- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #3.001
İyiyim canım seni sormalı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim abla bende şükür bugüne ufagi uyuttum şimdi de büyükleri geçireceğim yatağa :))İyiyim canım seni sormalı:)
Beni de uyutİyiyim abla bende şükür bugüne ufagi uyuttum şimdi de büyükleri geçireceğim yatağa :))
Oy ablam oy kafam yastığa degdiginde uyuyorum ben senden önce uyuyabilirimBeni de uyut
Tamam kıvrılırım bi köşeye bende:)Oy ablam oy kafam yastığa degdiginde uyuyorum ben senden önce uyuyabilirim
Olur abla başımın ustunde yerin varTamam kıvrılırım bi köşeye bende:)
Günaydın ablamGümaydınlar hanımlar
Günaydın ablam
Şimdi gördüm bunu dahaBiz 3 deliden başkası gelmez kesin :/
Selam vereyim dedim herkesler iyidir umarım..
Hoş geldiniz ablalarım, hanım abla anneciğine geçmiş olsun, Allah şifa versinGeldim geldim:)
Oy maşallah size, inşallah yaşayacaksınızSüt kokuyorum, bugün oğlumun kokusuda sindi üstüme
İnşallah kizimlada yaşarız bu mutluluğu ..
Şükür canım Allah kolaylıklar versin sana, ben de çalışmaya devam :)Merhaba canlarim nasılsınız ise gidip geliyom fırsat olmuyo kkya
Aynen canım ya kimseler yok ki.. @tuzsuz_ruh kayıp, @DenizinYosunKokusu da ortalıkta yok. Daha kimler kimler..Hoşbuldum.
Eski tat yok değil mi?
Bende aylardır girmiyordum. 1 haftadır aktifim birazAynen canım ya kimseler yok ki.. @tuzsuz_ruh kayıp, @DenizinYosunKokusu da ortalıkta yok. Daha kimler kimler..
Jenna16
@basbelasiyim
@-Erva- kusmuk kokulu güzel anne
@terelelli34
@Psikolojik Deliii
DELIveCesur
ince bilek
@tuzsuz_ruh
@DenizinYosunKokusu
Elif
Naber
Hoş geldiniz ablalarım, hanım abla anneciğine geçmiş olsun, Allah şifa versin
Oy maşallah size, inşallah yaşayacaksınız
Şükür canım Allah kolaylıklar versin sana, ben de çalışmaya devam :)
Hemide nasılburalar unutulmuş beeeee