- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.481
Rabbim sifasini nasip etsin İnsaAllah ❤Evet benimde başıma çok ağrıyor suan
Buyur bitanem nasilsin
Şükür canım sen nasılsın :))Buyur bitanem nasilsin
Nasılsın nasıl bebislerKuzum❤
Iyi şükür canim napim bende kendimi hamile gibi hissediyorum 2guncuk kaldi insallah bata insallah olmam bugun camasir suyuyla ve tuzla test yaptim camasir sulu olan kabardi bay bardaktan tasicakti az kaldi tuzla olanda tortu oldu hayırlısı artik canimŞükür canım sen nasılsın :))
O testi anlamıyorum ben eczaneden test akıp yapsan :)Iyi şükür canim napim bende kendimi hamile gibi hissediyorum 2guncuk kaldi insallah bata insallah olmam bugun camasir suyuyla ve tuzla test yaptim camasir sulu olan kabardi bay bardaktan tasicakti az kaldi tuzla olanda tortu oldu hayırlısı artik canim
Canim 2gun once yaptim negatifti adet gunumde yapicam insallah dun kizarmis tavuk almisti gorumcem eltimlerde yemek icin onlar sofradaydi bana bi mide bulantisi geldi kactim ordan dayanamadim Bazı belirtilerde var yani anlicagin degisik durumlarO testi anlamıyorum ben eczaneden test akıp yapsan :)
Hayırlısı o zaman canım rabbim gönlüne göre versin inşallah :))Canim 2gun once yaptim negatifti adet gunumde yapicam insallah dun kizarmis tavuk almisti gorumcem eltimlerde yemek icin onlar sofradaydi bana bi mide bulantisi geldi kactim ordan dayanamadim Bazı belirtilerde var yani anlicagin degisik durumlar
Amin allah razi olsun canimHayırlısı o zaman canım rabbim gönlüne göre versin inşallah :))
Helleoğ :))
Hellooo babyyHelleoğ :))
Havar you ne var yiuHellooo babyy
Ay em fayn,haw abavt yu ?Havar you ne var yiu
İyi yapmışsın bende çıkacağım birazdan çocukları uyuttum bizimki gelmeden ortalığı biraz toplamam lazım çocuklar bayağı dağıttı ben gibiAy em fayn,haw abavt yu ?uyumadan once bir bakayım dedim :)
Vakitli uyumak en iyisi canim,hele senin içinİyi yapmışsın bende çıkacağım birazdan çocukları uyuttum bizimki gelmeden ortalığı biraz toplamam lazım çocuklar bayağı dağıttı ben gibi
Amin inşallah hadi iyi geceler ben kesin kaçıyorum bu sefer :)) öptüm muahhVakitli uyumak en iyisi canim,hele senin içinhaydi Allah rahatlik versin,sabaha grsz inşallah :*
Mucks balım,ben de gittimAmin inşallah hadi iyi geceler ben kesin kaçıyorum bu sefer :)) öptüm muahh
Nasılsın nasıl bebisler