• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet canim nasil oldun ben pek giremiyorum bu ara cok huysuz cocugum uyuyuncada 45 dk ancak o arada is yapmaya calisiyorum :))
İyiyim şükür artık yaa biraz bı yerelde takılıyor gibi oluyor parmagim yara bandı durmuyor ki elim hep şu da böyle daha çabuk geçer ins :))

İyiyim şükür artık yaa biraz bı yerelde takılıyor gibi oluyor parmagim yara bandı durmuyor ki elim hep şu da böyle daha çabuk geçer ins :))
Insallah canim 3 cocukla nirmal onun orda durmamasi :))) hemencik iykes canim

Insallah canim 3 cocukla nirmal onun orda durmamasi :))) hemencik iykes canim
Hala ikisinin de altını temizliyorum ortakçı kendi temizlemiyor tiksijdigi için kızın altını alıyorum zaten eee yemek bulaşık derken bant atıyor sürekli suyla :D

Hala ikisinin de altını temizliyorum ortakçı kendi temizlemiyor tiksijdigi için kızın altını alıyorum zaten eee yemek bulaşık derken bant atıyor sürekli suyla :KK70:
Bende geçenlerde işaret parmağının başını ucurdum gerçekten cok zordu sürekli suda oluncada bant da kalmıyor.

Bende geçenlerde işaret parmağının başını ucurdum gerçekten cok zordu sürekli suda oluncada bant da kalmıyor.
Bizim parmak uçları hep yumuşak sürekli yenileniyor :D

IMG_20181217_142944.jpg

Beri gelin çay severler :))

Back