• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşbuldum naber
İyi ne olsun çocuklar uyudu bir bakayım dedim pazarlıkları yerleştirdim iş çoktu buugn yoruldum :)) sen nasılsın ne var ne yok :)

İyi ne olsun çocuklar uyudu bir bakayım dedim pazarlıkları yerleştirdim iş çoktu buugn yoruldum :)) sen nasılsın ne var ne yok :)
iyi çok şükür napalım yeni meyve yedik Diriliş izleriz 😊 temizlikmi yaparsın bayram için

Üç yıllık bir mekan ne anılar vardır şimdi burada.. gözüm kesse 200 küsur sayfa okurdum ama ....:KK43:
Meleğim topik sahibi olduğunu görünce daldım hemen anaa bir de baktım beni etiketlemişsin çok utandım...benim bildirimleri görememe gibi kötü bir huyum var. :kızgın: herkese rezil oluyorum.
Çok çok öpüyorum selam ve sevgilerimi gönderiyorum buradan sizin oralara :KK25::KK25::KK25::KK25:
Güzel meleğim benim :KK74:

Üç yıllık bir mekan ne anılar vardır şimdi burada.. gözüm kesse 200 küsur sayfa okurdum ama ....:KK43:
Meleğim topik sahibi olduğunu görünce daldım hemen anaa bir de baktım beni etiketlemişsin çok utandım...benim bildirimleri görememe gibi kötü bir huyum var. :kızgın: herkese rezil oluyorum.
Çok çok öpüyorum selam ve sevgilerimi gönderiyorum buradan sizin oralara :KK25::KK25::KK25::KK25:
Güzel meleğim benim :KK74:
Sıkıntı değil Ablam her zaman kapı açık :KK68:

Ahh nerde kaldı eski muhabbetler eskilerden kimse de kalmadı
Aynen öyle canım kalan saglar bizimdir :KK68: eskide kalan orda dursun gelmesin en azından iyi hatirlatsin kendini bize (:

Kalanlarla devam :KK68:

Back