• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiyle gerek manevi gerek cinsel yönden hiçbir bağı kalmamasına rağmen inatla boşanmayan kadınlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir kadın düzgün bir ailesi olabilecekken neden bu erkeklerin fantezi malzemesi olmak için ömürlerini harcar hiç anlamıyorum.
Muhtemelen hemcinslerinden nefret ediyordur. Sağlıklı düşünebilen hiç kimse bunu kendine yakıştırmaz.

Kız Serdivan kafeler caddesindeki garsoniyerlerde genel olarak kimler var söyle😂😂

Tabi ki düzgün aileler de var, ama böylelerinin yeri belli😂😂
Aynen o dediğin yerde aileyiz 😂 ama apartları bilemiycem arka sokagimiz hakkında hemfikiriz 😂 aaa dur karşı sitede vardı adamın karısı basmıştı polisle yıllar önce şimdi hatırladım. Emelmiydi acep 😂😂

Aynen o dediğin yerde aileyiz 😂 ama apartları bilemiycem arka sokagimiz hakkında hemfikiriz 😂 aaa dur karşı sitede vardı adamın karısı basmıştı polisle yıllar önce şimdi hatırladım. Emelmiydi acep 😂😂
Benimde çevremden arkadaşlarımdan o muhitte evleri olanlar var. Yıldık diyorlar mandalina😂😂
Hatta biri satılığa çıkaracağını söylemişti😂😂

Benimde çevremden arkadaşlarımdan o muhitte evleri olanlar var. Yıldık diyorlar mandalina😂😂
Hatta biri satılığa çıkaracağını söylemişti😂😂
Doğru demiş çok acı durum 18 yaş altı kızlar bile ne halde. Allah evlatlarımızı korusun. Gerçekten akıl almaz şeyler var

Metres tutmak pahalı iştir mandalina, karısından malları kaçırıp 1 garsoniyeri satın almak g.. ister.😂😂
Sanayide çalışan adaminda ne malı olacak. En fazla bir apart bir eski araba okadardir. Bizim metres çok yağlı kapı bulamamış. Aşk la idare etsin 😂

Sanayide çalışan adaminda ne malı olacak. En fazla bir apart bir eski araba okadardir. Bizim metres çok yağlı kapı bulamamış. Aşk la idare etsin 😂
Tam bunu soracaktim, bu o uye miydi diye. Onceki konusunda sanayici diye anlattı adami, millet sandi ki fabrikatör, adam kaportaci cikti :KK70::KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back