eski arkadaş

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
109
21
48
25
kızlar aramin bozuk olduğu eskiden yakın olduğum kız arkadasimla karşılaştik böyle bir duraksadı kalakaldı daha sonra ben mağazadan çıktım 10 dk sonra beni aradı açmak istemedim muhtemelen oturalım diyecekti ama aradan 3 sene geçti eski biz yok ona karşı bir kinim yok ama eskide kaldı gibi geliyor siz ne yapardiniz

Konuşmazdım ya biten bitmiştir zaten içinizden gelmemiş orada da konuşmamışsınız karşılaşınca otursanız bile çok sahte olur

kızlar aramin bozuk olduğu eskiden yakın olduğum kız arkadasimla karşılaştik böyle bir duraksadı kalakaldı daha sonra ben mağazadan çıktım 10 dk sonra beni aradı açmak istemedim muhtemelen oturalım diyecekti ama aradan 3 sene geçti eski biz yok ona karşı bir kinim yok ama eskide kaldı gibi geliyor siz ne yapardiniz
Yani telefonu açıp oturmak için vaktiniz olmadığını da söyleyebilirdiniz sanki. Hatta karşılaştığınızda bi selamlaşıp kısa bir hal hatır sormanız da uygun olurdu. Babanızı öldürmediyse bi kişiyi bu kadar yok saymaya ne gerek var ki? Marketteki insana bile bu kadar muhabbeti çok görmüyoruz kaldı ki eski tanışınız.

Çok kötü bi şekilde mesafe koymadıysak açardım mesafeli şekilde konuşur kapatırdım . Müsait değilim acelem var der geçiştirirdim .

Neyse zaten bidaha aramaz muhtemelen geri dönüşte yapmadıysanız .

Aranızda kötü birleyler oldu da mı aranız bozulru yoksa hörüşmedikçe araya soğukluk mu girdi. Arada kötü bir şey geçmediyse bence arkadaşınız güzel bir adım atmış. Ben olsam konuşurdum.

Biten şeylerin o kadar es verip iyiye gittiğini pek görmedim Haklı nedenlerle mesafe koyduğum insana o mesafeyi kapattirmam üzerinde düşünmem gerek yok .Kaldığı yerde kalan şeyler çoğu zaman faydamıza

Back