Eşinizle ya da nişanlınızla ilişkiniz hala İLK günkü gibi mi?

İlk tanıştığımız günle arasında oldukça fark var. İlk gün çok daha nazik, daha kibar, daha bir farklıydı. Birbirimizi tanıdıkça, birlikte vakit geçirdikçe yapmadığımız şebeklik kalmadı diyebilirim çünkü çok alıştık birbirimize bir rahatlık söz konusu oldu. 1 yıldır evliyiz hala sevgi var, aşk var ama ilk günkü heyecan var mı yok bence. Sonuçta bir hayatı birlikte paylaşmaya başladık. İlk günkü çekingenlik, daha dikkatli davranışlar vs yok.

Biz 6 senedir birlikteyiz nişanlımla.. hala ilk günkü gibiyiz herşeyi en başında konuştuk oturduk paylaştık şartlarımızı.. en çok önem verdiğimiz şey birbirimize olan saygımızdır.. Ara sıra kavgalarımız oluyor elbette istemeden 'dozu' yükseliyor konuşmaların.. En geç bir gün sonra hatamızı anlıyoruz.. Ve asla bizim kavgalarımızda tek taraf değildir suçlu olan.. İkimizde hatalıyız deriz kapatırız konuyu.. En basiti 'Eşi ve Eşinin ailesi' bölümünde bir yazım var çok sinirlenmiştim bir konu yüzünden.. oda hatasını anladı bende.. Böyle konuşmamam lazımdı dedi Kırdım seni dedi sebeblerini belirtti , bende aşırı tepki verdiğimi anladım kabul ettik hatalarımızı...

İlk günden daha fazla seviyorum onu, oda beni..

ben gene aynıyım
o ise bana alıştı deliliğie dediklerime
mutluyuz
ilk günkinden iyiyiz
kavgalarımız tartışmalarımız azaldı daha olgunuz
seviyoruz mutluyuz:)

2 aylık evliyiz ve ilk günden daha çok heyecanlanıyoruz birbirimizi görünce. ama evlenince insan daha olgun oluyormuş bunu anladım:) evin sorumluluğu size kalınca daha dikkatli davranmak zorundasınız. eften püften sebeplerle sorun da çıkarmıyorum artık:)

sanırım ilk günkinden çok daha iyi
ama yinede ben yeterli bulmuyorum o ayrı
bizimkisi çok çapkındı çook gezerdi ilk tanıştığımızda çokta sallamıyordu beni
şimdi şükür düzeldi :)

11 aylık evlıyım ilk gunku gibi defalarca senı seviyorum deyip sıkıca sarılır bana :asigim:
2006da tanımıstım aşkımla :asigim:
şimdi sevmek ve sevilmekten ayrı bişey var bagımlılık gibi.. onsuz yasayamam oda bensizz... önceden duygusal ihtiyaclar varken sımdı cınsel ıhtıyaclar ortaya cıktı..evlenınce anlarsınız vee bununda heyecanı ayrı oluyor tabiii
ama duygusal ihtiyac bizde hiç eksılmedı cunku benım evlılıgmde monotonluk yok.. eşim hergun aynı saatlerde evden çımıyor işe gidip gelmek için .. denızcı benım aşkımmm :teytey: bizde daha çok özlem oluyor hemde asırı derecede sonrada eve geldıgındede o ozlem tutkuya donusuyor

birde su acıdan sıradanlık olabılır... sudan nısanlılık devresındesınız ve belli zamanlarda bırlıktresınız ama evlenınce hersey serbest olacak yani aynı evdesınız size karısan eden yok rahatsınız.. :) ilk zamanlar guzel olacak tabıkı ama zamanla bukadar serbestlık yada rahatlık diyim sizin heyecanınızı alacak cunku gızlı saklı yapmıcaksınız yada suanda halen aynı evı paylasanlar için dıyorum sevgilisiyle ;işte acep hamılemıyım diye onun stresi olmucak vb seyler işte.. bu gibi nedenlerden evlılık bi sure sonra monotonlasabılır ozamanda bebıs çalışmalarına baslarsınız olur biter :)

ay özellikle bu kısmına katılmadan geçemicemmm bizdede öle bi durum söz konusu..ilk zamanlardaa yanımda yemek yiyemeyen adamın şimdi öle bi yemek yiyişi var ki bazenn deli edio beniiiama heyecan da var yanii hala buluşcağımızın önceki günü uyuyamayız heyecandann..hep tatlı dille konuşuruz birbirimizlee..kendi aramızda hatta kullandığımız bi tabir var 'mıç mıç' konuşuruzzzbu arada 4 senelik bi ilişkim var 15 aydır da sözlüyüzz

Ay ne güzel maşallah
Benim de hep böyle korkularım vardı, gerçi şu an bi sevgiilim yok ama sempatiksalakcinni
Yazdıklarınızı okuyunca rahatladımmm :) kaydirigubbakcemile3

ıyı gunlerımı sevgı ıle artırıyoruz kotu gunlerımızıde birbirimize saygı duyarak gecıstırmesını öğrendık sanırm ıyı gıdıyoruz hehe:)

Bende nişanlıyım uzun zamandır birlikteyiz zaten birbirimize karşı hiç değişmedik evlendikten sonrada böyle olur diye düşünüyorum hep böyle heyecanlı tutkulu oluruz inşallah

5 yıllık evliyiz bir de oğlumuz var.tabiki ilk günkü gibi değil hiçbirşey heyecan yok mesela.olamazda.aşk yok sevgi var saygı var.ama kadın için çok zor evlilik yıprandım açıkçası.allah herkes hakkında hayırlısını nasip etsin

evet ilk günkü gibi
nişanlanalı 1 ay oldu
değişen birşey yok Allaha şükür
hatta daha iyiyiz
ilk başlarda zor bi insandım ama artık sevginin ve aşkım tadını çıkarıyorum :)

canım evlilikte yıptandım demişsin ya kafam takıldı özür dileyerek soruyorum özel değilse biraz konuyu acabilirmisin ne gibi kadfın yıpranıyor evlilikte ?

7 yıldır birlikteyiz 4 aylıkta evliyiz çok şükür ilk günden çok daha güzel herşey...yeterki sevgi ve saygı olsun herbişeyin üstesinden gelir bunlar...

5 yıldır beraberiz. İlk günkü gibi heyecan yok elbette. Bir alışılmışlık oluyor. Ama 5 yıl önce olmayan şeyler de şimdi oluyor. Daha ağzını açmadan ne diyeceğini bilmek, aynı anda aynı şeyi düşünmek, bunlar da yılların getirdiği deneyimle oturuyor :)

aşkımla aram ilk günkinden daha iyi.. ayrılalım desem kafasına sıkar o derece seviyor :) ilk gün 2mizde kızarmış bozarmış el elee tutuşamamıştk acısıyla tatlısıyla 3 sene bitmek üzeree :) Maşallah çokta iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…