- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.461
Cok sukur canim ama biraz sikkin canim. Kafam karmasiknasiosil
Neden hayrolsunCok sukur canim ama biraz sikkin canim. Kafam karmasik
Benim herifi oldurmeyi dusunuyom sonra vaz geciyom cok sinirliyim annemler var biseyde deliyemiuom icimde patliyo:/Neden hayrolsun
Benim öksürük yok burunlar tıkalı kulağın teki duymuyor halaAaaaayyyy o kadar hastayım ki... Oksurmekten , mahvoldum
Gecmis olsun :/Aaaaayyyy o kadar hastayım ki... Oksurmekten , mahvoldum
Ne yaptı yineBenim herifi oldurmeyi dusunuyom sonra vaz geciyom cok sinirliyim annemler var biseyde deliyemiuom icimde patliyo:/
Astimim var .Ama galiba yok .Benim öksürük yok burunlar tıkalı kulağın teki duymuyor hala
Çok geçmiş olsun
Sağol canım♡Gecmis olsun :/
Ayyy minik kafayi yedirtti bqna . yarin annemler giderse kiyameti koparcam takipteyimNe yaptı yine
Adam gitmesin istiyordur şuanAyyy minik kafayi yedirtti bqna . yarin annemler giderse kiyameti koparcam takipteyim
Kıymetini böyle zamanda anlıyoruz dimi :)Astimim var .Ama galiba yok .
Farenjitim var galiba .. burnum akıyor, öksürük, öksürükten kusma..
Ayyyy delircem
Sorma ya...Kıymetini böyle zamanda anlıyoruz dimi :)
Sinirden kopuruyom valla girtlaklicam adamiAdam gitmesin istiyordur şuan
Kim saydıracak kız tamam bir rahat dur anlat da bilelim :))Sinirden kopuruyom valla girtlaklicam adamisimdi millet ciddiye alip saydirmasin bana ben hakliyim
Bende aynı fikirdeyij tamamen iyileşemiyorum anı kurtarıyor doktir sadeceSorma ya...
İyi bir dr bulmm lazım...
Böyle geldimi deli oluyorum...
İyisini bulursak daha iyi olacak...Bende aynı fikirdeyij tamamen iyileşemiyorum anı kurtarıyor doktir sadece
Birda anlatmam canimKim saydıracak kız tamam bir rahat dur anlat da bilelim :))
Tamam konuşuruz bı ara madem :))Birda anlatmam canim
Evet benimde başıma çok ağrıyor suanİyisini bulursak daha iyi olacak...