- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #3.041
Hoşbuldum naberHoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum naberHoşgeldin
İyi ne olsun çocuklar uyudu bir bakayım dedim pazarlıkları yerleştirdim iş çoktu buugn yoruldum :)) sen nasılsın ne var ne yok :)Hoşbuldum naber
iyi çok şükür napalım yeni meyve yedik Diriliş izleriz temizlikmi yaparsın bayram içinİyi ne olsun çocuklar uyudu bir bakayım dedim pazarlıkları yerleştirdim iş çoktu buugn yoruldum :)) sen nasılsın ne var ne yok :)
Evet gelen olmuyor ama alışkanlık işteiyi çok şükür napalım yeni meyve yedik Diriliş izleriz temizlikmi yaparsın bayram için
Allah kolaylık versin benim hiç öyle adetim yokEvet gelen olmuyor ama alışkanlık işte ❤
İyiyim canım benim sen nasılsınNasılsın her daim dostum Tenceresiz kaldim anne
Bende iyiyim sağol canım ❤❤İyiyim canım benim sen nasılsın
Üç yıllık bir mekan ne anılar vardır şimdi burada.. gözüm kesse 200 küsur sayfa okurdum ama ....
Sıkıntı değil Ablam her zaman kapı açıkÜç yıllık bir mekan ne anılar vardır şimdi burada.. gözüm kesse 200 küsur sayfa okurdum ama ....
Meleğim topik sahibi olduğunu görünce daldım hemen anaa bir de baktım beni etiketlemişsin çok utandım...benim bildirimleri görememe gibi kötü bir huyum var. herkese rezil oluyorum.
Çok çok öpüyorum selam ve sevgilerimi gönderiyorum buradan sizin oralara
Güzel meleğim benim
Aynen öyle canım kalan saglar bizimdir eskide kalan orda dursun gelmesin en azından iyi hatirlatsin kendini bizeAhh nerde kaldı eski muhabbetler eskilerden kimse de kalmadı
Amanın davetiye gelmiş ben Çanakkale'deyim bacım catsamba doncem coksukur
Hadi bakalım bekliyorim iyi yolculuklarAmanın davetiye gelmiş ben Çanakkale'deyim bacım catsamba doncem coksukur