Çatlaklar eski doğum çatlakları

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Arkadaşlar hepinize günaydın,
Benim yaklaşık 16 yıllık doğum çatlaklarım var (üst kol, bacaklarımın neredeyse tamamı, göğüslerim, göbeğim)
ve oldukça rahatsız edici seviyede. Bunca yıldan sonra geçmeyeceklerini biliyorum sadece şunu merak ediyorum bu kadar çok çatlağı olan başka kadın var mıdır? Arkadaşlarıma soruyorum sizde var mı diye yok diyorlar.
Ben 19 yaşında 32 kilo alarak anne oldum.

Bacak, gobek ve kalcada hatiri sayilir miktarda var :)

Anneligin hediyesi bunlar bana umurumda degiller. Istedigimde mayo, bikini, etek, elbise giyip çıkıyorum. Kime ne diyerek...

Bacak, gobek ve kalcada hatiri sayilir miktarda var :)

Anneligin hediyesi bunlar bana umurumda degiller. Istedigimde mayo, bikini, etek, elbise giyip çıkıyorum. Kime ne diyerek...
Ne mutlu, çok sevindim sizin adınıza:KK51:
Ben bütün kıyafetlerimi ona göre ayarlıyorum, asla kolsuz askılı çok kısa giyemiyorum :KK43:
Ayrıca bir gün tekrar evlenmeye karar verirsem ne yapacağım diye düşünüyorum :KK43:

Ne mutlu, çok sevindim sizin adınıza:KK51:
Ben bütün kıyafetlerimi ona göre ayarlıyorum, asla kolsuz askılı çok kısa giyemiyorum :KK43:
Ayrıca bir gün tekrar evlenmeye karar verirsem ne yapacağım diye düşünüyorum :KK43:

Seven insanin catlaklar yüzünden sevgisi azalir mi dersiniz?

Saklamayin kendinizi, goren seven boyle gorup sevsin.

Fiziki durum insan hayatini bu kadar etkilememeli. Herkes ajda gibi yaşlanmiyor :KK66:

"kucukpisi, post: 47207359, member: 319749"]Benim yeni yeni çatlaklarim oluşuyor. Krem kullanıyorum. Bane da yağ kullanıyorum. Şimdi de bebek yağı aldım. Gerildikce sürüyorum. Ne olacağım belli değil.

At kestanesi yağı ise yaradığını duydum. Hamileyim diye surmedim. Ama doğumdan sonra kullanacağım.

Başka yöntem var mı ki...[/QUOTE]
Bende 5 yil once sezeryanla dogurdum banada ablam demisti bebek yagi sur diye bikmadan usanmadan yeminle her aksam 9 ay boyunca surdum is yaptim kendime gercekdende birkac catlagim oldu belirsiz dikkatli bakinca belli oluyordu oda dogumdan sonra eczaneden rast gele aldigim bir krem dogum sonrasi onu kullandim dogumdan sonra o catlaklarda oyle kayboldu hic dogum yapmis bayan gobegi gibi degil gobegim:halay:sakin birakma bebe yagini hemen hemen her aksam sur bak gor nasil faydasi olcak :anneadayı:rabbim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin:anne:

Arkadaşlar hepinize günaydın,
Benim yaklaşık 16 yıllık doğum çatlaklarım var (üst kol, bacaklarımın neredeyse tamamı, göğüslerim, göbeğim)
ve oldukça rahatsız edici seviyede. Bunca yıldan sonra geçmeyeceklerini biliyorum sadece şunu merak ediyorum bu kadar çok çatlağı olan başka kadın var mıdır? Arkadaşlarıma soruyorum sizde var mı diye yok diyorlar.
Ben 19 yaşında 32 kilo alarak anne oldum.
Cok yillar gecmis tatlim artik kremin fayda edecegini zannetmiyorum ablaminda var 15 yillik oda neler kullandi hatta cok asiri zayifladi bi ara yinede harita cizgisi gibiydi cok belliydi tibbi olarak lazerle falan denesen belki faydasi olur :KK66:gecen ben gordum reklam panosunda nasil yuzdeki izleri lekeleri yok etmisler mutlaka catlaklarada fayda ediyordur:KK66:

26 yasindayim ve bekarim

Iki sefer 10 kilo alip verdim 50 iken 62 filan olmustum
Sonrasinda bacaklarim kalcam catlaklarla doldu

Keske bi cozumu olsa etek giymek istemiyorum bunlar yuzunden
Kremle filan yok mu acaba geciren

Bende 5 yil once sezeryanla dogurdum banada ablam demisti bebek yagi sur diye bikmadan usanmadan yeminle her aksam 9 ay boyunca surdum is yaptim kendime gercekdende birkac catlagim oldu belirsiz dikkatli bakinca belli oluyordu oda dogumdan sonra eczaneden rast gele aldigim bir krem dogum sonrasi onu kullandim dogumdan sonra o catlaklarda oyle kayboldu hic dogum yapmis bayan gobegi gibi degil gobegim:halay:sakin birakma bebe yagini hemen hemen her aksam sur bak gor nasil faydasi olcak :anneadayı:rabbim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin:anne:

Sağol canım teşekkürler. Bebek yağı yanımda sabah ve öğlen sürüyorum. Banyodan sonra da balmoil sürüyorum. Akşam da lierac. Abarttim ama sürmesem kaşınıyor...

Hamilegimde catlayana kadar her gun bio oil surdum. Dustan sonra catlak kremi surdum. 33. Haftada catirdadim resmen :) hepsini biraktim. Yapi meselesi bence. Catlamayan catlamiyor zaten catlayan da catlasa da patlasa da catliyor kacis yok :KK70:
Simdi felaket bel bolgem ve gobegim.
Ama once bi zayiflamam lazim catlaklari sonra kafaya takicam :KK14:

"kucukpisi, post: 47207359, member: 319749"]Benim yeni yeni çatlaklarim oluşuyor. Krem kullanıyorum. Bane da yağ kullanıyorum. Şimdi de bebek yağı aldım. Gerildikce sürüyorum. Ne olacağım belli değil.

At kestanesi yağı ise yaradığını duydum. Hamileyim diye surmedim. Ama doğumdan sonra kullanacağım.

Başka yöntem var mı ki...
[/QUOTE]
Aldığınız kremin adı nedir acaba

Kimseninki benimki kadar cok degildir heralde :KK43: 70 kilo ile hamile kalip 95 kilo ile doguma girdim simdi 62 kiloyum ama tüm gobegim yanlar da dahil ic bacaklarim kucuk parmak kalinliginda yarik demeyeceğim bildigin yirtiklarim var
Dogumdan sonra ilk sene instagramdan bir urun aldim baya meshur olandan kahveli falan 3 ay kullandim sadece rengi acildi başka bi halta yaramadi ki hamileyken surmedigim yag krem kalmamıştı
Param olsa hic affetmem 3d lazer ve karin germe ameliyati olurum ama malesef bunlarla yasamak zorundayim :KK43:

Kimseninki benimki kadar cok degildir heralde :KK43: 70 kilo ile hamile kalip 95 kilo ile doguma girdim simdi 62 kiloyum ama tüm gobegim yanlar da dahil ic bacaklarim kucuk parmak kalinliginda yarik demeyeceğim bildigin yirtiklarim var
Dogumdan sonra ilk sene instagramdan bir urun aldim baya meshur olandan kahveli falan 3 ay kullandim sadece rengi acildi başka bi halta yaramadi ki hamileyken surmedigim yag krem kalmamıştı
Param olsa hic affetmem 3d lazer ve karin germe ameliyati olurum ama malesef bunlarla yasamak zorundayim :KK43:
Birşey sormak istiyorum
Bu çatlaklar hamilelikte mi
Ortaya çıkıyor yoksa Doğumdan snr mi anlaşılıyor
Ben de 7,5 aylık hamileyşm de
16 kilo aldım

Olsa idi görür müydüm ?

Birşey sormak istiyorum
Bu çatlaklar hamilelikte mi
Ortaya çıkıyor yoksa Doğumdan snr mi anlaşılıyor
Ben de 7,5 aylık hamileyşm de
16 kilo aldım

Olsa idi görür müydüm ?

catlak oncesı kasınma olur
sonra kırmızı kırmızı ızler cıkar
sonra rengı acılır beyaza doner beyazlayınca gorursunuz kı sankı yarık gıbı
benım catlagım yok ama annem estetısyen yardımcı oldugum zaman epey gormustum

kremler falan hıc etkı etmez baslangıc asamasında medıcal destek ıle ılerlemesı engellenır ama catlak olursa dönüsü yoktur

catlak goruntusu su olur
oncesı ılk sıralar CTTT(3).jpg sonrası 585286-3-4-d7923.jpg

catlak oncesı kasınma olur
sonra kırmızı kırmızı ızler cıkar
sonra rengı acılır beyaza doner beyazlayınca gorursunuz kı sankı yarık gıbı
benım catlagım yok ama annem estetısyen yardımcı oldugum zaman epey gormustum

kremler falan hıc etkı etmez baslangıc asamasında medıcal destek ıle ılerlemesı engellenır ama catlak olursa dönüsü yoktur

catlak goruntusu su olur
oncesı ılk sıralar Eki Görüntüle 2255289 sonrası Eki Görüntüle 2255290
Yani
Hamilelik aşamasında belli
Olur dimi :)

Yani
Hamilelik aşamasında belli
Olur dimi :)
:KK70:
catlagınız olsa anlamamanız mumkun degıl zaten
hamılelıkten sonra da olabılır catlak sadece hızlı kılo alma degıl hızlı kılo vermede de olur
bu genetık bırsey catlayasınız varsa ne yapsanız olur :)

Ben hamileyken br yağ kullandım çok iyi geldi hiç çatlamadım ama belki de genetiktir annem de hiç çatlamamış.
Çatlamadım ama pörsüdüm ben ki daha kötü, mayalanmış hamur gbi bir göbek ve koca bir popo.

Ben hamileyken br yağ kullandım çok iyi geldi hiç çatlamadım ama belki de genetiktir annem de hiç çatlamamış.
Çatlamadım ama pörsüdüm ben ki daha kötü, mayalanmış hamur gbi bir göbek ve koca bir popo.

Adı ne yağın
Benim de annem çok çatlak
Bende şimdilik YÖK
Ben de düzenli olmamakla beraber free oil kullanoyorum

X