• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiyle soğukluk yaşayan var mı kızlar bana bir akıl verin..

SeviyomHee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.419
6.103
158
Öncelikle sen önceden böyle yazmıştın sen şöylesin sen sorunlusun kocan ne yapsın vs vs diyecek olan varsa okumadan konumdan çıksın rica ediyorum. Bir derdimiz var deva bulur muyuz diye bir umut yazıyoruz. Yapıcı elestiri ve yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Öncelikle eşimi cok seviyorum hatta orantısız seviyorum bile denebilir.

Bir süredir huysuz hissediyorum adet düzenim bile bozuldu. eşimle de yarı haklı yarı haksız sebeplerden tartıştık. Bazen de durduk yere havadan nem kaptım. Aslında ondan cok çabuk huylanmamın asıl sebebi bana olan güvensizliğiydi. Onun bana karşı güvensizliğini düşündükçe benim de ona karşı güvenim azaldı. Azaldı derken ikimiz de güveniyoruz ama hep bir kontrol içerisindeyiz. O özendiğim güven aramızda yok. Zamanında güveni kırılmış. Ben farklı olduğumu anlattım. bir kaç kez istemeden de olsa güvenini de sarstım ama düzeltmek icin elimden gelen herseyi de yapıyorum. Ve bunun farkında.

Aslında bir çok çifte göre soğuk değiliz ancak kavgalar esimde bana karşı soğukluk oluşturmuş. Aslına bakarsanız ben farketmedim ama öyle olduğunu düşünüyor. Ben biraz argo tabirle aklı beş karış havada olanları kolay farkedemeyen birisi olduğum icin de bu duyduklarımdan endiselendim. Duydugum an ilk düşündüğüm bir gün bana karşı tamamen soğuyacak ve bir gun ayrılalım diyecek oldu. Suan endiseli hissediyorum. Yapabileceğim bir şey var mı böyle bir süreç atlattınız mı? Uzun oldu hakkınızı helal edin.

Edit: özet olarak anlatımımı karışık bunalar icin esimle aramızdaki soğukluğu ben göremiyorum ama kendisi soğudum diyor ve ısrarla sormama rağmen soğukluk var diyor. Bu durum da evet beni korkuttu. Uzakta yaşıyoruz bu yüzden aramızdaki uzaklığı hissedememiş olabilirim

Son düzenleme:
Olabilir ama sevgi nasıl azaltılır hic bir fikrim yok. Aslinda bu sevgi gercekten beni çok yoruyor. Bir bilginiz varsa fikir verirseniz çok sevinirim
Esinizin sevgisi mi azaliyor size karsi? Uzerine fazla dusuyorsunuzdur. Ay askim ay canim ay cicim demekten biktirirsiniz karsi tarafi bence. Misal ben hic hoslanmam asiri ilgiden. Bikarim,fenalik gelir, daralirim. Dedigim gibi kararinda birakin her seyi. Surekli ilgi gostermeyin, cok uzerine dusmeyin, zirt pirt aramayin mesaj atmayin, surekli konusmayin,sorulara bogmayin mesela adami. Tum dunyaniz o olmasin,baska zevkleriniz hobileriniz de olsun. Esinize dunyanizin kendisinden ibaret olmadigini kanitlayin ozetle

Benim triplerimden. Gününün çoğunu benimle gecirsin istedigim icin kendini arkadaşlarından uzaklaşmış hissediyor. Bensiz bir seyler yapmak istiyor.

Benim triplerimden. Gününün çoğunu benimle gecirsin istedigim icin kendini arkadaşlarından uzaklaşmış hissediyor. Bensiz bir seyler yapmak istiyor.
Trip atmayı bırakın madem o zaman .
Arkadaşlarıyla zaman geçirmesine fırsat verin belki düzelir o zaman .

Dönemsel bir stres olabilir mi yada kavga ettiniz o anlık öyle dedi durduk yere bunu demişse başka birşey vardır .

Kavga biteli 2 gün oluyor ve sadece biraz durgun gibi ama bugun beraberdik. Yemekte gözleri gülüyordu. Yorgun diye düşündüm. Ama ısrarla kavgadan dolayı icimde burukluk kaldi her kavgadan sonra kalıyor birazi gecmiyor dedi. Üzüldüm tekrar sordum kavga anini demiyorum sonrasinda da mi kaliyor diye. Sonrasinda sogukluk kalıyor diyor

Back