• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİYLE SORUNLARI OLANLAR BURAYA :(

angelsu

Kafası kendinden bile güzel ...
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
105
34
73
Merhaba. Ben 9 aylık evliyim henüz.8 aylık bir flört dönemi ve 11 ay nişanlılık dönemi yaşadık. eşim aslında çok iyi biri.hiç dışarı hayatı yok en azından bensiz takılmaz hiç.evine düşkün birisi. Birbirimize hala ilk günkü gibi sevgi doluyuz fakat sanki bu mutluluğa gölge düşürmek isteyen bir kayınvalidem var :( ben çalışan bir bayanım eşimde ben de evden 8 de çıkıyor akşam 5te geliyoruz.haliyle yemek falan derken dinlenmeye bile zor vakit buluyor insan.bu nedenle hafta içi kayınvalidemlere pek gidemiyoruz..hafta sonu da malum insan dinlenmek istiyor. ben normalde her pazar öğleye kadar evimin işlerini bitirmeye çalışıp gidiyorum çok istisna gitmediğim o da sadece 2kez ve burnumdan geldi ikisi de resmen. hemen eşimi arayıp bir yardıma bile gelmediniz diyor.Hani illaki kavga etmemiz gerekya kıyafetlerimle ilgili şeyler söylüyor onu dolduruyor.. sonra bu konuları eşim bana anlatırken illaki kavga ediyoruz.. bi kaç kez bana vurdu.Ben çok üzülüyorum o an ölmek bile istiyorum nasıl aramızdaki sevgi bir anda şiddete dönüşebiliyor. bazen geliyor bin pişman ağlayıp özür diliyor. ama o ağlayınca ben kıyamıyorum 2 kat ağlıyorum. ama yeri geliyor gelip konuşmuyor gözyaşımı bile silmiyor hatta küçük bir sorunumuzda da benden ayrı yatıyor. ben onu yatağımıza götürmeye çalışıyorum. çünkü onu çok seviyorum. ama sorunsuz günlerimizde canından bir parça gibi sarılıp yatıyor bana asla sarılmadan yatmıyor.. çok garip değil mi..bazen defol git bile diyor.. kendime yeni bir hayat kurcam diyor.. her şey senin yüzünden diyor.hakaret bile ediyor. bir gün öyle bir tokat yedim ki kaç gün gözüm mor gezdim. hala içim acıyor unutulmuyor. ama bianlık sinirle olduğunu kendine hakim olamadığını söyleyip çokta ağladı. sen benim herşeyimsin ben sensiz bir hiçim ve neler neler söyledi. küçük bir kavga ile bir insan nasıl bu kadar değişebilir ki.bir anlık kavgalar bütün güzel şeyleri bi anda silip geçebiliyor.neden gelinler hep kötü.. biz evimizi herşeyimizi kendimiz aldık.onlar çok az bir masraf etti. anladığım kadarıyla eşim beni işten çıkartsın sabah erken oraya bıraksın onlarla çalışayım yardım edeyim evime de sadece yatmaya geleyim istiyorlar. gelinleri bir hizmetli hatta köle olarak gören toplumlarla iç içeyiz maalesef.:KK61:sürekli eşime şu şunu dedi bu bunu diyor deyip dolduruyorlar. ama lafı kimin söylediği hep meçhul.ben ne yapmalıyım.. nasıl bir yol izlemeliyim ki her şey düzelsin..Bana boşanın demeyin lütfen bu bir çözüm olsaydı ben alıp çantamı çoktan çıkmıştım. :KK43:

Sinirden konunuzun tamamını okumadım. Eşiniz ailesinin dolduruşuna gelip sizin üstünüze yürüyor belli ki. Sizin aileniz nerede? Sahip çıkanınız, göz dağı vereniniz yok mu?
ben kimseye anlatamıyorum ki ..ailem bunları yaşadığımı bilsin istemiyorum.. kim isterki çevresindekilerin sorunlarını bilmesini :110:

timsah gözyaşları önce dövüyor sonra aglıyor ne anladım ben bu işte.Sevmek bazen yetmiyor bazen canın acıyor üzülüyorsun yinede seviyorsun.Ama sen seviyorsun. ÜZÜLDÜM

Birde beni dövüyor ağlıyor demişsiniz sizde onunla beraber ağlıyormuşsunuz:KK57:

ben kimseye anlatamıyorum ki ..ailem bunları yaşadığımı bilsin istemiyorum.. kim isterki çevresindekilerin sorunlarını bilmesini :110:

Valla şiddet varsa boşan derim ama boşan demeyin demişsiniz. Şiddet varsa ailene anlat durumu, ailenden biri senin sahipsiz olmadığını kocana göstersin, gerekirse yakasına yapışsın. Biz kadınlara öğretilen şey, kocanla sorununu kimseye söyleme yarın bir gün barışırsınız ele rezil olursunuz topiği burada işe yaramaz. Sen sustukça daha da ezerler seni. Neden eşin senin ailenden korkup çekinmiyor da, sen onun ailesi yüzünden huzursuz oluyorsun?

Ne demek anasının lafıyla karısının üstüne yürümek yaa .. Başlarım öyle sevgiye ..
Siz çizginizi çekmelisiniz eşinize karşı eşinizde annesine bir çizgi çekip konuşturmamalı sizle ilgili ..
O annesi ise sizde karısı, hayat arkadaşısınız ..
Siz biraz pasifsiniz gibi ...
Buarada sizin aileniz ne diyorlar durumlardan haberdarlar mı ?

şiddet olması çok çirkin bir davranış bunun ilerisinde neler yaşıycaksın meçhul be canım. boşanmak istemiyosun ama belli ki eşin ailesine çok kulak kabartıyor :( Ayrıca ne kadar seversen sev dayak nedir ya ?
Biz gökten inmedik bizimde anamız babamız var öyle yada böyle sende bunun için tantana çıkar o zaman.
Eşinin kafası değişmediği sürece ve artık ayrı bir hayatı olduğunu idrak etmedikce sen buraya daha çok konu açarsın çok da şiddet görürsün gibi :( Allah yardımcın olsun

siddet ne demek yaaa ezdirmeyin kendinizi ananiz babaniz sizi elin adami dovsun diye yetisdirmedi kendinize gelin esinizle konusun bir pazarimiz var gezip eglenmek istiyorum diyin en ufak siddet olayinda affetmem bundan sonra deyin kendinize saygi gosterin saygi gorun bu dediklerimi dusunun lutfen insansiniz siz esya deil

Merhaba. Ben 9 aylık evliyim henüz.8 aylık bir flört dönemi ve 11 ay nişanlılık dönemi yaşadık. eşim aslında çok iyi biri.hiç dışarı hayatı yok en azından bensiz takılmaz hiç.evine düşkün birisi. Birbirimize hala ilk günkü gibi sevgi doluyuz fakat sanki bu mutluluğa gölge düşürmek isteyen bir kayınvalidem var :KK43: ben çalışan bir bayanım eşimde ben de evden 8 de çıkıyor akşam 5te geliyoruz.haliyle yemek falan derken dinlenmeye bile zor vakit buluyor insan.bu nedenle hafta içi kayınvalidemlere pek gidemiyoruz..hafta sonu da malum insan dinlenmek istiyor. ben normalde her pazar öğleye kadar evimin işlerini bitirmeye çalışıp gidiyorum çok istisna gitmediğim o da sadece 2kez ve burnumdan geldi ikisi de resmen. hemen eşimi arayıp bir yardıma bile gelmediniz diyor.Hani illaki kavga etmemiz gerekya kıyafetlerimle ilgili şeyler söylüyor onu dolduruyor.. sonra bu konuları eşim bana anlatırken illaki kavga ediyoruz.. bi kaç kez bana vurdu.Ben çok üzülüyorum o an ölmek bile istiyorum nasıl aramızdaki sevgi bir anda şiddete dönüşebiliyor. bazen geliyor bin pişman ağlayıp özür diliyor. ama o ağlayınca ben kıyamıyorum 2 kat ağlıyorum. ama yeri geliyor gelip konuşmuyor gözyaşımı bile silmiyor hatta küçük bir sorunumuzda da benden ayrı yatıyor. ben onu yatağımıza götürmeye çalışıyorum. çünkü onu çok seviyorum. ama sorunsuz günlerimizde canından bir parça gibi sarılıp yatıyor bana asla sarılmadan yatmıyor.. çok garip değil mi..bazen defol git bile diyor.. kendime yeni bir hayat kurcam diyor.. her şey senin yüzünden diyor.hakaret bile ediyor. bir gün öyle bir tokat yedim ki kaç gün gözüm mor gezdim. hala içim acıyor unutulmuyor. ama bianlık sinirle olduğunu kendine hakim olamadığını söyleyip çokta ağladı. sen benim herşeyimsin ben sensiz bir hiçim ve neler neler söyledi. küçük bir kavga ile bir insan nasıl bu kadar değişebilir ki.bir anlık kavgalar bütün güzel şeyleri bi anda silip geçebiliyor.neden gelinler hep kötü.. biz evimizi herşeyimizi kendimiz aldık.onlar çok az bir masraf etti. anladığım kadarıyla eşim beni işten çıkartsın sabah erken oraya bıraksın onlarla çalışayım yardım edeyim evime de sadece yatmaya geleyim istiyorlar. gelinleri bir hizmetli hatta köle olarak gören toplumlarla iç içeyiz maalesef.:KK61:sürekli eşime şu şunu dedi bu bunu diyor deyip dolduruyorlar. ama lafı kimin söylediği hep meçhul.ben ne yapmalıyım.. nasıl bir yol izlemeliyim ki her şey düzelsin..Bana boşanın demeyin lütfen bu bir çözüm olsaydı ben alıp çantamı çoktan çıkmıştım. :KK43:
Henüz yeni evlisiniz. Aynı evin içinde birbirinize alışma dönemindesiniz.

Sorunlar olur ama sen bu dönemde nasıl alıştırırsan öyle gider.

O yüzden zor olsa da sınırlarını öncelikle çizmelisin ki herkes alışsın bu duruma.

Cidden size el mi kaldiriyor ve siz ekonomik ozgurlugu olan bi kadinsiniz. Cok ozur dileyerek soruyorum. Size vurduktan sonra ne oluyor nasil oluyor da o adamin koynuna girebiliyosunuz. Annesi dolduruyo demissiniz de dolmasin efenim koskoca adam evindeki huzuru bi baskasi icin niye bozuyor kafasi yok mu bu adamin

Back