo aldı şuan yaşıtlarından küçük gösteriyor ama maşallah totosu falan büyüdü büyüyünce toparlaniyorkar merak etme :)

Back