- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
evet ılk gunku gıbı..
ama ıllakı zaman zaman kavga.tartısma oluyor.ama hala eskısı gıbı çok sevıyorum..ama bazen eşler çok ters oluyor.iş stresı oluyor bazen.ama o zaman bende çok sınır oluyorum..konusuyorum.geçıyor tabı ozaman..özürr dılıyor..[/QUO
bırde çok oldu bız sevgılı olalı..1999 da 11 yıl once cıkmaya basladık...2003 de evlendık ..7 yıllıkda evlıyız..allah herkese saglıklı uzun ömurler versın.. opuyorumnanaktan
beklenti derken?
şahsen benim için evlendiğimiz günden çok daha güzel evliliğim, çünkü yılların bi birikimi, öğrenilmişlikler, tanınmışlıklar, bilinirlikler var, ama ilk günkü heyecan diyosan o yok ama o heyecanıda aramıyorum doğrusu:hulya:
amiin cnm ben de sen gibiydim ilk baslarda, sonra bayaga acildim niyeyse..kaydirigubbakcemile3 bizde de genelde ozur ileyen,alttan alan nisanlim oluyo ama ben de artik fazla uzatmamaya calisiyorum zira eski ben olsam buyuturdum..simdi bi kac saat icinde hicbisi olmamis gibi davranabiliyorum..ama hakkaten kacan kovalaniyo bu noktada cok haklisin...bir buçuk sene oldu sözleneli 2. senemize gircez ama hala aynı.. aman nazar degmesin ..karşı tarafta degişme görmedim hiç bende inişler çıkışlar çok fazla ama o katlanabilen biri çok şükür..
mükemmeliyetci ve gelecekte sevgi biterse gibi korkular yüzünden daha agırdan alan taraf benim..nişanlım sevdigini söylemektende ,jestlerden de bıkmaz,çok şükür..
ilişkimizde korkularla yaşayan taraf benim ..sevgisi bitmesin diye kaçan kovalanır mantıgından ilerliyorum,cool davranıyorum..devamlı ögütler veren ben,eleştiren ben,kızan ben,çekende sevgili nişanlım..Allah ondan razı olsun.
Allah bir ömür aynı sevgiyi muhafaza etmeyi nasip etsin inş.
masallah cnm..herşey çok güzel allaha şükür ilk günden daha güzel hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?