- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.736
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.521
Yazmışsın beğenmişim ama yazmamisinÇok şükür iyi gibiyim,sen nasılsın ?:)
Olsun,yoğun bu kız kesin dedim :) Benim çok uykum var ama 12'den once uyursam sabah erken kalkiyorum. Ben senin yerinde olsam uyurdumYazmışsın beğenmişim ama yazmamisin..
İyiyim çocuklar uyudu bende uyusam mu ne yapsam onu düşünüyorum can sıkıntısı :)
Oyun arıyorumOlsun,yoğun bu kız kesin dedim :) Benim çok uykum var ama 12'den once uyursam sabah erken kalkiyorum. Ben senin yerinde olsam uyurdum
Her şeye yeten hatunsun maşallahOyun arıyorumkelim oyunu yükledim sarmadi hep 3 harfli 5 harfli buluyorsun aynı kelimeler baydi :/
Yok onun başka veristonu vardı ya haydayHer şeye yeten hatunsun maşallahBir ara FarmVille oynuyordum,orda da kaldim
Hay Day kardeşim oynuyorduYok onun başka veristonu vardı ya haydaygündüz çocuklar gece eşimle ben oynuyordum
Birbirimize birşeyler satiyorduk
Eşim benden önce yükledi pubg yi ben kızı emzirirken hep oynuyordum ya
Onun levelini gecmisim
Son 5 kişi kaldı mı ona veriyorum bende taktik yok bodozkana gidiyorumHay Day kardeşim oynuyorduE boynuz kulağı geçermiş,normal
Abimlik o oyun o zamanSon 5 kişi kaldı mı ona veriyorum bende taktik yok bodozkana gidiyorum
O tuzak yapıyor taktik yapıyor
Evet benimki çok komik ya esli oynuyoruz ya ....sen arkamda dur etrafı kolla diyor gulesim geliyorAbimlik o oyun o zaman
Koru beni JaneEvet benimki çok komik ya esli oynuyoruz ya ....sen arkamda dur etrafı kolla diyor gulesim geliyor
Evet biz çocuk gibiyiz ya bazen biz oynuyoruz çocuklar bizı izliyorKoru beni JaneEğlencelidir ama ya :)
Aslında beni dışardan görsen bu tuşlu telefon kullanıyor dersinKoru beni JaneEğlencelidir ama ya :)
Bebelere de örnek olan komşu minik teyzeAslında beni dışardan görsen bu tuşlu telefon kullanıyor dersinkomşunun oğlu anne sende oynasana minik abla oynuyor ne güzel diyormuş
Kötü örnek ama olsun beni arıyor minik abla pubg oynayacağım da çocuklara verirmisin telijiBebelere de örnek olan komşu minik teyze
Çocuklara oyuncak oldu telefonlar daKötü örnek ama olsun beni arıyor minik abla pubg oynayacağım da çocuklara verirmisin teliji
Evet çok yoğun değil ama :))Tenceresiz kaldim anne burda senin topiğinde varmıs :)))
Anladım canım yogunlasır inşallah :)))))Evet çok yoğun değil ama :))
Her yerde takılıyorum ben hos sohbet olsun yeter :))Anladım canım yogunlasır inşallah :)))))
En güzeli aslında canım bende öyleyim heryerde sohbetteyim :))))Her yerde takılıyorum ben hos sohbet olsun yeter :))