- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Kız deme öyle ya valla nikahım var sadece metresler yaşamıyor buradaTam yerinden almışlar, Serdivan metres yuvası diye biliniyor. Hayrını görün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız deme öyle ya valla nikahım var sadece metresler yaşamıyor buradaTam yerinden almışlar, Serdivan metres yuvası diye biliniyor. Hayrını görün.
Aynen, kendimi gectim coluk cocugumuz ilerde boyle tarantulalarla karsilasmasinAy inşallah ya, başka türlü ise onların çocukları bizim çocuklarla karşılaşacak yani, korkunç.
Kız Serdivan kafeler caddesindeki garsoniyerlerde genel olarak kimler var söyleKız deme öyle ya valla nikahım var sadece metresler yaşamıyor burada
Cadde54’ün üst katlarını kimler aldı, aile 3-5 tane belkiKız deme öyle ya valla nikahım var sadece metresler yaşamıyor burada
bir kadın düzgün bir ailesi olabilecekken neden bu erkeklerin fantezi malzemesi olmak için ömürlerini harcar hiç anlamıyorum.Kız Serdivan kafeler caddesindeki garsoniyerlerde genel olarak kimler var söyle
Tabi ki düzgün aileler de var, ama böylelerinin yeri belli
Muhtemelen hemcinslerinden nefret ediyordur. Sağlıklı düşünebilen hiç kimse bunu kendine yakıştırmaz.bir kadın düzgün bir ailesi olabilecekken neden bu erkeklerin fantezi malzemesi olmak için ömürlerini harcar hiç anlamıyorum.
Aynen o dediğin yerde aileyiz ama apartları bilemiycem arka sokagimiz hakkında hemfikiriz aaa dur karşı sitede vardı adamın karısı basmıştı polisle yıllar önce şimdi hatırladım. Emelmiydi acepKız Serdivan kafeler caddesindeki garsoniyerlerde genel olarak kimler var söyle
Tabi ki düzgün aileler de var, ama böylelerinin yeri belli
Emelgil almıştır belki kız.Cadde54’ün üst katlarını kimler aldı, aile 3-5 tane belki
Hahaaa ay oraları unutmuşum altta gezip evime dönüyorum üst katları itfaiye hortumuyla yıkamalı ayyyy iğrençCadde54’ün üst katlarını kimler aldı, aile 3-5 tane belki
Benimde çevremden arkadaşlarımdan o muhitte evleri olanlar var. Yıldık diyorlar mandalinaAynen o dediğin yerde aileyiz ama apartları bilemiycem arka sokagimiz hakkında hemfikiriz aaa dur karşı sitede vardı adamın karısı basmıştı polisle yıllar önce şimdi hatırladım. Emelmiydi acep
Yok sanmam orası çok pahalı sanki boğazda yalı. Emelinki kampüs yolundaki apartlardandirEmelgil almıştır belki kız.
1+1 alabilir ancak Katip.Emelgil almıştır belki kız.
Doğru demiş çok acı durum 18 yaş altı kızlar bile ne halde. Allah evlatlarımızı korusun. Gerçekten akıl almaz şeyler varBenimde çevremden arkadaşlarımdan o muhitte evleri olanlar var. Yıldık diyorlar mandalina
Hatta biri satılığa çıkaracağını söylemişti
Metres tutmak pahalı iştir mandalina, karısından malları kaçırıp 1 garsoniyeri satın almak g.. ister.Yok sanmam orası çok pahalı sanki boğazda yalı. Emelinki kampüs yolundaki apartlardandir
Sanayide çalışan adaminda ne malı olacak. En fazla bir apart bir eski araba okadardir. Bizim metres çok yağlı kapı bulamamış. Aşk la idare etsinMetres tutmak pahalı iştir mandalina, karısından malları kaçırıp 1 garsoniyeri satın almak g.. ister.
Adı çıkacak 9'a inmeyecek 8'eBuradan sevdiğimiz bir arkadaşımız, yıllar önce üniversite yıllarında o bölgeye arkadaşlarıyla gezmeye gitmiş ve çok beğenmiş. “Yasmin orada evim olsun isterdim” dedi bana birkaç ay evvel.
Dedim, “sakınnnn” Cancağzım.
Daha ne çıkacak cancağzım, 500 kişilik anlı şanlı nişan yapmış elin kocasıyla.Adı çıkacak 9'a inmeyecek 8'e
Tam bunu soracaktim, bu o uye miydi diye. Onceki konusunda sanayici diye anlattı adami, millet sandi ki fabrikatör, adam kaportaci ciktiSanayide çalışan adaminda ne malı olacak. En fazla bir apart bir eski araba okadardir. Bizim metres çok yağlı kapı bulamamış. Aşk la idare etsin
Yok cancağızım, senin arkadaş için dedim ben yoksa anli şanlı nişan yapmış arkadaşDaha ne çıkacak cancağzım, 500 kişilik anlı şanlı nişan yapmış elin kocasıyla.
Bu Neslihan ablasının metreslik hallerine hayran olan kadın mıydı?Tam bunu soracaktim, bu o uye miydi diye. Onceki konusunda sanayici diye anlattı adami, millet sandi ki fabrikatör, adam kaportaci cikti