- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Uykun var diye dedimdikovuyor musun sen beni Hanifem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uykun var diye dedimdikovuyor musun sen beni Hanifem?
Çok şükür kuzucum iyiyim bir de üşümesem. Ellerim mahvoldu soğuktan. Sen nasılsın?Naber güzellik
Şükürler olsun kuzum iyiyim ben de uyumadan bir bakayım dedim,bizim kızlar napıyor diye :)Çok şükür kuzucum iyiyim bir de üşümesem. Ellerim mahvoldu soğuktan. Sen nasılsın?
Telefonu bırakırsam düşünme moduna geçerim ondan gitmiyorum.Uykun var diye dedimdi
İyi yapmışsın ki ^.^ memnun oldum sizi yakaladığımaa.Şükürler olsun kuzum iyiyim ben de uyumadan bir bakayım dedim,bizim kızlar napıyor diye :)
Beyni durdur,uyu tatlı tatlıTelefonu bırakırsam düşünme moduna geçerim ondan gitmiyorum.
İyi oldu evet :) Hava burda da çok soğuk,ama sıcaktan bin kat iyidirİyi yapmışsın ki ^.^ memnun oldum sizi yakaladığımaa.
O beynim susacak fırsat verseler. Vermiyorlar ki.Beyni durdur,uyu tatlı tatlı
Ben soğuğu severim ama ellerim etkileniyor. Bu yüzden rahatsız oluyorum bazen.İyi oldu evet :) Hava burda da çok soğuk,ama sıcaktan bin kat iyidir
Eldiven tak kuzucum ah o durmayan beyni bilmez miyim?O beynim susacak fırsat verseler. Vermiyorlar ki.
Ben soğuğu severim ama ellerim etkileniyor. Bu yüzden rahatsız oluyorum bazen.
Eldivenim yok almam gerek. ://Eldiven tak kuzucum ah o durmayan beyni bilmez miyim?
Gençken hep geçtik o yollardan Su akar,yolunu bulur kuzumEldivenim yok almam gerek. ://
Tam bitti herkes kabuğuna çekildi diyorsun Jennam beynin susuyor düşünmeyi kesiyor bi bakıyorsun düşündüğün gibi değilmiş. Bir mesaj alt üst ediyor dengeyi. :) beynim yandı yeminle.
Sen hala gençsin ki ya ne güzel dedin ne iyi geldi şu sözün var ya.Gençken hep geçtik o yollardan Su akar,yolunu bulur kuzum
Tecrübeyle sabittir,bugün canını sıkan şeylere,yarın çok şükür olmamış diye dua edersinSen hala gençsin ki ya ne güzel dedin ne iyi geldi şu sözün var ya.
Birazcık sabır ve zaman gerekiyor sanırım. Olmadığına şükredeceğim bir gerçek. Oluru yok bazı şeylerin Jennam.Tecrübeyle sabittir,bugün canını sıkan şeylere,yarın çok şükür olmamış diye dua edersin
Sabır ve tevekkül kuzum ,Allah'ım hayırlısını nasip etsin sanaBirazcık sabır ve zaman gerekiyor sanırım. Olmadığına şükredeceğim bir gerçek. Oluru yok bazı şeylerin Jennam.
Amiiiin inşallah kuzucum. ^.^ Ne zaman düşünsem o sözünü tekrarlayacağım kendime. Su akar yolunu bulur. Içim ferahladı. Rahatça uyuyabilirim artık.. iyi ki varsın Jennam.Sabır ve tevekkül kuzum ,Allah'ım hayırlısını nasip etsin sana
Sen de iyi ki varsın tatlım benim Allah rahatlık versin sanaAmiiiin inşallah kuzucum. ^.^ Ne zaman düşünsem o sözünü tekrarlayacağım kendime. Su akar yolunu bulur. Içim ferahladı. Rahatça uyuyabilirim artık.. iyi ki varsın Jennam.
Sen de iyi ki varsın tatlım benim Allah rahatlık versin sana
İyi geceler süpürgelimm ❤ @mahperi hatun