Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlar nasılsınız
umarım herşey yolundadır.
biz iyiyiz çok şükür.
sabah biraz temziliknyaptım
eşim gelecek birazdan onada ıspanaklı börekle
domates çorbası var.
şimdilik benden bukadar bir geçmişi okuyayımm
canım saol, bende asla dileyemem sanırdım ama yinede allah yaşatmasın kimseye, çünkü zor.ha kıymet bilecekmi asla, sırf eşim içindi özür, haklılığımı anlaybilsin diye.eşimin bariz hatası yok aslında tek çabası bizleri kaynaştırmaktı olmadı olmazdaoo herkesler toplanmış cici topice:) herkes iyidir umarım ben bi girip ce diyim dedim:)1 de kalktım ama sabah 6 da yattım.şimdi de dışarı çıkcaz kocişle ismek in kursuna yazılmak için kayıtlar bugün başlıyomuş.ben örgü ve ahşap boyama eğer varsa ebru düşünüyorum.yani ya örgü ahşap boyama ya da örgü ve ebru.bakalım hangisi olcak.kafamı dağıtmaya bir şeylerle meşgul olmaya ihtiyacım var.
alınyazımsın başına gelenleri okudum.valla ne diyim ki ben olsam hayatta özür dilemezdim.sen yine dilemişsin kıymet bilse bari.
nese uzak ol mümkün olduğu kadar ve eşinin bariz bi hatası yoksa asla başkalarının hatası için onla kötü olma cnm:)
az kalmış şeker hadi gözün aydıncanım iyi çok şükür özlem dışında iyiyiz :kedi:
şafak 132 turkbayragi
amin canım yadirimcim inşallah iznini alırsın da hasret giderirsiniz eşinle.benim kocacım da hafta sonu aydına gitti acayiip kötü olduk ikimizde ayrılırken.allahım sevenleri hiç ayırmasın ya.
Canım inşallah bir sorun çıkmayacak merak etme senŞeniz
Yaşın gayet normal cnm ayrıcana topiğin ablası benim dolayısıylada Allah nasip ederse yaşlı annede ben olacağım.
Koşullarınız uyuyorsa bir süre daha bekleyip -en az 6 ay -evliliğin gidişatının belli olması adına -bebek düşünebilirsiniz derim.
Deryacığım inşallah ortasını bulursunuz
yaş olarak çok geç sayılmassınız aslında bilemiyorum
yani Allah hayırlısını versin
inşallah canım ya :Saruboceq:
ah bir eve gitseydim hayırlısıyla
çok işim var :bbo:
ya bugün nedense aklıma yemek gelip duruyor
yemin töreninde bide zor olacak
o sıcağın altında :kedi:
aslında doğruya bencede 30 dan önce olması lazım bebişin.arada çocuğunla çok yaş farkı olması hiç iyi olmuyor.benim annemle aramda 20 yaş var.arkadaş gibiyiz.kayınvalidemde ananemle yaşıt.eşim için zor olmuş.annesi ölecek diye küçüklükten beri korkmuş hep.
beni hiç düşünme artıkdirimcim inşallah iznini alırsın da hasret giderirsiniz eşinle.benim kocacım da hafta sonu aydına gitti acayiip kötü olduk ikimizde ayrılırken.allahım sevenleri hiç ayırmasın ya.
bende iyiyim gibi, kayınvalidemin hakaretlerini düşündükçe kötü oluyorumalınyazımsın iyi olmaya çalışıyorum canım.ev toplama temizlik falan yoruluyorum bu ara.sende ne var ne yok nasıl gidiyor.
dirim ve alınyazım siz tanışmıştınız dimi.
amin canım ya
gerçekten çok zor ayrı olmak
rüya gibi
inşallah canım benim
ya bugün bana bişeyler oluyor nasıl acıktım
açlıktan bayılmam inşallah :kedi:
alınyazımsın bende arkadaşlara bayram öncesi nasıl keyif yapacağımızı anlatıyorum dermişim
hoş annemlerde olacağım için yine anneme yardım edeceğim
kaydirigubbakcemile3
tamam canım görüşürüz kendinize iyi bakın
canım görüşürüz,kendine iyi bak :gitme:
canım biz iyiyizde sen nasılsın?
bebek nasıl?
ıspanaklı böreğide çok severimopuyorumnanaktan
kızlar pamuk nerelerde ya
doğum olmamıştır heralde değil mi :bbo:
angel balım nereye kayboldun
canım inşallah uygun bir ev bulursunuz
kızlar ben çok acıktım yaaaaaaaaa :gitme:
oo herkesler toplanmış cici topice:) herkes iyidir umarım ben bi girip ce diyim dedim:)1 de kalktım ama sabah 6 da yattım.şimdi de dışarı çıkcaz kocişle ismek in kursuna yazılmak için kayıtlar bugün başlıyomuş.ben örgü ve ahşap boyama eğer varsa ebru düşünüyorum.yani ya örgü ahşap boyama ya da örgü ve ebru.bakalım hangisi olcak.kafamı dağıtmaya bir şeylerle meşgul olmaya ihtiyacım var.
alınyazımsın başına gelenleri okudum.valla ne diyim ki ben olsam hayatta özür dilemezdim.sen yine dilemişsin kıymet bilse bari.
nese uzak ol mümkün olduğu kadar ve eşinin bariz bi hatası yoksa asla başkalarının hatası için onla kötü olma cnm:)
iyiyim canım sen nasılsın.evet bende severim.
dirimcim sen nasılsın umarım eşin olduğu yerden menmundur
geçmişi okurken aklıma takıldı....
daha çok yeni ve erken ama ben bebek istiyorum
yaşımdan dolayı sanki daha geç olursa zor olacak
ama eşim 2 sene diyor ben o zamanın çok geç oldunu
bu sene olması gerektiğini düşünüyorum zaten şimdi hamile kalsam 9 ay
31 yaşında olacak yaşlı bir anne olmak istemiyorum![]()
canım daha ne olsun,çok romantik olmuş
başbaşa felan opuyorumnanaktan
canım iyi çok şükür özlem dışında iyiyiz :kedi:
şafak 132 turkbayragi
ayy şekerler ben geldim yine ablam aradı ve yine saatlik bir konuşmanın ardından geldim:))))))
ne çok konuşmuşsunuz hepsini okuyamadım
ya kızlar bişey sorcam güllaç yapıcamda ben akşama ne kadar süte ne kadar şeker koycam önceden yapmış olup deneyeniniz varmı???????cokacimcoook
76 doğumluyum 33 müdür 34 den gün mü alıyorum artık bilemiyorum:roflol: