ben rahatım şekerim dünden yemeğim varsiz bayram temziliğine başladınız mı yoksa kızlar akşam ne yapmayı düşünüyorsunuz bu ardaa
Kızlar hani pastanelerde satılan üzümlü kekler vardır ya hani çocukken çok yerdim ben sever misiniz?
mısracım evet ben cok severim.. bide sana bişi sorucam. hani pastanelerde satılan rulo muzlu pastalar varya .. ama büyük değil. tel tek .. onlar nası yapılır acaba biş fşkrşn varmıı:)
canlar bize dua edin lütfen.eşim haftasonu aydına gitti.ev arıyor şimdi güneşin altında.dua edin güzel uygun bir ev bulsun biran önce.:Saruboceq:
hayırlısı olsun şekerim allah gönlünüze göre versin cnm :Saruboceq:
ellerine sağlık seninde canım hemen alıyorum tarifiniSütlacın güzel olmasına sevindim jnazcım.Geçen hafta iki tür muffin yaptım biri üzümlü diğeride kayısılı.Üzümlüyü daha çok sevdik.Tarifide işte burada;
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/311113-iste-o-muhtesem-lezzetuzumlu-kek.html
canm benimyaa Allah yardımcın olsuncanlar bize dua edin lütfen.eşim haftasonu aydına gitti.ev arıyor şimdi güneşin altında.dua edin güzel uygun bir ev bulsun biran önce.:Saruboceq:
canlar bize dua edin lütfen.eşim haftasonu aydına gitti.ev arıyor şimdi güneşin altında.dua edin güzel uygun bir ev bulsun biran önce.:Saruboceq:
İnşallah istediğiniz evi bulursunuz canım:Saruboceq:
kızlarr ben çıkayımda dinleneyim biraz
öpüyorum hepinizi çokk iyi bakın kendinize olur muŞeniz
ben de cıkyorm kızlar öptm
mrb kızlar nasılsınız
umarım herşey yolundadır.
biz iyiyiz çok şükür.
sabah biraz temziliknyaptım
eşim gelecek birazdan onada ıspanaklı börekle
domates çorbası var.
şimdilik benden bukadar bir geçmişi okuyayımm
Evet tatlım bir fikrim var.Hamuru piştikten sonra-çok ince olur hamur-şeritler halinde keseceksin içine istediğin malzemeyi koyup rulo yapacaksın bu kadar.:)))))
Ben muzlu severim hatta az önce ablam aradı tarif sordu yeğenim için benimde çok canım çekiyor bugünlerde yapıp resmini eklerim bu hafta tatlım.Tarifde bulabilirsem göndereyim şimdi
kızlarr ben çıkayımda dinleneyim biraz
öpüyorum hepinizi çokk iyi bakın kendinize olur muŞeniz
ben de cıkyorm kızlar öptm
mrb kızlar nasılsınız
umarım herşey yolundadır.
biz iyiyiz çok şükür.
sabah biraz temziliknyaptım
eşim gelecek birazdan onada ıspanaklı börekle
domates çorbası var.
şimdilik benden bukadar bir geçmişi okuyayımm
İnş bulur cnm,Aydın da çok yakın bir dostum var şimdi msn den soruyorum ev fiyatlarını senin için,ŞUBAT TATİLİNDEDE BİRKAÇ GÜN ORADA OLACAĞIM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?