Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

OLSUN BE EMİNİM KEKİN NEFİS OLMUŞTUR opuyorumnanaktan

mısra teşekkür ettim hemen kayıtlara alıyorum kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız yine tarifler var sanırımcokacimcoook

gel bi öpem seni şekerim opuyorumnanaktan
tadına baktın mı nasıl?
kızlar H.cevizi tadı geliyor mu?

Teocum hoşgeldin a.s.

Kızlar tadına baktım. Hafif geliyor tadı hindistan cevizinin. Tadı da güzel olmuş,içi de pufidik gibi yumuşak;ama dışı kıtır:gitme: Gittikçe sertleşecek.. Neyse biz de içini kemiririz kocişlekaydirigubbakcemile3

bu pazar arkadaş evine davetetti ben de yapıp ona götürmeyi düşünyorum bu kekten inşallah jazmin gibi yakmam:)

canım afiyet oslun
mısranın dediği gibi biraz daha fazla konabilir hindistan cevizi
ben havuçlu-cevizli-tarçınlı kekide seviyorum
sen tarçın sevmiyorsun gerçi
kızlar ben bu keki ne zaman yapsam parçalanıyor
niye anlamıyorum
ununu da hep aynı koyuyorum diğer kekler gibi
fazla mı koymak gerek acaba :uhm:

tamam mısraa benim yaptığım buydu
nişastalı cişdden daha güzel oluyo
saol yerimseniben
son bişey daha
bugün acil değil
tariflerinde varsa
katı bir çikolata sosu arıyorum profiterol üzeri için

Bana güvenip tariflerimi alıp yaptığınız için çokkk teşekkür ederim canlarım.

Ben keki fırına koyduktan sonra şayet mutfakta işim yoksa telefonumun saatini 35 dk sonnrasına kurup kekin durumuna bakıyorum.40.dk falanda ortasına kürdan batırıp çıkarıyorum ,kürdanda hamur parçası yoksa çıkarıyorum varsa 5-6 dk daha pişirmeye devam ediyorum

kızlar gecenlerde ben de havuçlu cevizli kek yapmıştım kek sevmeyen daha doğrusu hamur işi sevmeyen kociş bayılmıştı ama en cok mercimek köfte ye bayılır önüne ne kadar koyarsan koy hepsini yer

bu pazar arkadaş evine davetetti ben de yapıp ona götürmeyi düşünyorum bu kekten inşallah jazmin gibi yakmam:)

Yap canım ... Aman dikkat et benim gibi çatlaklara takılıp yakmakaydirigubbakcemile3

Canım ben 1 bardağa yakın koydum hindistan cevizini.. Bende incirli keke bayılırım. Bu benim yaptığım ilk kekte değil yani... İlk defa böyle oldu... :sinifsinif:

alınyazımsın canım benim çalışmalara başlamıssın opuyorumnanaktan
kocişinin gelmesine az kaldı dimiiiiiii opuyorumnanaktan

tamam mısraa benim yaptığım buydu
nişastalı cişdden daha güzel oluyo
saol yerimseniben
son bişey daha
bugün acil değil
tariflerinde varsa
katı bir çikolata sosu arıyorum profiterol üzeri için

Canım çikolata sos tarifi bulurum ama bence hiç uğraşma ben dr oetker in hazır soslarını kullanıyorum çokkkkkk memnunum.Şimdi bitter çikolatalı sosunuda çıkardılar çokkk güzel tavsiye ederim.

kızlar gecenlerde ben de havuçlu cevizli kek yapmıştım kek sevmeyen daha doğrusu hamur işi sevmeyen kociş bayılmıştı ama en cok mercimek köfte ye bayılır önüne ne kadar koyarsan koy hepsini yer
benim kocişte çiğ köfteye bayılır ve çok güzel yapar opuyorumnanaktan
kısırıda güzel yaparopuyorumnanaktan

6 kasımda altın günüm var kızlar szilere güveniyorum
opuyorumnanaktan

Mısracım bende bıçak batırıp çıkarttım. Hamur gelmedi. Tereddüt ettim çıkartsam mı diye? Ama çatlaklarda kızarsın dedim kek gitti :roflol:

jazmin cim hayırdır ne çatlağı
alınyazımsın yanlış duymadım di mi

Canım kekin üstü çatladı. Bende neden çatladı acaba bir yerde yanlış mı yaptım dedim. Hadi oraları da azıcık kızarsın dedim ve üstü iyice kızardı kekiminmafoldumben Neyse içi gayet güzel oldu...Tadı da hoş... Kocişle keki kemircez anlaşılan azıcık:sinifsinif:

yardıma gelirim cnm mazallah dişleriniz kırılabilir filanzemuszemus

incirli keki hiç denemedim canım
güzel oluyor mu cokacimcoook
ne koyuyorsun içine incirden başka
valla ben evlendikten sonra yapmaya başladım herşeyi :kedi:
aynı şeyleri yapmayı hiç sevmiyorum
farklı tarifler her zaman ilgimi çeker opuyorumnanaktan

Jazmincim bu kadar kafaya takma cnm boşverrrr yine yaparsın olmadı başka bir tarif bulur onu deneriz:1hug:

Ben şimdi didiyorummmmmmmmmmmmm yarın görüşürüz hepinizi kocaman öperim.

Mısracım bende bıçak batırıp çıkarttım. Hamur gelmedi. Tereddüt ettim çıkartsam mı diye? Ama çatlaklarda kızarsın dedim kek gitti :roflol:

kaydirigubbakcemile3

O kadar da yakmadık canım sende yane:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3
canım ellerine sağlık
güzel olmuş Şeniz
canım çekti amaa:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…