Eşinizle ya da nişanlınızla ilişkiniz hala İLK günkü gibi mi?

sanki ilk gunkunden daha bagliyiz birbirimize,
ilk zamanlar heycan daha fazlaydi ama o zamanlar mesela eger ayrilirsak diye baslayan cumleler kurabiliyorduk ama simdi bu tur seyleri duymak bile istemiyoruz...
bagliligimiz ve tutkumuz ilk gunkunden fazla insallah hep boyle devam eder...

3senelik birlikteyiz 3 aydırda evliyis..ilk aylaardaki giibi heycan yok tabii ama daha çok seviyorummmm onla birlikte olmak hiç bşy yapmasakta aynı evin içinde oldugunu bilmem bileee ayrı bi huzur veriyor:)Sanırım evlilik böle bşyyy:)eger sevgii kuvetliyseee zamanla dahada kenetleniyor insan:)

3 bucuk senelik evliyiz onun öncesinde de 1 senelik gecmisiniz var.
tabiki hic bisi eskisi gibi degil daha farkli
bir oglumuz var dünya tatlisi ama ben hala esime ilk günkü hatta ilk günkündne daha asigimmm :asigimnsuz tr geldigimde mesla dönüs günümü iple ceker oluyorum ve ucaktan inince kalbim pirpir ediyoo tabi eskisi kadar degil ama ediyo yinede :))
bence bi iliskiyi ilk günki gibi diri tutmanin yolu saygi , sevgi ve her ne olursa olsun tüm zorluklari bi kisinin omuzlarina yüklemeden birlikte asabilmek ve esine cok dir dir yapmamak :)))
sanirsam bizim iliskimiz o nedenle hala ilk günki gibi diri ve saglam .))

hayır ilk günkü gibi deyil ilk zamanların heycanı var tabi.
biz on yıllık evliyiz ilk zamanlar anlaşmazlıklarımız oldu, ama şimdi dahada bağlıyız birbirimize
çok seviyorum eşimi sevildiğimide biliyorum:asigimndan ayrı kalmaya hiç dayanamıyorum hani derler ya zamanla aşk bitiyo diye yalaaan dahada fazlalaşıyo hatta
tabi birbinizi sevdiğiniz müddetce
allah herkese mutlu evlilikler nasip etsin

aminn

sizin adiniza cok sevindim ne mutlu bi evliliginiz var
mutlulugunuz hep böyle daim olsun ins
bizde sizin gibi 10 senemizi doldurdugumuzda ayni simdiki mutlu ve birbirimize asik bi cift olmaya devam ederiz :Saruboceq:

teşekkür ederim güzel temennileriniz için a.s.
sizinde evliliğiniz çok güzelmiş herrzaman mutlu ve huzurlu olursunuz inşallah
düşüncelerinize katılıyorum
sizde bu mantık olduktan sonrsa nice 10 yıllar geçer aşk ve sevgiyle

Bende size cok tesekkür ederim
insallah dediginiz gibi olur
Allah kimsenin mutlu yuvasini bozmasin :Saruboceq:

evet canım sana katılıyorum.evlilikte doğru insanı bulursan mükemmel.bizde 3,5 yıllı geride bıraktık.bazen diyorum daha erken evlenseydim diye.23 yasımda evlendim.herşeyi dolu dolu eşimle yaşadım ve halada yaşıyorum.allah razı olsun eşimden az kahrımı çekmedi.nişanlılık dönemimde.bizde 5 saatlik bir yol mesafesi vardı ve benim canım eşim her hafta sonu beni görmeye gelirdi hiç üşenmeden.allahıma binlerce sükürler ediyorum eşimi karşıma çıkardığı için.eşime sarılmadan asla uyuyayamam.onsuz sofraya asla oturmam onu beklerim herşeyi birlikte planlarız.asla birbirimizden birşey saklamayız.kavga dahi etsek konuyu uzatmayız ve yataga tek girmeyiz küs olsak bile. bazen kayınvaldeme diyorum.iyiki doğurmussun diye:)iyiki evlenmişimmmmmm.canım eşim benim....benim hayat kaynagım yaşama sebebim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…