• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

alınyazımsın iyi olmaya çalışıyorum canım.ev toplama temizlik falan yoruluyorum bu ara.sende ne var ne yok nasıl gidiyor.

Valla kekulacım kendi adıma konuşayım yapacak birşey yok geç evlenenlerin kaderi bu

mrb kızlar nasılsınız
umarım herşey yolundadır.
biz iyiyiz çok şükür.

sabah biraz temziliknyaptım
eşim gelecek birazdan onada ıspanaklı börekle
domates çorbası var.

şimdilik benden bukadar bir geçmişi okuyayımm

oo herkesler toplanmış cici topice:) herkes iyidir umarım ben bi girip ce diyim dedim:)1 de kalktım ama sabah 6 da yattım.şimdi de dışarı çıkcaz kocişle ismek in kursuna yazılmak için kayıtlar bugün başlıyomuş.ben örgü ve ahşap boyama eğer varsa ebru düşünüyorum.yani ya örgü ahşap boyama ya da örgü ve ebru.bakalım hangisi olcak.kafamı dağıtmaya bir şeylerle meşgul olmaya ihtiyacım var.

alınyazımsın başına gelenleri okudum.valla ne diyim ki ben olsam hayatta özür dilemezdim.sen yine dilemişsin kıymet bilse bari.

nese uzak ol mümkün olduğu kadar ve eşinin bariz bi hatası yoksa asla başkalarının hatası için onla kötü olma cnm:)
canım saol, bende asla dileyemem sanırdım ama yinede allah yaşatmasın kimseye, çünkü zor.ha kıymet bilecekmi asla, sırf eşim içindi özür, haklılığımı anlaybilsin diye.eşimin bariz hatası yok aslında tek çabası bizleri kaynaştırmaktı olmadı olmazda
canım iyi çok şükür özlem dışında iyiyiz :kedi:
şafak 132 turkbayragi
az kalmış şeker hadi gözün aydın

dirim ya inşallah izin verirler. o yemin töreni acayip duygulu oluyor ya.çok gurur verici.abiminkine gitmiştim.hep evli askerler vardı eşleriyle kucaklaştılar falan.inşallah gidersin sende.

dirimcim inşallah iznini alırsın da hasret giderirsiniz eşinle.benim kocacım da hafta sonu aydına gitti acayiip kötü olduk ikimizde ayrılırken.allahım sevenleri hiç ayırmasın ya.
amin canım ya
gerçekten çok zor ayrı olmak
rüya gibi

Canım inşallah bir sorun çıkmayacak merak etme senŞeniz

inşallah canım benim
ya bugün bana bişeyler oluyor nasıl acıktım
açlıktan bayılmam inşallah :kedi:

Yaşın gayet normal cnm ayrıcana topiğin ablası benim dolayısıylada Allah nasip ederse yaşlı annede ben olacağım.

Koşullarınız uyuyorsa bir süre daha bekleyip -en az 6 ay -evliliğin gidişatının belli olması adına -bebek düşünebilirsiniz derim.

:) ben 6 aya razıyım ama 2 sene diye tutturdu
koşullar aslında uygun ama şimdilik baba olmaya hazır değilim diyor :(

alınyazımsın bende arkadaşlara bayram öncesi nasıl keyif yapacağımızı anlatıyorum dermişim
hoş annemlerde olacağım için yine anneme yardım edeceğim

Deryacığım inşallah ortasını bulursunuz
yaş olarak çok geç sayılmassınız aslında bilemiyorum
yani Allah hayırlısını versin

inşallah canım ya :Saruboceq:
ah bir eve gitseydim hayırlısıyla
çok işim var :bbo:
ya bugün nedense aklıma yemek gelip duruyor
yemin töreninde bide zor olacak
o sıcağın altında :kedi:

yemin töreni nezaman bilmiyorum ama dirimcim
son 2 gündür burası güzel serinledi.bu hafta böyle serin olacakmış
tabi önceki sıcaklara göre yani.
eminim sana gene çok sıcak gelecek ama.

ya bencede 30 dan önce olması lazım bebişin.arada çocuğunla çok yaş farkı olması hiç iyi olmuyor.benim annemle aramda 20 yaş var.arkadaş gibiyiz.kayınvalidemde ananemle yaşıt.eşim için zor olmuş.annesi ölecek diye küçüklükten beri korkmuş hep.
aslında doğru
dirimcim inşallah iznini alırsın da hasret giderirsiniz eşinle.benim kocacım da hafta sonu aydına gitti acayiip kötü olduk ikimizde ayrılırken.allahım sevenleri hiç ayırmasın ya.
beni hiç düşünme artık
alınyazımsın iyi olmaya çalışıyorum canım.ev toplama temizlik falan yoruluyorum bu ara.sende ne var ne yok nasıl gidiyor.
bende iyiyim gibi, kayınvalidemin hakaretlerini düşündükçe kötü oluyorum
dirim ve alınyazım siz tanışmıştınız dimi.

evet canım

amin canım ya
gerçekten çok zor ayrı olmak
rüya gibi

inşallah canım benim
ya bugün bana bişeyler oluyor nasıl acıktım
açlıktan bayılmam inşallah :kedi:

Canım sen hep aynı Dirimsin acıkan yanekaydirigubbakcemile3

Bişi olmaz o açıdandelikafadulden

ayy şekerler ben geldim yine ablam aradı ve yine saatlik bir konuşmanın ardından geldim:))))))
ne çok konuşmuşsunuz hepsini okuyamadım

ya kızlar bişey sorcam güllaç yapıcamda ben akşama ne kadar süte ne kadar şeker koycam önceden yapmış olup deneyeniniz varmı???????cokacimcoook

alınyazımsın bende arkadaşlara bayram öncesi nasıl keyif yapacağımızı anlatıyorum dermişim
hoş annemlerde olacağım için yine anneme yardım edeceğim

ne güzel işte.annenden uzak kalmıyosun.iyi tarafını gör.keşke bende annemle aynı şehirde kalabilseydimde gidip işini görseydim.senağlama

kaydirigubbakcemile3

tamam canım görüşürüz kendinize iyi bakın

canım görüşürüz,kendine iyi bak :gitme:

canım biz iyiyizde sen nasılsın?
bebek nasıl?
ıspanaklı böreğide çok severimopuyorumnanaktan
kızlar pamuk nerelerde ya
doğum olmamıştır heralde değil mi :bbo:
angel balım nereye kayboldun

burdayım balım
pamuk doğum yapmadı ama erken doğum olabilirmiş ya
korkuyordu
bayram sonrası için dua edin bana diyordu
dua edelim arkadaşlar pamuğumuza
inş erken doğum olmaz
bayram sonuna kalır inş.
Allah ım yardımcısı olsunn:Saruboceq:

canım inşallah uygun bir ev bulursunuz

kızlar ben çok acıktım yaaaaaaaaa :gitme:

bendee:kedi:

oo herkesler toplanmış cici topice:) herkes iyidir umarım ben bi girip ce diyim dedim:)1 de kalktım ama sabah 6 da yattım.şimdi de dışarı çıkcaz kocişle ismek in kursuna yazılmak için kayıtlar bugün başlıyomuş.ben örgü ve ahşap boyama eğer varsa ebru düşünüyorum.yani ya örgü ahşap boyama ya da örgü ve ebru.bakalım hangisi olcak.kafamı dağıtmaya bir şeylerle meşgul olmaya ihtiyacım var.

alınyazımsın başına gelenleri okudum.valla ne diyim ki ben olsam hayatta özür dilemezdim.sen yine dilemişsin kıymet bilse bari.

nese uzak ol mümkün olduğu kadar ve eşinin bariz bi hatası yoksa asla başkalarının hatası için onla kötü olma cnm:)

slm birsamcım hoşgeldin cnm
ne güzel uğralşar bulmuşsun kendine
bi ara mısra yapıyordu ebru yu çok hoş oluyordu
çok zevklidir eminimm

iyiyim canım sen nasılsın.evet bende severim.

dirimcim sen nasılsın umarım eşin olduğu yerden menmundur

iyiyim bende
karnımın gurultularını susturmaya çalışıyorumm:kedi:

geçmişi okurken aklıma takıldı....
daha çok yeni ve erken ama ben bebek istiyorum
yaşımdan dolayı sanki daha geç olursa zor olacak
ama eşim 2 sene diyor ben o zamanın çok geç oldunu
bu sene olması gerektiğini düşünüyorum zaten şimdi hamile kalsam 9 ay
31 yaşında olacak yaşlı bir anne olmak istemiyorum :(

hayırlısı olsun deryacım hakkındaa

canım daha ne olsun,çok romantik olmuş
başbaşa felan opuyorumnanaktan

canım iyi çok şükür özlem dışında iyiyiz :kedi:
şafak 132 turkbayragi

bencedeee:kedi:

halletmi izin işini
kendine gelmişsin balımm

132 demekturkbayragi
az kalmış

ne zaman yemin törenikaydirigubbakcemile2

alınyazım noldu canım?
sanırım canın bişeye sıkılmış ama ben kaçırdım galiba??
geçmişi okuyamadım çok yazı olduğu için
iyisin dimi?

ayy şekerler ben geldim yine ablam aradı ve yine saatlik bir konuşmanın ardından geldim:))))))
ne çok konuşmuşsunuz hepsini okuyamadım

ya kızlar bişey sorcam güllaç yapıcamda ben akşama ne kadar süte ne kadar şeker koycam önceden yapmış olup deneyeniniz varmı???????cokacimcoook

Canım hoşgeldin a.s.

Ben hiç yapmadım hayatım.

ayy düğün arifesi hasta olcam herhal yaa boğazım şişti bi halsizim ki kızlar
dün de düğün alışverişi yaptık daha yorgunluğu atamadım

Back
X