- 24 Eylül 2018
- 97.169
- 292.435
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.181
Yattim kar seyrediyorum,gel sendeBurda kar yok soğuğu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yattim kar seyrediyorum,gel sendeBurda kar yok soğuğu var
Geçen bir gece uyumamistim baktım ceviz büyüklüğünde yağıyor ohhh bere dedim sonunda olacakYattim kar seyrediyorum,gel sende
Burda da çatılar beyaz simdilik. Daha dağa yakin olan yerler beyaz sadece :) Aman olsun,kar görmedik demeyizGeçen bir gece uyumamistim baktım ceviz büyüklüğünde yağıyor ohhh bere dedim sonunda olacak
Duruma bile kar koydum arkadaş yazmış sevinme tutmaz bu hakikaten tutmadı
Biz göremedik çocuklar hevesle bekledi hepBurda da çatılar beyaz simdilik. Daha dağa yakin olan yerler beyaz sadece :) Aman olsun,kar görmedik demeyiz
Oy kiyamam.yagar ins daha sonra :/Biz göremedik çocuklar hevesle bekledi hep
O özlemişim buraları vallaCicisler napiyonuz
Merhaba canım neler yapıyorsun gorusmeyeliMeraba :)
Ortancinin okuma bayramı vardı oraya gittim geldim :)) sen nasılsın :)Cicisler napiyonuz
İyidir Nesli,sen nasılsın ?:)Cicisler napiyonuz
İyim cok sukur annem carsamba ameliyat olacak onun sitresi var bende annemden cok ben sitresliyim:/Merhaba canım neler yapıyorsun gorusmeyeli
Ortancinin okuma bayramı vardı oraya gittim geldim :)) sen nasılsın :)
Sitresteyim kizlar temizlik falan yapiyorum. Annem ameliyat olacak. Kan isterlerse napariz diye dusunuyorum. Neslihanim iste kurup duruyom burda oturupİyidir Nesli,sen nasılsın ?:)
Hazırlık yapmıştır onlar yeterince sen merak etme. Allah şimdiden şifa versin anneciğineSitresteyim kizlar temizlik falan yapiyorum. Annem ameliyat olacak. Kan isterlerse napariz diye dusunuyorum. Neslihanim iste kurup duruyom burda oturup
Amin canim cok sagol.Hazırlık yapmıştır onlar yeterince sen merak etme. Allah şimdiden şifa versin anneciğine
Ne amileiyeti canım çok geçmiş olsun şimdiden :)Sitresteyim kizlar temizlik falan yapiyorum. Annem ameliyat olacak. Kan isterlerse napariz diye dusunuyorum. Neslihanim iste kurup duruyom burda oturup
Rahim ameliyati saagol canim:*Ne amileiyeti canım çok geçmiş olsun şimdiden :)
Sıkma canını Rabbim kolaylık versinİyim cok sukur annem carsamba ameliyat olacak onun sitresi var bende annemden cok ben sitresliyim:/
Amin canim. Dua istiyorum herkesten kolay gecer insallah.Sıkma canını Rabbim kolaylık versin