Eşinizle ya da nişanlınızla ilişkiniz hala İLK günkü gibi mi?

miss_curious

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
5.010
2.833
773
40
Kizlar merhaba..Merak ettiğim konu şu:Yeni evlenecek birisi olarak evlenince ya da nişanlılıkta ilişkileriniz de bir değişiklik oldu mu?Beklentilerimizi ilk günkü gibi tutabilir miyiz? Çevremden bu konuda çok fazla şey duyuyorum ve bu da beni ürkütüyor.Bir sıradanlaşma oluyor mu?..
Buyrun sohbete..:hulya:

beklenti derken?

şahsen benim için evlendiğimiz günden çok daha güzel evliliğim, çünkü yılların bi birikimi, öğrenilmişlikler, tanınmışlıklar, bilinirlikler var, ama ilk günkü heyecan diyosan o yok ama o heyecanıda aramıyorum doğrusu
:hulya:

evet ılk gunku gıbı..
ama ıllakı zaman zaman kavga.tartısma oluyor.ama hala eskısı gıbı çok sevıyorum..ama bazen eşler çok ters oluyor.iş stresı oluyor bazen.ama o zaman bende çok sınır oluyorum..konusuyorum.geçıyor tabı ozaman..özürr dılıyor..

ilk gunden daha guzel ,

nişanlılık en berbat gunlerımızdı sanırım ..

sıradanlasma ,kişiye göre degısır ki ..bilmiyorumkismile

bizde her an bi ekşiiiiiiiin oldugu ıcın pek sıradanlasamıyoruz aklinialirimsmile

Simdi soyle ilk gunku gibi surekli sizi sevdigini dile getiriyor mu,davranislarinda bir degisme soz konusu mu yani rahatlik,salmışlık,yoksa canli mi tutmaya calisiyor hala?
bir de erkek fazla şımartılmamalı diyor bazilari tecrube ile sabit gibisinden..

Kendi ilişkimden ornek vermek gerekirse, nisanlim cabalar surekli ama ben ona gore daha sert mizacliyimdir..Beklentilerim cok yuksek o yuzden ilerde hayal kirikligina ugramaktan korkuyor olabilirim..Beklentilerim yuksek cunku iliskimiz cok yuksek bi ivmeyle basladi..Ask siirleri her gun kendi yazdigi tabii,beni kendinden cok daha fazla dusunme,sabahlari 6 da kalkip beni uyandirmalar vs.bunlar daha aklima gelen bi kaci..Hani sizi prenses gibi hissettirmeler...

biz nişanlıyız 3 yıldır birlikteyiz. ılk günkü gibi heyecanlı değil. Ama daha çok bağlıyız birbirimize ve daha çok seviyoruz.

biizm ilk günkü gibi aynı ateşle yanmaya devam ediyor çok seviyorum onu sqygı ve sevgi devam ettikten sonra herşey gayet yolunda

şöyle söyleyim 6,5 evliym heyecan:fazlasıyla aşk:ilk günki gibi sevgi:denizgözlm olmadan asla saygı:sonsuz ya ben her gecen gun daha fazla daha çok aşık oluyorum eşime tabi hersey karşılıklı unutmayalım

Biz iki yıldır birilkteydik bir aydır da nişanlıyız nişanlılık hem çok güzel hem çok kötü bence , güzel çünkü nişanlım beni eskisinden daha çok sahipleniyo, daha çok düşünüyo bütün hesapları planları ikimiz için yapıyo ayrıca nişanlı olduğumuz için daha rahat görüşüyoruz, kötü çünkü aileler işin içine giriyo artık her tartışmada aileleri de düşünmek zorunda kalıyosun tek başına düşünemiyosun çünkü senin adına karar vermeye hevesli kayınvalideler, anneler, görümceler var, sevdiğin kişiden gördüğün ilgiyi sonsuz sevgiyi ailesinin yanındayken göremiyosun, farklı bir kişiliğe gösteriyo(neymiş efendim utanıyomuş da başkasına göstermek için sevmiyomuş sda falan filan) ama yine de güzel

biz 2,5 yıldır birlikteliğin sonunda nşanlandık ve nişanlanalı 7 ay oluo sevgili ve nişanlılık dönemi arasında mutlaka fark oluo bence sevgiliyken ne yaparsa ne alırsa mutlu oluosun ama bazen ailenin istedikleri oluo onları yaptırmak mecburiyetinde kalıosun olmazsa onlar laf ediolar olcaksa bunu ona nasıl söylerim die bazen düşünübiliosun tabi her zaman bu durum söz konusu deil de .. sevgimiz saygımız ilgimiz aynı onlarda deişen bişey yok çok şükür ilk günkü gibi seviorum ve hala konuştuğumuzda ole heycanlanıorum ama bu aralar nedenini bilmediğim halde ufak şeylere tartışıorus gönüller alınıo ama üzülüorum işte ...

bir buçuk sene oldu sözleneli 2. senemize gircez ama hala aynı.. aman nazar degmesin ..karşı tarafta degişme görmedim hiç bende inişler çıkışlar çok fazla ama o katlanabilen biri çok şükür..
mükemmeliyetci ve gelecekte sevgi biterse gibi korkular yüzünden daha agırdan alan taraf benim..nişanlım sevdigini söylemektende ,jestlerden de bıkmaz,çok şükür..
ilişkimizde korkularla yaşayan taraf benim ..sevgisi bitmesin diye kaçan kovalanır mantıgından ilerliyorum,cool davranıyorum..devamlı ögütler veren ben,eleştiren ben,kızan ben,çekende sevgili nişanlım..Allah ondan razı olsun.
Allah bir ömür aynı sevgiyi muhafaza etmeyi nasip etsin inş.

Son düzenleme:
amiin cnm ben de sen gibiydim ilk baslarda, sonra bayaga acildim niyeyse..kaydirigubbakcemile3 bizde de genelde ozur ileyen,alttan alan nisanlim oluyo ama ben de artik fazla uzatmamaya calisiyorum zira eski ben olsam buyuturdum..simdi bi kac saat icinde hicbisi olmamis gibi davranabiliyorum..ama hakkaten kacan kovalaniyo bu noktada cok haklisin...

herşey çok güzel allaha şükür ilk günden daha güzel hatta
masallah cnm..

benim de 8 aylık bir ilişkim var.2 aylık sözlüyüm.ctesi de nişanım var.aynı iş yerinde çalışıyoruz.herşey çok hızlı ilerledi.birbirimizi çok seviyoruz.
ilişkide herşeyi alttan alan benim.bazen bu nedenle bozuşuyoruz.o da hatasının farkında zaten.benim suçum diyebiliyor.en fazla 1 gün surat yapıyoruz birbirimize.
ama şunu diyebilirimki herşey ilk günkünden çok daha farklı.daha çok seviyorum ve aşığımboshayallersmile

3,5 senedir beraberiz 2 yildir da nisanliyiz.hersey cok guzel rabbime sukurler olsun.zaman zaman ufak tartismalar oluyor tabi ki ama onlar iliskinin tuzu biberi degil mi?

Cevap verenlerin çogu nişanlı veya sözlü. 3 senelik evli biri olarak soruna cevap vermek isterim canım. Malesef evlendikten sonra yani bir süre sonra böyle nişanlılıktaki gibi yada flört döneminde oldugu gibi kalbin heyecanla çarpmıyor. Çünkü alışkanlık haline geliyor bişeyler. Ama zamanla herşey oturuyor ve nişanlılık döneminde flört döneminden çok daha güzel oluyor. Eger dogru kişi ise evlilik mükemmel. Ben 22 yaşında evlendim. 3senedir hergün kızıyorum kendime neden daha erken evlenmedim diye :))

Bende nişanlanmadan önce çok duydum özellikle şu cümleyi
" Aklım olsa şimdi 35li yaşlarda evlenirdim" her birine de ayrı ayrı yapıştırdım cevabını ama şimdi duymuyorum sözlenmek,nişanlanmak isteyen arkadaşlarıma tek dediğim iyice tanıyorsanız korkmayın sevgi sevilmek çünkü çok güzel bişey :asigim: hele bu bide nişanlımla olunca daha da güzel gidiyor hala ilk günkü iki sevgili gibiyiz Allah bozmasın

ilk günden çok daha fazla seviyoruz birbirimizi nişanlımla
seneye de düğünümüz olacak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…