• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski bir davet sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.983
173
simdi mevzu cok eski. dert de sayilmaz ama bir konuya bunu ornek verecekken merak ettim sizin de fikirlerinizi almak istedim.

hem annemin hem babamin kuzeni olan bir akarabalarimiz var. yani anneler kuzen, babalarda kuzen ayni zamanda. neyse o yuzden baya samimiydik kizlariyla. eskiden ozellikle yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi.

benim dugunume yakin samimiyet dozu biraz azalmisti ama yine de samimi sayilirdik.

neyse ben evlenecektim. kizlarda biraz degisim oldu. nişan gunumde takilan bilezigi elimden alip kac ayarmis bakalim falan bile dediler. yani baya bildiginiz kiskandilar ki kiskanilacak bir evlilik yapmadim. esimi hem tip olarak hem maddi durumunun kotulugunden dolayı kimse yanima yakistirmamisti. evlenirken de zor sartlarda ve asgari standartlarda evlendik.

ben sadece lise ve universite arkadaslarimi arayarak davet ettim. diger akrabalara ailem.davetiyeyi elden teslim etti. tek tek dolastilar.

kina gunu kizlarin annesi erkenden yardim icin geldi. kizlar gelmeyecek sen onlari cagirmamissin dedi annesi. sok oldum. ee annemler cagirdi ya sizi dedim. ayrica davet etmem gerekirmis. neyse ben aslinda umursamadim. bir suru baska tuhaf tavirlari vardi cunku. ama o gun butun akrabalar oyle bir baski yaptilar ki sanki ben haksizmisim gibi. iste ara falan diye. neyse dedim insanlik bende kalsin aradim. gelemeyeceklerini soylediler ve gelmediler. dugune geldiler. kina gunu ama bana baya stres yasatmislardi.

sonra o kizlardan biri gecen yil evlendi. davetiye bile gelmedi bana. son anda bir telefon etti kiz sadece. kinaya gitmeyeyim diye içimden gecti ama ben biraz korkak biriyim. alacağım tepkilerden korkarim, insanlari kirmaktan korkarim. yani kinaya gitmeme cesareti gosteremedim. onlarin ayibi onlara kalsin dedim ve gittim.

bugune kadar akrabalardan bi suru kisi evlendi. ailemle yasarken hic ayri davet beklemedim. ilk kez onlardan duymustum. simdi iste baska biri konuya cevap yazarken ornek verecekken aklima geldi yine. var mi boyle bir sey? gerekli miydi sizce ayrica aramam?

Ayni ev icindeki bekarlara davetiye verilmez.

Guncel dertlerin yokmu :KK70: Masallah :)

guncel derdim yok maalesef . aradim taradim bunu buldum :KK70: dert olmaz mi cok da iste gece gece aklima geldi. baska fikirleri de cok merak ettim. icime attigim bir mevzuydu.

Ayrica telefonla onlari aramam gerekiyormus. biz arkadaş oldugumuz için. ya zaten art niyetli bir sekilde boyle davrandiklarini bildigim icin o donem uzulsem de takmamaya çalıştim ama hala gelir aklima zaman zaman. baska bakış acilarini merak ettim

Samimiyseniz illa bi konuşma geçmesi gerekirdi bence.Ne bileyim kina elbisesini atarsınız sac modeli danisirsiniz sizin elbiseler hazır mi dersiniz.Gel demeye gerek olmaz onlar zaten olaya dahildir.Siz samimi degilmissiniz pek bence.

He yaşıt kuzenim davetiye olmasa da bana laf arası gel desin isterim ama çağırmadı diye gitmemek de fazla bi tepki tabi.

En büyük derdiniz bu olsun diyerek bitiriyim,sevgiler :)

Size tavır almaya bahane arıyolarmış ve bulmuşlar.

Ozel davet bekleyen insanlari asla ve asla anlamadim, insallah da anlamam.
Allah uzak etsin oyle tipleri hayatimizdan.
Siz de lutfen biraz secici olun hayatiniza aldiginiz insanlara karsi.
Herkesle samimi olmak, gorusmek durumunda degilsiniz.
İnsanlari silmekten de korkmayin.
Hayatta bir durusunuz olsun.
Cevreniz en fazla 15 dakika konusur ama siz bir omur yasarsiniz secimlerinizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back